Acaba piyasaya göre düşük kalmasımı yoksa başka bir konumu var bilmediğimiz son zamanlarda işlem hacmi ve fiyat olarak yükselmesi gayet iyi bakalım zaman ne gösterecek hayırlısı
Ytd değildir
Printable View
Acaba piyasaya göre düşük kalmasımı yoksa başka bir konumu var bilmediğimiz son zamanlarda işlem hacmi ve fiyat olarak yükselmesi gayet iyi bakalım zaman ne gösterecek hayırlısı
Ytd değildir
yıllar yıllar önce bölünmeden önce 11 tl başlayan ralli 2000 lira civarı bölünmüştü kısa zamanda acaba mi diyorum tarih tekerrür edermi.yatırım tavsiyesi değil sadece hayallll
Formasyon hedefi 3220 tl..Ne zaman olur,olur mu? Olmaz mı? Patron ve tahtacısı bilir..Benim orta vade hedefim 30 $..Park ettim aracı..Lazım olunca marşa basarım..
Üstadlar bilançoyu yorumlayabilir mi? Acaba😊
Net YPP 44 mio 752 bin tl
Esas faaliyet karı 41.5 mio
Net kar 47 mio
Net borç,kasada 44 milyon tl var.
Olumlu
Tabanda kaç lot var
48000 lot var
patron alıma geçerse yön yukarı olabilir.bu fiyatlar bu hisse için bu sermaye ile bence ucuz.
yatırım tavsiyesi değildir,
Hisse taban olmuş satalım. Tavan olmuş alalım gibi bizde bir mantık var. Anlamadım gitti. Dünden bu güne ne değiştide taban oldu. Dün ne vardı da tavan oldu. Belli ki manipüle ediliyor. Hisseyi araştırdıysan, hisseye güveniyorsan kulağının üstüne yatacakcın, hedefine gelince şartlara bakarak satacaksın. Bu hisse buralarda durmaz mutlaka ederini bulur. Bu fiyatları ve bu tarihi not edelim bir kenara. Önümüzdeki günler de bakarız. Bu bir hayal ürünüdür dikkate almayınız.K.Y.T.D.
hayaller 400 hafta sonu
kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.
bir el hissenin üzerinde yukarı gitmesine adeta izin vermiyor.
15 dk da tavan ha..
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
ACA42
Herkesi dağıtmış....k.y.t.d.
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
ACA42
Yorumsuz.
Bürüt takas sürecinde mal toplama operasyonu zirve yapacak diye bekliyorum. Artık trend hedeflerine doğru hızlı adımlar sıklaşıp yürü ya piston diyecektir. Piston iyi çalışacak.
piston yukarı biraz yağlanması gerek sağlam bir yağcı nerdesin yeter artık ...
Hisseye ceza gelmeden önce son iki üç aydır günlük işlem hacmi artmıştı cezadan sonra eski moduna döndü ceza bitince durum ne olacak bakalım şahsi görüşüm diğer sektör hisselerine göre düşük daha yolu uzun umarım beklentilerime cevap verir saygılarımla Y.T.DEĞİLDİR
Neden bu hissenin tahtacısı sahibi veya patronu kaç gündür hisseyi açılışta eksi acar endeks bir hayli artı olmasına rağmen garip ne yapmak istiyorlar anlamış değilim 🤔🤔🤔
Bu şekilde korku salıp 8 aralık ta cezası bitinceye kadar mal toplamak için yapıyor. Trend fedefi 3200 TL olarak gözüküyor. BFREN bu kağıdın ikiz kardeşi. Aynen onun girdiği moda bunu da sokacaklar. Zaten dolaşımda kağıt kalmadı. Bir cepten bir cebe alış satışlarla ne toplarsa kar. Ben kendi adıma 1 lot bile kaptırmam. Alabilirsem daha da almayı isterim.
Benim radarıma 132 tl de takıldı 190 tl ye kadar param oldukca aldım belli bir lot alıp beklemekti niyetim hedefim olan lotu tamamlayamadım Konya ve Bfren deki hedefimi yakalarsam buraya yönelebilirim hayırlısı zaman gösterecek
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir sadece beni bağlar herkese bereketli kazançlar dilerim saygılarımla
Hissenin yukarı gidip gitmeyeceğini ağalar bilir ben sadece hissenin diğer hisselere göre düşük kaldığını düşünerek takip listeme almıştım tabiki hiç kimse para kaybetmek zarar etmek istemez umarım ky her daim kazanır büyükler zaten büyük onlar her türlü zararını telafi eder burada tüm başlıklarda yorum yapanların görüşlerine ister olumlu ister olumsuz saygı duyar okur geçerim asla kişilerin yorumuna göre hisse alıp satmam bu nedenle her birey araştırıp takip edip ona göre karar vermesi gerekir diye düşünüyorum sonuçta para kâr zarar her bireyin kendine ait yazdıklarım görüşüm sadece beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Hacım yerlerde sürünüyor bürüt takas ayın 29 u son bakalım o zaman nasıl olacak
önümüzdeki hafta hayallerim patron dizginleri eline alıp vuracak kırbaçı vuracak kırbaçı diye hayal ediyorum...hayallerim yatırım tavsiyesi değildir....
geliyor gelmekte olan tavan...
Hissede cezanın bitmesi bir tık işlem hacmini artırmış olsada temkinli güne iyi başladı ama devamını getiremedi bakalım ilerleyen günlerde durumu ne olacak
silkelememi yapıyor,yoksa patron ben ne zaman dersem o zaman mi yükselir diyor,sabri olan kazanacakmı. emsallerine bakarsan bedava piyasa değeri.arsasının 10da 1 değerde bence. yatırım tavsiyesi değil sadece hayali beklenti....
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
ACA42
İki gündür işlem hacminin yüksek olması hisseye olan ilgiyi artırıyor son üç yıldır İMKB de işlem gören birçok hisseye göre düşük kaldığını düşünmekteyim umarım belentime göre cevap verir aslında şöyle güzel bir sermaye artışı kararı alsa süper olur zaman ne gösterecek bekleyip göreceğim önce sağlık sonra hayırlısı olsun
Düşüncelerim sadece beni bağlar yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin saygılarımla
Sayın ACA42
Teşekkür ederim buldum cep telefonu ile giriş yaptığım için farklı bir sayfada gördüm