Bakalım bugün en güzel küfür kimden gelecek☺️
Printable View
Bakalım bugün en güzel küfür kimden gelecek☺️
Burda sağlam spek olduğu anlaşıldı gazmanlar sizi:)
Gel vatandaş batan geminin malları bunlar
Deve dikeni, insan s..eni sever
elindeki malların ederi varlıklar 1.051 demiş 2018-6 bilançosunda
yukarıdaki otel satışına bakınca muammen bedelin % 50 Sine satılmış
eleman batsa eldeki otel arsa villalar 525,5 e satılır kabaca
109 kısa vade borc 185 uzun vade borc toplam 294 milyon borc var
525,5 - 294 = 231,5 milyon kalıyor
şuan piyasa değeri 231 milyon :)
hadi batır şirketi mamadali amca
Tektu bugun artış sıfır kaparsa şaşırmam
Bunun çıkacağı yok birileri gelsede mal kitlesek derdinler geç olmadan diğer kağıtlara geçip en azından onların çıkışından faydalanmak sanki daha iyi fikir.
Çıkmaya niyeti olsa veya o gücü olsaydı şu endekste rahatlıkla 83-84 olmalıydı madem ucuzdu bugün beden yukarda değil böyle alıcısı bol günde.yarın borsa düzeltme yapacak biz gene 74 u boylarız.
Speğinde malı bize rastladı madem mal vercen çek kağıdı 1.5-2 arasına orda ilgi artacaktır.bu havada çekmezsen öbür boyu çekemezsin.
Aynen katılıyorum,gel gel bile yapacaksan bu mevsimde yapmayıp ne zaman yapacan
Yıllardır hep bezdırme moral bozma politikası izliyor.adım gibi eminim bugun yada 77 yada 78 kapatır yarın piyasa iyi acarsa 79-80 acıp ordan çakarlar millete ondan sonrada sürün dur hep aynı terane
Ver paşam aşağı iyice satarsın sonra 50 kuruştan:) onu da bulabilirsen
Hahahha şaka gibi endeks 96 bin nerdeyse eksi olacak kağıt
Amma geri zekalısın sadece yorum yaptık katarlılarla ilgili.millette salak mı kapta haberi görmeden neden gerçek sansın
Senin gibi aldım sattım asla demedim sen kıçından salıyorsyn şurdan aldım şurdan alırım satarım
Sana bir yönden hak veriyorum cidden bir üçkağıdın olduğu ama o zaman neden bizler burdayız kimse zorla tutmuyor
Yasak bitti tekrar forumdayım hisse endekse göre tek kelimeyle yazıklar olsun
Hahahah eksi beş yapmalı bence.şirket battı heralde
Tektuya zor uğrarlar
Üstadlar kayboldu faize geçtiler anlaşılan :)
Haftalık yada günlük pasta atabilir misiniz
Ne gizemli firmaymışın be özkaynak 880 milyon firma yerlerde kimde var böyle kaynak
Gör g..üm yolları ayda soğuk suları
Neden bir tektu de adese olmasın?
Hayaller hayaller hayaller...........
http://666kb.com/i/dx24dmeqt4af4ljh6.png
net zarar + olursa neden olmasın..:yes:
D.D göre özsermaye çarpımı ile 1.00 dahi olsa 2.38 tl denk geliyor olması gereken sadece yapılan işlerden zaradan çıkıp kar oranını artırması genelde şirketlerin yaptıgı bilanço oyunları otelcilik kısmında herşey dail ultura gibi müşteriye ulaşmak isteyenler cuzi bir kar oranına razı oluyorlar..ekonomik göstergelere göre dolar ve euro uçması yabancı turist potansiyelini yükseltiyor çünki en ucuz beş yıldız otelde konaklama türkiyede ..sonuç bizim şişmanlar ve onunla işbirligi içindeki spek ve avanileri hala hisse üzerindeki oynuna devam ediyorlar arada git geller ky olta atmaktır bana göre :işlem hacmi yükselligi ise bist 30 kalıp yıldız hisse katogorisinde olup yabancı yatırımcı ilgisini çekebilmektir,de yabancıda o kadar kerizdi yani... bol şanslar
Sermayenin üstüne at bari özsermayeyi geçtik
Bu May denilen yaratık, büyük miktarda hissesini 0,80 civarından birine kaptırdı herhalde.Çünkü 0,80 i geçmesin diye özellikle çalışılıyor.
Ek 20201:rules:
İmkb 100 e yedek mi olduk bizim göremediğimiz bişeyler olmalı
Bu bayağı iyi bir haber aslında da ,bu dalavereciler olumlu yansıtırmı hisse gidişatına o şüpheli
Kimsenin güveni kalmadı?????????
Diğer kağıtlara nazaran bizim kağıttaki vurgun sınırlı arkadaşlar 3,5 1.25 lere düşenler var bizde 1lerde maliyet çok büyük kayıp olduğu yok ve ayrıca patronun bedelliden 89 maliyetle 55 milyon lot var düşünün onun zararını döviz olarak ve tl faiz olarak güven olmadığı için kimse bedelliye katılmadı herkes katılsaydı vurgun olurdu şu an yüklü mal elinde ve allayıp pullayıp pazarlamak zorunda