Şirkete danışman olmam lazımmış.%500 bedelsiz kararı aldı.
Printable View
bedelsiz mi la o :)
ne uğraştın be yıllarca bedelli milleti döktün sonunda şimdi de bedelsiz mi açıkladın
eeee fonlarla mı anlaştın patron.. yoksa angaralı mı yol gösteriyor sana..
dibini de mi syırdın dolaşımdaki malların
söyletme beni
Güneşte kurutsam kalbimi
evet uzun vade yatırımım tuclk te
Şirketimiz 15.08.2023 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile ödenmiş sermayesinin yurtiçi ve yurtdışındaki faaliyetlerini icra ederken özkaynaklar içindeki oranının çok düşük kalması nedeniyle, çıkarılmış sermayemizin Sermaye Piyasası Kurulu Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'nin 6.6 maddesine istinaden, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle %500 oranında artış ile 150.000.000-TL artırılarak 180.000.000-TL'ye yükseltilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.
bedelsiz başvurusu yapılmış.. umarım önümüz açılır artık..
%500 bedelsize tutmaya devam.
pd/dd 4.10,,,,,%500 bedelsiz veripde,10-15 den aşağı bölüneni gördünüz mü?
Bedelsiz açıklayan şirketlerden naten,esen,magen,çimsa,miatk uçuyor,sen bir tavan bile olamadın be.
kaçtan bölünür sizce
Tavanımız hayırlı olsun.
Bedelsi başvurusu geri çekilmiş. Çocuk oyuncağına çevirdiler bu bedelli/bedelsiz sürecini!
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu patronla işimiz zor. Şirketi satsa da akıllı bir adam gelse başa...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk şifahi red vermiş olabilir mi acaba? Teklifi revize et, öyle başvur gibisinden. Genel kurul da %200 bedelsiz kararı çıkabilir.
borsa kumar yeri gibi.
bugün bedelsiz
yarın ayva
:he:
sansürcü naber
Bfren %1125 bedelsiz açıklamış. Tuclk'e yansıması olabilir mi acaba?
Uzun zamandır beklenen bir bedelszi beklentisinin gerçekleşmesi,bist'te bedelsiz furyası başlatabilir mi diye yazdım. Daha önce kartonsan da da öyle olmuş. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurula 1 hafta kaldı,,geliyor gelmekte olan:)))
Sermaye piyasalarımızın gelişmesi için borsada derinliğin artırılması şart.Artık yok 100 bin,2500,20-30 milyon sermayeli şirket kalmaması lazım,,,neden? Enflasyon %61 açıklandı,,seneye %87 diyorlar.
Ödenmiş sermayeler ayni kalırsa olur mu? Olursa da Bofa borsayı parmağında oynatır böyle işte.
Mehmet Şimşek olayı görmeli,borsamızı geliştirmesi gerekir.
Tavanımız hayırlı olsun.
tavanda bekleyen 38000 lot
Biri uzun bir orta vadeli olmak üzere iki ayrı hesabımda tuclk var. Uzun vadeli hesaptakilere dokunmuyorum ama orta vadeli hesaptakilerden her gün fix 50 lot satıyorum,tavan da olsa. Şirket bu kap'a bildirim,bedelli-bedelsiz süreçlerini iyi yönetemiyor. En iyi ihtimalle böyle diyebilirim art niyet yok umuduyla.
Tavanda bekleyen lot sayısı. Bütün gün tavanda değildi,neden almadınız da tavandan sıraya giriyorsunuz. Hiç anlamıyorum ben bu yatırımcı (!) kitlesini.FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten küçük yatırımcı kilitlemiyor tavana, önce bu konuda mutabık olmak lazım bence. Tavandan almak isteyen küçük yatırımcı ise algıya yeniliyor. Bu işler benim gördüğüm kadarıyla böyle. Bu arada tuclk güzel gidecek ama ne zaman bilmem..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Portföylerdeki tuclk ağırlığı son dönemdeki primlenmeyle neredeyse %45 e ulaştığı için az az satışa geçiyorum. Yoksa şirket geleceği hakkında ben de iyimserim. Uzun vadeli hesapta maliyet 21 civarı. O hesapta satış yapmayı düşünmüyorum. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelen cezaların fiyatlamasını yapmış görünüyor,,düşüş hızı iyice azaldı.
Pazartesinden itibaren yeni bir atak yapar mı,bakıp görücez.
26.09.2023 tarihinde yapılan ‘Hak Kullanım Süreç İptal Bildirimi’ başlıklı duyurumuza istinaden;
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından 15.08.2023 tarihinde 2023/11 numaralı kararda alınan %500 bedelsiz sermaye artırımında 2022 yılı karlarının kullanılabilmesi için Genel Kurul’un tamamlanması gerekliliği oluşmuştur. Bu sebeple 10.10.2023 tarihinde yapılacak olan 2022 yılına ait Genel Kurul toplantısının tamamlanıp tescil edilmesi sonrasında tekrar bedelsiz sermaye artışı sürecine devam edilecek olup kamuoyu bilgilendirilecektir.
-KAP ***TUCLK*** TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim 16.10.2023 - 13:06
YTD
%500 bedelsiz hayırlı olsun,,,,spk onay süreci uzun olduğu için,spek kısa sürede beklentiyi bitirmek istemeyebilir,,haftalara yayabilir.
Dolayısı ile tavan tavan gitme yerine %2-5 primler görülebilir.Kaldı ki,hisse brüt takasda,,,kolay değil,önünde engel varken,speğin tavan tavan yapması.
Bfren %1125 bedelsiz ile tam 555 pd/dd sine ulaştı,,,evet yanlış yazmadım tam 555,,,,bu nasıl olur?
Oluyor işte,spek de çok para olunca uzaya bile götürebiliyor.
Tuclk ye bakıyoruz.,,,daha yeni 6 pd/dd oldu.
Arada inanılmaz fark var.,,,,,eee spek çulsuz olunca,ancak bu kadar götürebiliyor.
Şirketimiz 16.10.2023 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile ödenmiş sermayesinin yurtiçi ve yurtdışındaki faaliyetlerini icra ederken özkaynaklar içindeki oranının çok düşük kalması nedeniyle, çıkarılmış sermayemizin Sermaye Piyasası Kurulu Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'nin 6.6 maddesine istinaden, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle %500 oranında artış ile 150.000.000-TL artırılarak 180.000.000-TL'ye yükseltilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.
YTD
114 den düzeltmeye girdi,,,nerde duracak bakalım.85-86 arası benim için yeni alış yeri olur.