Bir haber yok gibi.
6'nın altına bu kadar rahat atabiliyorsa.
Bir günde 10 kuruş alta kaydı.
Kimsenin bir halt bildiği yok kur konusunda teknik meknik artık hikayedir.
Printable View
Bir haber yok gibi.
6'nın altına bu kadar rahat atabiliyorsa.
Bir günde 10 kuruş alta kaydı.
Kimsenin bir halt bildiği yok kur konusunda teknik meknik artık hikayedir.
S400 u beklemeyin hic alamazlar
akbank 5.90-6.65 opsiyonlu kısa vadeli mevduat açıyorsa doların daha aşağısı var gibi..
Bence 2019 Nobel ödülünü merkez bankası ve akp ekonomi yönetimine vermeliler. Adamlar ne yapıp edip doları düşürmeyi başarıyorlar.
Artık beni bile pes ettirecekler o derece yani...
https://tr.investing.com/etfs/ishares-msci-turkey
ufak bir para giriş olduğuna göre s400 işi ertelenmesini mi satın alıyorlar görelim devamı gelecek mi
Cds 515 .
28 Mayıs Salı 17:01 ABD TÜKETİCİ GÜVEN ENDEKSİ MAYIS'TA 134,1'E YÜKSELDİ, ÖNCEKİ 129,2
bi destek te ABD tarafından geldi piyasalara...
Bülent Arınç, yeni oluşturulan*Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu‘nun (CYİK) atanan ilk üyesi oldu. Yine aynı kadrodan*Abdülkadir Aksu da Vakıflar Bankası yönetim kurulu başkanlığına getirildi. Her iki isim de bir süredir partinin uzağındaydı.
o arkadaş daha öncede ABCD pattern okları çizmiş , ama ters çizmiş ... bi de o kadar takipçi falan.... ne oluyo ya
87.116. Bakalım akşam BIST'e ne olacak üste mi atar alta mı yatar.
seçim olmasa ucuz doları kim satacaktı size :) size iyilikte yaramıyor
5.99 vurdu çekti.
Şimdi gara gara düşünüyorlar dolar 10 olcek de voleyi vuracaklar guyyaaaa
Dolardaki duşuş sebebi nedir..
Natodan bi yazi istenmisti s400 ile ilgili trampin elini pentagona karsi guclendirmek icin gelisme varmi..
Tamam ama belediyeler bu ödemeyi aldığında bu aylarda hazineden alacakları para azalmaz mı?. Bildiğim kadarıyla hazine merkezi yönetim bütçesinden belediyelere de kaynak aktarıyor. Zira topladıkları vergiler ile dönemiyorlar. Sonuçta emlak vergisi üzerinden piyasadan kamu tarafına azımsanmayacak bir kaynak transfer oluyor.
Ayrıca başka bir konu daha var belediye gelirleri artık hazine tek hesabında toplanıyor ve buradan belediye talep ettikçe kısım kısım ve zamana yayılarak ödeme yapılıyor.
Şu bağlantıyı incelemenizi öneririm:
http://www.akasyam.com/belediyeler-g...anacak-162345/
Yani yeni sisteme göre emlak vergisi ödemeleri hazine likiditesini ciddi anlamda etkileyecek.
Öğrendi merak etme...:)
İnanılmaz hızla interneti tarıyor...
Bu kez de merkezi hükümetin mahalli idarelere katkısı bu ayda azalır savına başladı.
Başlangıcımız farklı idi...
Hazinenin parasal durumu için vergilere bakmış ve Mayıs ayında Emlak vergisine dikkat çekmişti...
Neyse..
Alim olunca insan bilgi ne ki...:)
Sıkıştırma hareketi sona erdi bence bugünkü aşağı hareketle beraber. 20 Mart akşamındaki Fed sonrası fiyatlamaya benzedi hareket ve sonrası.
2 gün içinde sert yukarı fiyatlamasına başlamalı. Güney Afrika Randı'ndan son 20 günde müdahaleler sayesinde %5 pozitif ayrıştık. 6,3x'ler sıradaki hareketin ilk hedefi olmalı.
Pazardan bildiriyorum, sıcakmı çarptı, fiyatlarmı bilmiyorum!:notr:
Yarım karpuz 17.5 gayme, kiraz 12 gayme, çilek 8 gayme AMK!:vk:
Bir de küçük yerdeyiz, Antalya, Bursa v.s. yakın!:(
Karpuzun tamamını ver desek, babalara geldik...
Karpuz yahu bu!