BOFA son 1 haftada 5.847 adet alım yapmış 🤔
Printable View
BOFA son 1 haftada 5.847 adet alım yapmış 🤔
geldiğin yere gitmen için daha çok yolun var. Bu haraketler ile insanları kandıramazsın .
Bank of america 13.000 lot sattı
Nedir bu hareketin sebebi acaba ?
Hey gibi gunler hey 2 sene once 15 20 arasi alirdim satardim 340 tl yi gormus sermaye artirim otel ykim haberiyle.isbirde de bole gaz veriyorlardi bedelsiz vericek 20 bin 30 bin olucak diyorlardi. Kagit 250 den gelmis 5 bin tl ye 20 kat daha ne yapmis diyordum yuzde 5000 bin bedelsiz acikladi kagitta bi cacikl yok ytd
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi çalıyor, kendi oynuyor. Ben inanmıyorum kimsenin Maalt alıp-satıcağına… :)
beklemeye devam , elbet birgün :)
Dava mava açıklansa bir şey olsa bari...
Bir değişiklik olsun bıhtıh ya bıhtıhhhh... :oleyo:
maalt yüzde beşbin bedelsiz başvurusu yaptımı .bilgilendiriseniz memnun olurum saygılarımla
Hocam,
Şirket ile ilgili özel durum açıklamaları linkte bulunmaktadır. Öyle bir başvuru bulunmamaktadır.
Mahkeme ile ilgili bir bilgiye sahip olan var mı ?
İlk Güzel haber geldi.
İkinci güzel haber mahkeme kararı olacaktır.
Yanlış bilmiyorsam turizim şehirlerinde inşaat yasağı bu ay sonu kalkıyor,ced raporuda olumsuz olmaz diye düşünüyorum ve yakında çıkar.
Andrei hocam inş mahkeme kararıda yakın da gelir
Tahtacı doymadı ,halen lot peşinde :)Sabır diyoruz .
Bugün endeks yüzünden bizim oteli de yediler...
Var mı anlamlandırabilen??? :oleyo:
Çed raporu da geldi. Divan Talya tekrardan geri dönüyor...
$50 milyon dolar yatırım kararı alındı, neredeyse $100 milyon dolar piyasa değeri var şuan, bakalım bizi neler bekliyor.
Tüm yatırımcılara hayırlı olsun.
Mahkeme haberi ve sermaye arttırım haberi gelmeden birşey olmıyacağa benziyor
Bu otelcilerin neden hiç sesi çıkmıyor yav :) :) :)
Beklemedeyiz 😊😊
Allem etti kallem etti çıkışını turizm endeksine bağladı…
Haklı çıktın birader tebrik ederim. Süreç uzadı bizim karlar eridi ama inat ettim bekledim 350 de verip 160 ta almak varmış ama yine olsa yine satamazdım herhalde 😂
Mahkeme haberide bir an önce gelsin🙏
Ne oldu şimdi yaaa
Brüte sokması lazım... :whistling:
Geri gelmeseydi şaşardım.
Ne oldu da taban oluyor ?
Koç grubunun bu kadar hazırlığı olumsuz bir haberle iptal olabilecek bir proje için yapmış olmasına inanıcak bir yatırımcı var mı?