uzun aradan sonra merko ya destek olsun diye geri döndüm, bakalım kısmetim ne tarafa götürecek :cool:(y.t.d.):drunk:
Printable View
uzun aradan sonra merko ya destek olsun diye geri döndüm, bakalım kısmetim ne tarafa götürecek :cool:(y.t.d.):drunk:
emlak konut bile merko yu sollamak üzere :kmk:(y.t.d.):drunk:
https://invst.ly/qxp-j
ÇANAK ,FİNCAN KULP VEYA TOBO
HEDEF 2.38 GİBİ.
AMA 1.33 AŞŞAĞI YÖNLÜ KIRILMAMALI DERİM..
YİNEDE TEKNİKCİ TUZAĞINA KARŞI DİKKATLİ OLUNMALI.
TABİ BENCE.
burcu konserve anlaşması hayırlı olsun,ortaklar.
3 yıllık sözleşme iyi gelir diye düşünüyorum.
KAP :29/05/2020
====
Şirketimiz ile Burcu Gıda Konservecilik ve Salça Sanayi Aş.arasında 2020 yılı üretim sezondundan başlayarak 2021 ve 2022 üretim sezonlarında her yıl en az 5000 ton bitmiş ürün olmak üzere 3 yıllık fason üretim sözleşmesi imzalanmıştır.
UNQUOTE
======
Domates salça fiyatları ,piyasada 10 -12 tl /1 kgs civarı.
Merko,Burcu'ya kaçtanverir bilmiyorum ama,%20 iskontolu vermiş olsa, yıllık 8tl x5000 000 kgs(5000 ton) desek , yaklaşık 40 milyon ciro yapar.%7-8 brüt kar marjı desek 3,2 milyon FAVÖK ek gelir beklenebilir.
Bu rakamlar ,doğal olarak yaklaşık rakamlar.
Aslında daha önemli olan, merko'nun endüstriyel ürün tedarikçi olmanın dışında, perakende sektörüne de giriş yaptığını tescillerin oldu.
Ileriye dönük olarak,başka firmalara da satış duyulabilir. Daha da ilerisi ; kendi markasını da raflarda görebiliriz belki.
Iyi bir beklenti bence.
Arkadaşlar şirketin ne gibi beklentisi var.
Covid19 gıdaların iş hacimlerini arttıracak galiba. İnsanlarda sokağa çıkma yasaklarıyla sürekli bir aç kalma korkusu oluştu ilginç bir şekilde
Neyse burası ölmüş :)
2009 -2016 arasi yillarca beklediğim cok sey ogrendigim hissem
Bugün ki finansal raporlarina bakinca cok üzüldüm
Koskoca şirket mahalle arasındaki marketler kadar ciro yapamamış
32 personele düşmüş :(
Yazık...
Dev cüce olmuş
Unilevere,japonya ya mal satan merko burcuya fasoncu olmuş...
Genel kurul ertelenmiş çoğunluk sağlanamadığından demek ki Yunanlı ve Baran ın şirkete çoğunluğu kaybettiği ve galipin şirkette hissesi olmadığı bu kağıta demek ki spek te kalmamış bekleki biri gelsin şirketi alsın düze çıkarsın oda zor artık.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.34 çakılıp kaldı
1.35 ustune atıp kalırsa 1.38,1.40 ve 1.43 olası ytd
Sn.muhtar63,
Kim almis kim satmış cok onemli değil
Merkoda yatirimim yok
Sadece koskoca sirketin bu duruma dusmesine üzülüyorum
Benim ki dostlara uyarı
Bilancoya iyi bakın
Mali tablolarda duzelme olursa umut vardır
Koskoca 6 yil tasidim bu hisseyi cok seyler ogrendim
Neler gordum yasadim...
Baba şirketin diregiymis
Baba da kâr göstermedi ... Tarihi stok yaptığı seneydi 2014-15 olabilir tüm portföyü 1.12 den buna taşıdım 2 tl hedefim vardı her şey yolundaydı 1.65 veya 1.75 gördü sanırım satmadım .Dünya salça fiyatları fazla arzdan düştü bahanesi ile 1 e kadar bastılar 1.18 ort ile zor çıktım 2 gün içinde 1.50 görüp daha da iflah olmadı.
O zaman aygün nick ile yazıyordum ... Borsadaki tarihi hatalarımdan biriydi 1.60 lardan çıkmamak.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron vakit daralıyor tahsislideki hisseleri yerine koyman gerekiyor ama sen kağıt gitmesin diye mal veriyorsun yanlis yoldasın elindekileri bari kaybetme bırak kağıdın önünde durmayı bu saatten sonra senin gücünde yetmeyecek kağıdın önüne set kurmaya.genel kurulda sıkıntı yaşama,elindeki yüzdeyi bari koru çoğunluk elinde kalsın.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün 1.44 girdim kağıda biraz üfledim....Nefesim Kuvvetlimi yarın belli olur.....Herkese bol kazançlar....
2019 1. ayda 1.60 haftalık kapanış yaptığı yer var ...Yarın cuma ....O çanağı tamamlayacaksan eğer spekcim yarın tamamlamalısın.....Haftaya pazartesi de 1.7 leri gösterip bir iğne atarsın....Böyle yazdığıma bakmayın yorumlarım yaklaşık 15-20 dakikalık grafik incelmesi sonrası oluşmuştur....Kaba yerlerimizden sallamıyoruz....Yatırım tavsiyesi tabiki değildir....
Bugün 1.47 den 10.000 adet aldim. Iyi cesaret bendeki ama endeks hisselerini alip yan hisseleri satmacaya denk geldik iyimi. Simdi bekle dur gunlerce yada haftalarca
Ay sonu merko kurulu var,tabii ki ertelenmez ise.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 gündür yazı yorum görüş yazan yok. Ne olacak bu Salcalıgın halı?. Gıda geleceğin ve herzamanın zorunlu sektörü. Gıda da salça haricî farklı yatırımlar neden düşünülmesin? Ve bu yabancı ortak la olsa tadından yenmez.!.
Benimkisi bir istek ve beklenti . Şirket benim olsa öyle yapardım..
YTD
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.76 ustune atıp kalırsa 1.80-1.84 ve 1.90 muhtemel olabilir ytd
Çok tuhaf hareketleri var , büyük bir oyuncu var gibi ,
gıda sektörünün en ucuz kağıdı
ilk durağı 2.20 olur bence en gec eylul
10 lira olsa şaşırmayacağım oo kadar garip işlemler var kağıtta
2021 nisan vade koyuyorum bekleyip görelim
iyi başladık hayırlısı