Aydın doğanın vedalaşma töreni Pazartesi ye kalmış.
T24 de yazıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Aydın doğanın vedalaşma töreni Pazartesi ye kalmış.
T24 de yazıyor.
piyasada çok fazla dedikodu var.. satış sonrası Can Ataklı yeni bir tekliften söz etmiştir...şimdi tweterda birileri iş bankasından söz ediyor çok dikkat etmek gerek
hafta sonu pazartesine kadar yeni gelişmeler olabilir yatırım önerisi değildir
Sevilmiş bir avuç ky...sgdo
Satış iptalinden en çok dohol etkilenmesi gerekir sanki. Ancak bunu daha fazla etkiliyor. Bu aydın doğanın bi oyunu var sanki. Tam bi o.ç.
Biraz daha millete mal verim diye haberi pazartesiye bıraktılar galiba korktugumuz başımıza geliyor
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu işte bir bit yeniği var demiştim
Boşluğu alsında o da rahatlasın biz de ...
Bu fiyattan alan erkek var mı demistim erkekligine ver bunu:)
Grafik çok manalı oldu
T24 haberine göre aydın dogan veda töreni açıklama yapmadan iptal etmiş bu da satış iptali dedikoduları yaymış
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her dedikodu doğru çıkacaksa eğer can ataklının daha pahalı satış haberi tutarsa ileride daha büyük yükselme potnsiyeli oluşturabilir. Tabi dedikodularla mi yapacaz yatırım yapacaz bilmiyorum. Stresten tirlatmassak bir de . ytd
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evde enson babalar duyar bist de ise KY duyarmış. Var bi ali Cengiz.
Bugün iş kağıdı bayağı silkeledi.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan tavan yaparsa yüzde 27 yapmış olacak tabanı saymyorum zaten bişey kalmadi
Haber lazım beklentimiz bu yönde ama hisse gözü aşağıya dikmiş durumda kaşıkla toplayıp kepçeyle dağıtıyoruz zarar büyük
Bu kudurmuş köpeklere 1 lot vermicem. Benim muslugumdan damla yok hiçbirine. Gerekirse aylarca beklerim.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhlas doğan zorlu ışıklar metro...başı bunlar çekiyor...her daim saygıyla.aniyorum bunları...bizde şeref olsa kendi adıma söyleyeyim bende şeref olsa bunların kağıdını alır mıyım...şeref yok bende
Sayın bayraklı hayırlı mesailer...
Yoğunsunuz bugünlerde :)
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
sabahta buna benzer bişey yazmıştınız...ancak.hisse 37 den 26 ya geldi ;)...dohol de 0 kayıp bunda % 6 neden acaba...sizi kuşkulandırmıyormu bu durum...bunun sebebi ne olabilir ?...bunca yıl baskı görmüş bir hisse.satılılmış ve geri geliyor...bu ilginç değil mi sizce...
Alıcı bulamayınca az yukarı çekip sonra tekrar basıyorlar almak yok beklemek var elindeki malı veremiyeceksin spek efendi
doğan medyanın satılması % 50 lik kısım için çok önemli... bunu iktidar yanlısı bir kişiye vermek istemeyeceklerdir. zira doğan medyanın alınması demek muhalefetin çok büyük darbe yemesi demekki bunun olmaması için bütün çaba verilecektır. rekabet kurulu büyük bir ihtimal demirörene verilmesini engel olmayacak ... işte bu nedenle doğana yeni teklif gelmesi çok şaşırtıcı olmayacaktır .. böyle bir durumda açığa satanlar gelecek yeni haberlerle bu risk ile hafta sonuna gireceklerini sanmam .. kapanışa doğru sert hareketler olabilir ytd
yürübe artık....
metro var mı tahtada gören varmı arkaşalar... 31 e 1.1 milyn alış koydu birisi
Ölü eşeğe vursan ses verir bunda o bile yok.
al sat yaparak işlem haçmini 100 b üzerine atmişlar
çozk özr dilerim arkadaşlar ama hani formda ceza da yesem, hatta forma bir daha hiç girmesem de edemeden duramicam...bu aq işbankası kadar acaba daha oc bir banka var mı ?
Biz doğan hürriyeti satıyor diye aldık, yoksa dogan da kalsa bildirimiydik Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 liraya da bassalar 1 lot yok. Keyifle satmıyorum paraya da ihtiyacım yok hadi bakalım
dohol 1.33 altına düşünce bu krize giriyor ateşi yükseliyor
İŞ bankası da talip olacakmış diye söylenti var
duyan gören hisseden oldumu acaba aramızda :)
iyi kapatabiriz sakin olun arkadaşlar
sorun olmadığı düştü kapa
1.sn 1.32 vurdu tekrar 1.30 bu hissenin ateşi var rahat bırakmıyorlar
takvim panlandığı şekilde devam ediyor diye düştü haber