Allah bildiği gibi yapsın bu adi hisseyi. Lanet olsun aldığım bulaatigim güne. Yürü artık Allah'ın belasi yürü 2 yıl oldu perişan olduk . Bitirdin bizi
Printable View
Allah bildiği gibi yapsın bu adi hisseyi. Lanet olsun aldığım bulaatigim güne. Yürü artık Allah'ın belasi yürü 2 yıl oldu perişan olduk . Bitirdin bizi
Bu kağıdın baskilandigi falan yok ederi 4-5 TL zaten... Buyurun pd/dd kontrol edin[emoji57]
Ayrıca şirketin gelirleri enflasyon karşısında erimiş bitmiş bir artış ta yok ortada... Çıktım lanet olsun diyerek hala takip ediyorum acaba hata mı ettim diye ama çok doğru bir karar vermişim. Bu hisseye girmek hataydı gül gibi froto, Ttrak, aksa, Sasa dururken[emoji23]
Bugün de gördük ki miri hisse satmış... Soygunnnnn varrrr[emoji6]
Yatırım tavsiyesi değildir Allah kurtarsın kalanları...
Maalesef yanildik bu kağıtta ısrar etmek büyük hata gerçekten. Fon da 2 gündür satmaya başladı . Allah kurtarsın bizleri. Bundan daha kötü bir kağıt ihlas grubu vardır herhalde. Bu kadar sahipsiz yatırımcısına düşman
Vay vay tırı mırı da mı satmaya başladı..
14 ekimden beri 1.2 milyon satmis gibi duruyor ak yatırımdan..
Sn Muhabbet de gelmiş eski günlerdeki gibi.Diplerde geliyor hep sanki yükselmemiz çok yakın gibi:D
İşin şakası bu hisseyi 1.5 senedir hamal gibi taşıyorum.Ben taşırken 4 kere 10/15-17 araliginda yaklasik %50-70 marj bırakmış.Tabi hiçbirinde hareket etmedim.Yatirimci olalım dedik.Fonetten çıkardığım ders borsadaki uzun vade yatirim bakis acimi degistirdi.Trend neyse ona yonelmek lazim.(Suanda gida enerji vs gibi) Zamanda cok degerli.
Son 2 bilancosundan önce bilancolari ve aldığı ihaleler fena değildi.Acikcasi saglik yazılıminda da tek lerdi.Fonlarin alması pandemi sonrası sağlıkta hareketlenme olabilecegi Katarla işbirliği gibi gibi hikayeler beni hissede tuttu.Şuana kadar beklemem fiyasko oldu ama bu kadar bekledikten sonra çıkarsam ve hisse yükselmeye başlarsa psikolojik olarak dağılabilirim.Bu hisse benim borsadaki imtihanim oldu resmen ama umudumu kaybedemem saglik olursa 3.ceyrek bilancosunu da bir görelim bakalım.Nasipte varsa olacaktır birseyler..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Pdd/dd kontrol ettik..Sonuçlar asagida:)
Fonet pd/dd :3.39
Aksa pd/dd :6.31
Ttrak pd/dd:10.3
Froto pd/dd :11.07
Sasa pd/dd : 20.33
Öncelikle şunu en baştan belirteyim.Bu belirttiğiniz sirketler çok kaliteli surekli büyüyen yatirim yapan klas sirketler..
Ancak Fonet için rasyolarina bakarak yorum yapacaksak bence hic pahalı değil.Sorunu patron hissesi olması ve grupların hissede cirit atıyor olması.Bunu tersine çevirecek de yine patronun kendisidir.Bir pay alımı açıklasa veya aldığı ihaleleri adam akıllı bilancolara yansıtsa zaten piyasanin dikkatini çekecektir..
Son olarak şunu belirteyim.Suan diyelim resesyon savaş vb gibi bir sert dalga gelse kısa zamanda 5/6 kat gitmiş hisselerden çok fonet bana daha güven veriyor.Cunku aşağıya gitme riskine göre yukarıya gitme potansiyeli çok daha fazla bence..
3.ceyregi bir görelim..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2c26d148ea.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Ben diğer şirketlerin PD/DD leri ile ilgili bir yorum yapmadım konu tamamen Fonet[emoji57] bu hissenin ederi şu andaki bu fiyatı değil. Diğer şirketler ile bu hisseyi kıyaslamak bile abes kalıyor. O şirketler, bırakalım cüsse olarak büyük olmalarını, gerek temettü gerekse artan karlılık ile bile tamamen bu çapsız soygun hissesi den farklı bir pozisyondalar. Ayrıca son iki senede hisse fiyatı da kıyaslanabilir. Bu hisse 21Q2 de $1.65m kar etmiş. 22Q2 de $736k kar etmiş. Evet dolar karşısında bir kayıp var belki ama olay sadece dolar değil enflasyon karşısında da düşüş var... Yani karı düzenli olarak artmadigi gibi enflasyon karşısında da erimiş durumda...
Evet patron hissesi, şu bu gruplar var çeşitli dolaplar oyunlar dönüyor ama sadece bu değil sıkıntı... Şirket karı enflasyon ve dolar karşısında erimiş bitmiş neredeyse... Gelecek projeksiyonları da yok doğru dürüst... Yurt dışı işlere umut baglanmis ama şirket bile o kadar umutlu değil ki faliyet raporlarında buna yer vermiyorlar doğru dürüst [emoji57]
Ayrıca miri neden satıyor şimdi? Kaçtan aldı bu adamlar? Yanlış hatırlamıyorsam 14 ile 15.18tl arasından maliyetlendiler. Bu adamlar salak mı dolar olarak, enflasyon olarak kaybı geçtim simdi 12 küsur den neden hisse satıyorlar... Burada yine bir soygun hissi yine bir operasyon kokusu var[emoji57]
Ben bu hissede değilim sadece gözlemlerimi paylaşıyorum... Olanlara geçmiş olsun umarım kurtulurlar ve küçük hissedarlara bu oyunları oynayanlar kanser olurlar, paraları yiyemeden geberir giderler... Yatırım tavsiyesi değildir herkes kendi kararını versin...
14.10.22 de Tırımırı 350000 lot sattigini duyurmustu.Bunu ak yatırımdan gerçekleştirmiş.
O zamandan bugüne kadar ak yatırım üzerinden yapılan satış 1.5 milyon lotu buldu..
Ayni tarihten bugüne bir 500k lot da tacirlerden çıkış var.Bu acaba hangi kurumdan çıkacak?
Fonette at izi it izine karışmış durumda.Ne olacaksa olsun artık hakikaten bezdirdi milleti..
Son 1 hafta salı dahil
https://i.hizliresim.com/mevqoyv.jpg
Son 2 gün 550 bin lot daha verdi diğer cebe
Eğer yarın 150 bin lot civarı verip bırakırsa patronun blok sattığı mal kalır
Haziran ayında da emeklilik ve yatırım fonları 6 milyon lot verdikten sonra hareket etmişti
Eğer 6 milyonu da aktarmak isterlerse ay sonunu bulacak gibi
Bu hissede tahta alıcılı olduğunda tuzak gel gel yapiyorlar
Mayis hep saticiliydi gorduk
Nisan ayında 3 yılım doluyor
Allahın izniyle gerektiği kadar sabır edeceğim
Gerisi nasip
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
Şirketi tasfiye etmesin bunlar
12.70 gören hisseyi 11.80 yaptırdılar,rezil insanlar,bugünde 12.40:seyt:
Belli olmaz,çünkü borsaya kote olan çoğu şirket çakal gurubu,örneğin para babası dediğimiz kent 500 iken 160 gösterdi,petro kent 800 peşi 130,tamam operasyon yemişler,hiç olmazsa yaptığınız rakamın yarısında durun,ışıkların usasının tahtası kapandı hisse uçakken borsanın uçağı idi,borsanın zamanında en pahalı hissesiydi 900-1000 idi,peşi 0.60 oldu el değiştirdi,izocam kaya gibi hisseydi tahtası kapandı iflastan kapananlar hariç, vs uzar:notr:
Persembe ve Cuma günkü tepkiyle 0.65$ üzerinde kalabildik ve haftalikta Şubat 2021 tarihinden gelen düşen trend cizgisinin üzerindeyiz an itibariyle..
Hacimde de artış var.Bundan sonrası için söz bitti sahne senin başımın belası Fonet..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d298082195.jpg
Çok pozitif başlayan bir gün yine tersine döndü. Bu kağıttan para kazanabilecegime dair zerre inancım kalmadı . Bu kadar baskı yapilmaz yeter artık
An itibariyle doçede 3 milyon kaldi
Inşallah yarın biter de yolumuza bakariz
İnşallah tarih tekerrür eder
Bu lanet kağıt her hareketlendiginde biseyler oluyor. Yok emeklilik fonları yok yabancı satışı bitmedi anasını satayım. Olanda bizim gibi garibanlara oldu
[emoji57] fonet soygunda bir Dünya markası...
Ytd.
Başlamış gel gel yapmaya miri malı maliyetinin altında satıyor tabi biraz yükseltip satmak daha mantıklı[emoji57]
Ytd
yabancı fonun elindekileri bitirmesini bekliyorlar sanki
Twitter da paul amca 21 lira hedef vermiş
İlk defa patron birseyler göstermeye çalışmış bu bilancoda..Begendim..
Abdulrezzak ile yola devam diyorum..
Yanliz ne rezil bir faliyet raporu hazırlamışlar òyle..
Resmen 2.ceyregi kopyala yapıştır yapmışlar..
Çeyreksel bazda tarihinin en iyi bilancosu
Alınan 15 milyon avans hasılat ve gelirde görünüyor mu bilmiyorum. Eğer 3 çeyrekte yoksa ve 4 de gösterirse çok iyi
Katar ve moldova görünmeye başlamış
KKTC 4 milyon usd henüz yok
Inşallah vaktini bekliyoruz
Aldık bakalım bi kuple
hayırlı olsun
15 milyon avansı atm isletme insaat sanayi a.ş den almış
Bu şirket yda grup altında
İNŞALLAH yanlış yazmamışlardır
Atm inşaat in faaliyet alanı havalimanı işletmeciliği yazıyor
Ama yda grup çok büyük grup hastane takımları da var
Ben önce aldığı şehir hastaneleri ihalesine karşılık diye düşündüm ama bu ihtimal de var
İNŞALLAH öyledir de faaliyet alanı genişler
Umut tabii kesin birşey yok belki de gerçekten şehir hastanesi karşılığıdır
Sn Thunderbolt Tam emin olmamakla birlikte bahsettiğiniz 15 milyonluk avansı uzun vadeli yükümlülükler kısmına yazılmış olarak yorumluyorum?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cbe0fdf4c6.jpg
Sayın Eagle24
Ben bilonco okumayı pek bilmem
Dediginiz olabilir
Asıl takıldığım avans yüksek
Bu yda grupla 2017 den beri çalışıyormuş
Keydata diye yda nin bilişim firması var
Son izmir etlik Kocaeli şehir hastaneleri keydatanin sitesine bakınca keydatada görünüyor
Diğer Konya kayseri Manisa da Keydata da ama kodları hep fonetten aldılar diye biliyorum
15 milyon avans için yda grubu gösterse tamam şehir hastanesi ihale avansı diyeceğim
Ama ATM yazınca insan acaba başka bir faaliyet alanı için mi diye ister istemez sorguluyor
Çünkü atm nin faaliyet alanı havaalanı işletmeciliği yazıyor
Ha yda grup faturayı onun üzerinden kesmiştir olabilir
Öyle aklıma geldi sadece
Hadi bana eyvallah son kalıntılarıda okuttum 17 fena değil :wave:
Hadi bana da eyvallah üç günde %22 ben böyle kısa vade yüksek kazançlara alışkın değilim...
Belki de o yüzden kazanamıyorum
Haftalık usd
https://i.hizliresim.com/rsycncv.jpg
Dipte elmas formasyonu yaptılar
Adamlar Macd e 2019 yılında fiyat bazında yaptıkları gibi fincan kulp yaptırdılar
Usd takozu da kırdı
TL aykikta net abcd vardı onu da yukarı kırdı
2019 aralıkta şanlı urfa anlaşması 25 milyon du o tarihte ve 3 yillikti
Onu bir takip edelim bakalım nede olsa patronun nemleketi
Kazanırsa yeni iş ilişkisi olmadığı için kap a vermeyebilir
Nasibimizde var mı diye bekliyoruz
Sevgili fonet, şimdi sen bu endekste 4 saatlik grafa SAT mı verdireceksin, yeme biziiii
Yap fake ini. sende bas gaza bugünlr-erde değilse ne zaman?
Ardahan 3 yıllık sözleşme
Ankara bir tane 2 aylık bir tane bir yillik
Sözleşme herhalde yenilenmiş
Benim üye olduğum site kapanmış başka yerde gördüm
Hastane ismi ve tl karşılığı yok
Ben de aynilarini gordum sayin karadeniz emre
Ankarada 2 aylık var bir tane
Denizli saymıyorum onlar kucuk corba parası. hep vardı bu bir yıldır
Asıl Şanlı urfa merak ediyorum ne olacak o zaman çok büyük miktarmış
Ne olursa olsun
Inşallah benden düşükten alıp kazanamayacaklar
Bunca zaman bekledik
Bekleriz yeterki nasibimizde olsun
Aylık tl
https://i.hizliresim.com/rbxjojv.jpg
TOBO
sağ omuzu hacimli kırdı
Bolinger üst bandında
Ne yapacaklar ?
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
İhaleciler.com sitesi var orada sayın eagle24
Onlar da sağlık bakanlığının izin verdiği ihaleler
Her ihale yayınlanmıyor
Benim üye olduğum site vardı oradan biliyorum
Orada üye olduğum için hastane adı ve fiyat bilgisi vardı ama kapanmış site
Ben bu siteden bakıyorum
Arkadaşlar bu fon et ASELSAN ve kamunun değişik kesimlerine hizmet veriyormuş bilgisi olan bilgilendirirseniz sevinirim.simdiden tessekkurler.ytd