almad a yeni patron mu geliyor acaba.
Printable View
almad a yeni patron mu geliyor acaba.
çalıların arkası safları şıklaştırın.heyacan başlıyor.
2 onur 2 hoşgeldin
Hoşbuldum maşallah güvendiğin hisse güzel pirimlendi durmaya niyeti yok gibi mola vermedi yıl sonu beklentisi yüksek herhalde bağlı ortaklığın satışı bu haberin arkasında bi beklenti çıkabilir.
silkeleyerek yön yukarı...
panik yok beklemeye devam.2.tavan gelirse.....
Bakalım hareket devam edecek mi
bu gün tavan olur diye tahmin ediyorum.yatırım tavsiyesi değil sadece hayal..
seans kapanış 7.40 olursa ilk durak 8.8 OLUR. 7 leride görmez tahminim.
Hisselerin yüzde 75 halka açık hakim konumda olan ortak yok %25 hakim ortak olmak için yeterli değil %25.2 hissesi olan (tüzel veya bireysel yatırımcıyla)biriyle birlikte haraket etmek üzere çağrıda bulunabilir. Şirket kendi hisselerini topluya bilir patron hisselerine sahip çıkıyor diye haberler vardı konu yorumlara açık şirketmi patronmu
tahminin 6.72 den sonra hızla bir yukarı hareket olur diye tahmin ediyorum. seans sonu .
tutunamadı 7 üzerinde kapalı kapılar ardında neler oluyor acaba.
resmen bezdirme politikası.
umpas bile seriye bağladı.almad neyi bekliyorsun.
süründürmesi normal lakin vaktiyle hisseyi yüksekten taşıyacak olanlara dağıttılar.bir kısmı bedelliye dahil oldu.bir kısmı sattı .satanlar demekki toplayanlar i tatmin etmiyor.yakında doyum noktasına ulaşır
satın bakalım nereye kadar.
devir tamam şimdi çuf çuf zamanı
Açılış ve Toplantı Başkanlığının oluşturulması.
2 - Şirketimizin sermayesinin tamamına sahip olduğu bağlı ortaklığı Altınyağ Biodizel Petrol Ürünleri Enerji Üretim A.Ş.'nin (Altınyağ Biodizel), 15.000.000 TL tutarındaki ödenmiş sermayesinin %100'üne sahip olduğu Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Gürtaş) sermayesini temsil eden 15.000.000 adet, 15.000.000 TL nominal değerindeki paylarının tamamının 80.000.000 TL bedelle yönetim kurulu başkanımız Mehmed Nureddin ÇEVİK'e devredilmesine ilişkin olarak, SPK'nın II.23.3 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği hükümleri çerçevesinde, ayrılma hakkının pay başına işlemin ilk kez kamuya açıklandığı tarihten önceki son altı aylık dönem içinde borsada oluşan "günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması" olan (1 Lot = 100 Adet Pay için) 3,50 TL (ÜçTürkLirası, Elli Kuruş) fiyat üzerinden kullanımına ilişkin Genel Kurul'a bilgi verilmesi.
3 - Şirketimizin sermayesinin tamamına sahip olduğu bağlı ortaklığı Altınyağ Biodizel Petrol Ürünleri Enerji Üretim A.Ş.'nin (Altınyağ Biodizel), 15.000.000 TL tutarındaki ödenmiş sermayesinin %100'üne sahip olduğu Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Gürtaş) sermayesini temsil eden 15.000.000 adet, 15.000.000 TL nominal değerindeki paylarının tamamının 80.000.000 TL bedelle yönetim kurulu başkanımız Mehmed Nureddin ÇEVİK'e devredilmesine ilişkin pay devir işleminin Genel Kurul'un onayına sunulması.
4 - 3'üncü maddede yapılan oylama sonucunda ayrılma hakkı kullanımından dolayı Şirketimizin katlanacağı maliyet tutarının 25.000.000 Türk Lirasını geçeceğinin anlaşılması durumunda işlemden vazgeçilmesinin Genel Kurulun onayına sunulması.
5 - Dilek ve temenniler.
lokomatif iyise çuf çuf iyi olur..........
Çevik kardesler zor kazandırır
neye el atsam al takke ver külah bahtı kara ben..
5.50 dokunup yön yukarı diye hayal kurdum olurmu acaba..
ha gayret bakalım hayalim tutacakmı
bu hissenin tahta yapıcısını öpmek lazım .odunu olmış kendine doğru yontup duruyor.komple odunu verelimde yontmak için uğraşma.
bu hafta hayallerim güzel olacak. çok güzel olacak.
Tren kıpırdamaya başladı duraklarda yolcular bekliyordur
Yönetim Kurulumuz 08.02.2023 tarihinde yaptığı toplantıda;
1)Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21 Temmuz 2016 tarihli duyurusu ve 25 Temmuz 2016 tarihli ek duyurusuna istinaden;
Şirketimizin pay fiyatlarının gerçek performansını yansıtmaması, hisselerimiz üzerinde yaşanan piyasa hareketlerini stabil hale getirmek, fiyat dalgalanmalarının önlenmesi ile sağlıklı hareket etmesine katkıda bulunmak ve şirketimiz pay sahiplerinin menfaatlerinin korunması amacıyla, gerekli görüldüğü takdirde Borsa İstanbul'da ALMAD koduyla işlem gören hissemizin geri alımının yapılması konusunda şirket yönetiminin yetkilendirilmesine,
2)Pay geri alımı için ayrılabilecek azami fon tutarının 60.000.000 TL olarak ve geri alınacak azami hisse adedinin ise bu tutarı geçmeyecek şekilde belirlenmesine,
3)Pay geri alımı için ayrılacak olan fonun Şirketimizin öz kaynaklarından karşılanmasına,
4)Şirket paylarının pay geri alım işlemleri ile ilgili olarak, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda gerekli özel durum açıklamalarının yapılmasına ve pay geri alımına ilişkin kararın ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına,
oy birliği ile karar verilmiştir.
Geri Alım İşlemlerinin Detayları
İşleme Konu Pay
İşlem Tarihi
İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL)
Sermayeye Oranı (%)
İşlem Fiyatı (TL/Adet)
Varsa Bu Paylara Bağlı İmtiyazlar
ALMAD, TRAALYAG91A8
16.02.2023
5.000
0,002
4,12
yok
ALMAD, TRAALYAG91A8
16.02.2023
19.750
0,007
4,13
yok
ALMAD, TRAALYAG91A8
16.02.2023
34.620
0,013
4,15
yok
ALMAD, TRAALYAG91A8
16.02.2023
21.130
0,008
4,16
yok
ALMAD, TRAALYAG91A8
16.02.2023
19.500
0,007
4,17
yok
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 14.02.2023 tarihli kararı ile uygulamaya alınan pay geri alım işlemleri kapsamında;
Şirketimizce 16.02.2023 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 4,12 – 4,17 TL fiyat aralığından (ayrıntıları tabloda verilmiştir) toplam 100.000 TL nominal değerli ALMAD payı geri alınmıştır. Toplam geri alınan payların sermayeye oranı %0,036'e ulaşmıştır
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 14.02.2023 tarihli kararı ile uygulamaya alınan pay geri alım işlemleri kapsamında;
Şirketimizce 17.02.2023 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 3,86 – 3,93 TL fiyat aralığından (ayrıntıları tabloda verilmiştir) toplam 150.000 TL nominal değerli ALMAD payı geri alınmıştır.
Pay geri alım programı çerçevesinde geri alınan payların nominal değeri 250.000 TL olup sermayeye oranı %0,091'e ulaşmıştır.