Evet ayak izleri gelmeye basladi.Gercek alimlar icin biraz daha zaman var.y.t.d (Yazdiklarim icguduseldir)
Printable View
Puanlara takılmıyorum, yanlış yönlendirip vebal almayalım yeter, faydalı olabiliyorsak ne mutlu, katkı veren herkese teşekkürler.
Görende çok prim yapmış sanacak, oysa olması gereken yere yani çift hanelere daha yeni yeni hareketleniyor bir yılı aşkın eziyetten sonra.
Daha tavan görmedik.ytd.boyle olmaz.
Tahtanın sahibi, Bugün işin ciddiyetini anladı..
Korkarım ki.. çok çektirecek...
Kagıt ne zaman çıksa üye ve yazan sayısı artıyor ne garip :kahkah:
10 liradaykende vardım 5.80 lerde olduğunda da vardım 3-5 sene daha burada olacağım bugun speğimiz dinledi biz 10 lu rakamlara gelmemiz şart attık yeni trend açması lazım sipeğimizin ok yaydan fırladı
Topiği 17 kişi okuyor ilgi çokkk tekrardan diyorum hala maliyetime gelmedi kağıt hala bedava.... 10 liradan bile aldım 9.90 lerden 9.50 aşağıya düştükçe hep aldım maliyetimide 10 lira olarak görüyorum okuyanlara sesleniyorum hala zarardayız bunu bilin:evil:
Atın dizginlerini ellerinde tutanlar neden atı hızlı koşturmaya başladılar acaba!!
Dertleri poku seyrek düşürmek mi..
Ayni hareketlere devam.sessizlik sonrasi bakalim yine tekrarimi yasanacak.Hatta bugun hareket erkene cekilebilir.Hazirlikli olmak lazim.y.t.d
Hadi dokulenler dokulsunde ,herkez isine baksin.Yormayalim spek amcamizi.y.t.d
Baktimda yaklasik 33.000 lot dokulmus.Yeterli degil bu miktar biraz daha dokulme bekleniyor.Marmara bolgesine cok fazla cimento lazim.Fabrika bu talebi nasil karsilar bilemiyorum.Isi gercekten zor.Bu mevzu ve hissenin bu hikayesi gundemdende kolay kolay dusmez.Saglam Hikayesi olan hissedende korkulmaz.30 kusur yillik borsa gecmisimde bunu gordum bunu yasadim.Herkesin kendi tercihi tabii.Kalin saglicakla.Hersey gonlunuzce olsun.y.t.d
Daha öncede yazmıştım, nasıl 5-6 liralarda sürünen bagfs birden 10 lira üzerine attıysa bizimde olacağımız o, sadece biraz daha sabır.
ters yapmasalar bugün,, zaman yaklaşıyor
ytd
Vakit yaklasiyor.Yerlerimizi alsakmi acaba?
Kısa vadecileri bilemem, ben tutacağım, bildiğim tek şey halen çok ucuzuz, herkes kendinden sorumludur bu arada.
Hava puslu oldugundan harekete gecemedik galiba.Her an beklenmeli.y.t.d
Bugün böyle kapatır.
Bugün 8.13 üstüne çıkmalıyız.devam etmemiz için ytd.
Sende haklısın tahta yapıcı kardeşim sende haklısında ben 42 yaşında kendimi 92 yaşında hissediyorum
ama sen kaçıncı mezardasın
tahta sahipli değilse spek yoksa kim tutuyor burda tahtayı ???
Tahta yapıcı (spek) olmayan tahta olmaz, tahta tahta olmaz o zaman 😀
lehman kriz sonrası 2009 yılı mart ayı fiyatı. 8.43 dü.
07.05.2015 10.50
Hisse Son Alış Satış %Fark En Düşük En Yüksek AOF Hacim (Lot) Hacim (TL) Son İşlem Ekle / Kaldır
NUHCM
10,45 10,35 10,40 0 10,40 10,50 10.41 30.562 318.277 12:00:19
bu hissenin ölüsünün şu an minimum 70 lira olması lazım.
Bu hissenin Fiyatı sudan ucuz.
Bu hissenin temel analizi, bilançosu ortada...
Bu hissenin beklentisi var, Hikayesini hep beraber göreceğiz İnşaAllah.
Bu hissenin piyasa da iştahı (alım satım yönünde dikkat çekme) gizliden gizliye ağız sulandırıyor.
Bu hissenin K.Y. olarak bu fiyatlarda Riski yok.
O Halde Bu Hissenin Taaaa A...A....S.
Yukarıdaki açıklamalar kendi görüşlerimdir.
Asla Yatırım tavsiyesi olamaz zarar edebilirsiniz.
07/Şubat/2009
Endesk : 26.735
NUHCM = 8.30 - 8.35
12 Nisan 2009
Endesk : 28.838
NUHCM = 8.90 8.95
Lehman bilader 2008 krizinde borsanın en dirayetli hissesi diye tutmuştuk bu zalımı.
Temettüler düşülmemiş hali ama haklısın çok ucuz, bizde turşusunu kurduk bekliyoruz, yıllandıkça tadı artacak, Allah sağlık sıhhat ömür versin, hep beraber kazanalım inşallah.
Satmak için her zaman fırsatlar gelmeyebilir.
Çok Fırsatları teptik bu zalım da.
Temettüye inanmıyorum. Benim kesem. Benim param.
bedelsize eyvallah
5,80 den sonra yeni bir trend başlangıcı sayıyorum.... uzun vadeli.... istikrarlı....mike, mike.....
Asla Yatırım tavsiyesi olamaz. Zarar edebilirsiniz.
Bence hisse bir sure buralarda oyalanacak.Sonrasini ise bilanco ve patron tayin edecek.Bu sebepten bir sureligine aranizdan ayrildim.Kismet artik dusuncem gerceklesirse ileride araniza tekrar katilabilirim.Herkese bol sanslar.Ben guzel kazandim.Dilerim sizlerinde Gonlunce olur.y.t.d