Yine 1,17 kademesine alışta 1 400 000 lot ile alışta beklemekte
Anlaşılan yine 1.10 ları gösterecek bu gün
2 gündür yaptığı aynı
Ytd.ytd.ytd.ytd.ytd.
Printable View
Yine 1,17 kademesine alışta 1 400 000 lot ile alışta beklemekte
Anlaşılan yine 1.10 ları gösterecek bu gün
2 gündür yaptığı aynı
Ytd.ytd.ytd.ytd.ytd.
Yfas ve oyak yine öpmüş tahtayı . 1.4 milyon lot mal satmış, ayrıca dün 800 bin bugün ise 166 bin lot açık yapılmış tahtada
Hırsız VARRR diye bağırasım var şu kağıdı gördükçe Allahtan ostim belli başlı yer yoksa bunlar bu azimle bizi varya....
Şirketi basalım. Yeni Türkiye de hukuk zor diyorsanız.
Bi tarafta adam gibi adamlar.. Bizde ise madam gibi adamlar..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimizin 54.000.000 (Ellidörtmilyon) Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle %100 (yüzde yüz) oranında 54.000.000 (Ellidörtmilyon) Türk Lirası arttırılarak 108.000.000 (Yüzsekizmilyon) Türk Lirası'na çıkarılması işlemi kapsamında hazırlanan Taslak İzahname ekte yatırımcılarımızın bilgisine sunulmaktadır.
Ekte sunulan Taslak İzahname'nin onaylanması için Kurul'a yapılan kayda alma başvurusu incelenecek olup, İzahname Kurul tarafından henüz onaylanmamıştır. Kurul'un incelemesi sonucu İzahnamenin onaylanması durumunda SPK onaylı izahname ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ilan edilecektir.
Saygılarımızla...
Hegün 1 kademe kademe aşağı salıyorlar hisseyi Ek 20300 alıntıdır
seçim öncesi 1.11 den dönmüş 1.59 kadar gitmişti. ama şuan farklı olarak bedelli konusu var
Bu kadar kötü olacağını hiç beklemiyordum. Lanet olsun seni aldığıma 1.14 ten satabilsem ona bile razıyım bugün, verip başka hisseye atlayacağım hazır piyasa kötüyken. Ama lanet tahta yapıcı biliyor nerede süründüreceğini 1.14 sen almazsan az kaldı ben delirip 1.13 ten ne var ne yok satıp alacağım.
Yapıcılıkla uzaktan yakından alakası yok.. Bildiğiniz yıkıcı.. Tahta yıkıcı..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malıyetim 1.19 istersem 1.13 e kadar da çekerim 1.12 den yüklenirsem bu iş inada bindi dersimize çalışıyoruz, bilançonun güzelliği ortada, geçen sene ki bedellinin finansallara katkısı ortada, yabancı para cinsinden olan borç yükü dolar yükselişinden önce çoğunluğu TL olmak üzere yapılandırılmış bu olumlu ortada, ha ortada tek bir olumsuzluk var milletin olumsuz algısı, bu hırsızlara bende güvenemedim. İyi ki de güvenemedim, yoksa şimdiye bütün paramız bunların elinde pul olacaktı, ama her düşüşün bir çıkışı olacak, zamanı geldiğinde, alıp karımızı çekip gideriz ha işi uzatır üç beş kuruşu bize çok görürse tahta yapıcı (yıkıcı) 1.11 altında yapılan maliyetle uzuncu oluruz.
millet stop olmaya başladı sanırım :(
Dediğimi yapmaya kısmen başladım yeni maliyet 1,17 . Birşey merak ettim hergün böyle düşüyor ya bu çöp 1 TL nin altına düştüğünde nasıl yapılacak o sermaye arttırımı mesela 0.98 olan hisseye 1 TL den bedelliye katil sana 0.98 lık hisseyi 1 TL den verelim mi diyecekler sonra 0.99 a mi ortalayağız fiyatı, soru biraz lakayıtlık içermekte ama, cidden nasıl olacak o iş bilen varsa cevaplasın lütfen
Hırsızlığın adı borsaya açılmak olmuş kar açıklamış, borçları azaltıp yapılandırmış, diplerde diyerek bizde girdik 10 ay içinde 2.bedelliyi patlatınca bir araştırdık ki önceki tarihlerde şirkete yolsuzluk operasyonu yapılmış, 8,40 lardan 71 kuruşa düşmüş bedelliyide kafamıza yedik mal elde iyice şişti. Ne yapacağımızı şaşırdık. Takaslardan birşey anlaşılmıyor kendi aralarında top çevirme, Allah yardımcımız olsun ömrümüzden ömür götürmeye devam ediyor şu zor zamanlarda. Cimer'e bile şikayette bulundum bizim konumuz değil dediler. SPK başvuru sonucu ne zaman çıkacak bakalım
http://i.hizliresim.com/6NdQYW.jpg
bugünkü aracı kurum dağılımı ve 20 ağustos sonrası takasları
Şimdiye kadar hep hüsran olmuş bu hissenin sonu, ama buralar gerçekten hak edilmeyen fiyatlar bu kadar baskı boşuna değil, ve bedelli korkusu bu hisseyi baskılayanların işine yarıyor bu saatten sonra bu kadar iyi bilançoya, bedelli sürecinde hissenin fiyatının artması gerekliliğine ve 1.2 civarında oluşan hacimlere güvenerek yukarı yönlü bir dönüş yaşanabileceği ortada bu saatten sonra kol kesen ortada kalır. Ben 17 senedir bu piyasadayım bırakın bu kadar iyi finansalları olan şirketleri, batık şirketleri bile çok ucuzdan toplayıp % 20 % 30 pirim yaptırıyorlar. Yeterki malı kapıp kaçabilsinler. Bana göre çalacakları kapacakları malı aldılar artık daha fazlasını almaya kalkarlarsa her mecrada bunu başaramamaları için gerekli yorumları yazalım. Ağlamayı sızlamayı bırakmak lazım pd./dd. ne olmuş Fk ne bunları konuşalım yıl sonunda ne olacak onları konuşalım dövizde ki artış bilançoları kötü etkiler mi etkilemez mi bunları konuşalım. Hırsız çaldı emeğinizi gitti geride kaldı. Birazcık bardağın dolu tarafını yansıtmak lazım boş tarafından zaten yararlanan yeterince yararlandı
Hocam pd/dd malum çok altında işlem görüyor ama herşey bu demek değil ki şirketin cibiliyetide önemli bunlar gözlemlediğim kadarıyla o kalitede insanlar değil. Kağıt borsaya açıldığı günden bu yana hiç güldürmemiş hep Bir oyunlar dönmüş bedelli vermiş yatırım yerine borç Ödemiş şimdi bedelli yaptı aradım dedim yatırım yapacağız büyüyeceğiz demiyorsunuz borç ödeyeceğiz diyorsunuz biz keriz miyiz bizim de borcumuz var etrafımızdaki insanlara benim borcum var siz toplayın aranızda ortaklaşa ödeyelim mi diyoruz. Sizin yönetim hatalarınızı biz niye çekiyoruz. Çoluk çocuğumuzun nafakasını niye sizin gibi hırsızlara veriyoruz dedim. Yüzde 50 si ile yatırım yapacağız diyor halen. İnşallah sonumuz hayrolur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.06 :( Ekranı Kapattım Enflasyon ve faiz oranlarını Hesaba katarsak zarar çok büyük beklemekten başka yapacak bir şey de yok o yüzden sabır.
http://i.hizliresim.com/oVo027.jpg
Bugün başrollerimizde HSBC satışları var. Hergün başka bir aktör
Bu fiyatlardan kimse bedelliye katılmaz. Düşeceği son yer 1 TL. Pekçok kişi zarar etti ama Yönetime de iyi bir ders oldu. Sen hissene sahip çıkmazsan sana yatırım yapan ortaklarını yolunacak kaz olarak görürsen her durumda bedelli kararı alır parayı cebe atarım, katılmazlarsa katılmayanın payını borsada satarım daha da çok kazanırım diye düşünürsen hissenin değeri 1 TL ye düşer o aldığın bedelli kararı da böyle elinde patlar işte.
Dün Kap ‘a düşen haber nedir, ne değildir arkadaşlar, bilgisi olan var mı?
Valla bu yolda kazalar da var. bilançoyu beğendik fiyatı uygun bulduk aldık ertesi gün bedelli açıkladı, herkes gibi elimizde patladı. vazgeçtik 1.37 ye zıpladı geri geldi inat ettik bir daha daldık 1.21 den maliyeti çektik 1.14 e verdik 1.03 ten 1000 tl zarar. bundan sonra ister uçar ister batar. Ama şunu anladığım güvenmediğin hissede yatırımcı olmak izdırap
Malum Bedelli konusu var. Bu durum Hisse fiyatının 1 tl altına gelmesine engel olur mu? Bilgisi olan Aydınlatırsa sevinirim.
Bugün satış yedikce 1.02 kademesini dolduruyor birisi sağolsun
http://i.hizliresim.com/RDMMMG.jpg
valla tam dediğiniz gibi 1,02 den 390 bin lot satış olmuş kademede verdikçe vermişler hayra alamet yormadım bu işi
Dün alan marbas bugün 99 kuruşa kadar bastı amaç ne anlamıyorum zaten ky gelmez bu kağıda önünde bıçak gibi keskin bir bedelli var 1 liralık kağıda insanlar neden bedelliye katılsın ki
Yatırım finansman bir numaralı aracı kurum akşama kadar takaslar nasıl değişecek
Geçenki bir 1.37 hareketinde de Yanılmıyorsam Yatırım Finansman sahnedeydi sonra yavaş yavaş 1 liraya geldi kağıt ama sanki bu sefer geri gelmeyecek gibi geldi bana
Bence bu tahta sahipli zamanı gelince yürütecekler
dünün pastasını atacak kimse yok mu