https://pbs.twimg.com/media/EBXWVt9WkAAUPjw.jpg
Printable View
Yeni kararname ile artık Hazine, sadece CB kararıyla yurtiçi, yurtdışı şirkete istediği oranda istediği miktarda ortak olabilecek.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi trafik verilerine göre Temmuz ayında yolcu trafiği yıllık yüzde 3 düşüşle 22 milyon olarak gerçekleşti. Dış hat yolcu sayısı yıllık yüzde 7 oranında artış gösterirken iç hat yolcu sayısı yüzde 15 geriledi.
Ekonomide kötüye gidiş halen devam etmekte, iç hat yolcu sayısının %15 düşmesi çok büyük düşüştür.
Bazılarının bunu sefer sayısının azalmasına bağlaması da gülünçtür.
2-3 aydır Turkcell, vodafone ve ttelekom ödedikleri baz istasyonları kiralarında %50'ye varan düşüş yapmaya çalışıyorlar.
Borçlar
Osmanlı volume 2.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarım puanlık faiz için borsayı iyi veriyorlar.bu koyun güdümüyle 2 yi bulacaklar gibi.
Turan Akıncı'dan alıntı
''Osmanlı Devleti 1875 yılında iflas etti.
Batılı Emperyal devletler Osmanlı’nın batmasını istemediler.
Zira alacakları da batardı.
1881 yılında Düyun-u Umumiye idaresini kurdular.
KASAYA Frenkler geçti.
Kısacası batmışsın kefereler kendi paralarını tahsil ediyorlar.
Bu ülkede itibar kalır mı?
++
Çok kitabımda anlattım.
En parasız zamanımızda Osmanlı YAP-İŞLET-DEVRET
Projeleri yaptırdı:
Galata Rıhtımı-İstanbul Tramvayı-Karaköy Tüneli-
İstanbul Gaz dağıtımı- İstanbul Su Dağıtımı-
Selanik Limanı - Selanik Gaz Dağıtımı – Selanik Su Dağıtımı-
İzmir Limanı- İzmir Tramvay- İzmir Gaz Dağıtımı-
Anadolu Demiryolları – İstanbul Selanik Demiryolu
Uzatmayayım.
Hepsi Yap İşlet Devret Projeleri.
Hiçbirinde DEVLET garantisi yok.
Vereni de duymadım. ''
Dolarla direkt alakası olmasa bile mutlaka bir yerlerden bir şekilde alakalıdır.......
Bugün Ege üniversitesi içinde olan kredi yurtlar kurumu ofisine eşimle gittim. Türkiye 470. olan yeğenim için yurt ve kredi prosedürünü soracaktım. Güvenlik ilk ifademi aldı, beğenmemiş olacak ki '' siz bölge müdürlüğüne gidin, burada şu an kimse yok '' dedi. Peki dedik arkamızda kocaman Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik merkezi yazan binaya girdik. 4 bayan oturuyor, başka kimse yok. Onlara yurt müdürü veya çalışanı tanıyıp tanımadıklarını sorunca, birisi telefonundan müdür bayanı aradı ve bana verdi . Müdüre hanımın ilk sorusu açık kimliğiniz nedir oldu. '' efendim ben kız yeğenim için yurt prosedürünü soracaktım '' dediğimde bana '' internet sitemizi hergün düzenli takip ediniz, orada sorularınıza yanıt bulacaksınız '' dedi.
Koltuk garantide olunca, açık kimlik sorulduğunda hamiline kart diyemeyince - boşver gitsin - yapılıyor vatandaş. İnternet sitesini bizde biliyoruz. 8 defa okudum ve benim sorumun yanıtı yok. Bu gidişle olmayacakta. Soruyu şeffaf yanıtlar iseler herkese objektif kriter olur. O zaman koltuktakilerin forsu olmaz. Adam kayırma olamaz.
Turan Akıncı'nın yazısından anladığım kadarı ile: Ya yerli işbirlikçiler baya akıllanmış Osmanlı'dan beri...
Ya da Osmanlı yöneticileri daha namusluymuş bunlardan...
Bu aslında çok sıradan ve belkide en önemsizi lakin, burada dövizin - borsanın aynı anda düşmesi, müdahale vb. şeylerle kafa yoranlar için küçük bir örnektir. Bu ülkede artık hiç bir konuyu normal şartlarında düşünmeyecek ve ona göre işlem açmayacaksınız ki kazanasınız. Sözün özü, katılın bir cemaate her gün uğrayın, çayınızı kahvenizi için, itibarınızı yükseltin. Hem ahiretinizi hem de dünyalığınızı depolayın. Öyle özgürlük, bireysellik felan terörize laflar etmeyin. Biat iyidir. her şeyden , sorumluluktan kurtulursunuz, çalışmak zorunda kalmazsınız. Sizin yerinize düşünen bulunur. Trol diye insanlara kızıyorsunuz, aslında onlar en akıllılarımız. Çekemediğiniz için insanlara çamur atmayın !!
07 Ağustos Çarşamba 15:56 TRUMP: ÇİN BİNLERCE ŞİRKETİNİ DİĞER ÜLKELERE KAPTIRIRKEN, PARA BİRİMİ DE KUŞATMA ALTINDA
07 Ağustos Çarşamba 15:56 TRUMP: HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ, PARA ABD'YE AKIYOR
07 Ağustos Çarşamba 15:55 TRUMP: BİZİM PROBLEMİMİZ FED
07 Ağustos Çarşamba 15:55 TRUMP: ÜÇ MERKEZ BANKASI DAHA FAİZ İNDİRDİ, PROBLEM ÇİN DEĞİL
07 Ağustos Çarşamba 15:54 TRUMP: FED FAİZLERDE DAHA BÜYÜK VE DAHA HIZLI İNDİRİM YAPMALI
07 Ağustos Çarşamba 15:53 TRUMP: FED PARASAL SIKILAŞTIRMAYA ŞİMDİ SON VERMELİ
Turkcell'den aradılar...
Konuşmalarımız kayıt altında falan...
Nedir konu dedim...
Size kağıttan fatura gönderiyoruz ya onun yerine mail ya da sms le gönderelim dedi.
Neden dedim...Ücretinizden indirim yapacak mısınız?
Neden yapacakmışız dedi kız samimice.
Masrafınızı azaltmaya çalışıyorsunuz ya, paylaşalım dedim.
Bir de zaten fatura falan gelmiyor epeydir Turkcell'den dedim.
Şu telefona sorun neden gelmediğini dedi.
Sana söylüyorum ya dedim hani kayıt altında konuşmamız..
Kapattı. Mutsuz...
osmanlıda eksik olan akıl yap işletçilerden komisyon almaktı
yoksa insana Mr.% 15 boşuna demezler..!!
Arkadaşın biri Fen liseleri ile imam hatiplerin ödeneğini karşılaştırmış. Gerçekten sonucu nereye bağlayacak da uğraşıp duruyor ? İmam hatip lisesi sayısı ile fen lisesi sayısı ve öğrenci sayısı bir mi ? Sonra Fen lisesinde ne üretiyorsunuz ki ? İmam hatip lisesinde çocuklar tüm sülalesine okuyorlar. Köylerde halk hep şöyle der ; Oğlum ölünce mezarımda okuyacak bir çocuğum olsun, imam hatibe gidin, hem de aç kalmazsınız.
Burada boş beleş fen lisesi muhabbeti yapıyorsunuz. Mezunlarınız mühendis oluyor, doktor oluyor kaç para maaş alıyor ? Git bir camiye imam kaç para alıyor sor. hayat ilimde dir .....
Her şey bir tarafa da bu döviz, bayramdan sonra yediğimiz tatlıları çok kötü çıkartacak gibi. Bu hareketler hiç normal değil, kesin bir şeyler oluyor. Olan biteni Ayhan Başkan da bilmiyor olmalı ki ne yazıyor ne de çiziyor.
İsmi lazım olmayan biri, bir partiye seslendi, yuvaya dönün diye.
4 kişi koparsam kardır hesabı.
Bence çok anlamlı.
Bu erken seçim dedikodusu bence boş. Şahsen ben muhalefet partisi olsam , kesin kazanacağımı bilsem de seçim istemem. Şöyle ; babamız yaşarken fabrikamız, arabalarımız, evlerimiz ve dünya paramız vardı . 3 kardeş aylak aylak harcıyorduk. baba hastalandı. Büyük abimiz; babamıza şifa arıyoruz diye elde avuçta ne varsa harcadı. tam paralar bittiğinde '' oğlum siz bu adamın çocukları değilmisiniz, hep ben mi ilgileneceğim, biraz da siz bakın '' diyerek çekti gitti. Ne olacak şimdi ?
Yalandan kim ölmüş.
bakın dolarla ilgilenmeyince nasıl geri gelip sınnaşıyor
ABD yayını izleme imkanı olan varsa bizi aydınlatabilir.
Savunma bakanlığında süren toplantı bitti mi ? ABD askeri heyetinin yüz ifadeleri önemli. Girelim şu kuzey suriye ye de görsünler ...
Adamlar okyanus ötesinden gelmiş, Sınırımızın neresine gireceğiz, neresinden çıkacağız hüküm verecek .
haydi yine iyisiniz, Gram altın 265 oldu. Altın toplayanlar doların azizliğine uğramıştı. Dolar düşmemiş olsaydı çifte kavrulmuş fındık yiyeceklerdi.
3 Milyon daha Suriyeli varmış, onları getirip kurtaracaklar herhalde.
https://twitter.com/i/status/1158281660976291840 Güzel bir örnek.
Satmıycük.
Düşsün daha da alıcük.
Hele 5.31 düşsün, görün.:)
Araba alacak, kdv si ötv si ayrı ayrı, servise sokacak, parça üzerine vergi, işçilik üzerinde vergi, MTV ayrı, yakıtta ayrı hem de kol gibi.
Şlimdi soruyor, millet neden araba almıyor diye.
Burdaki trolü bakan yapsan bunlardan daha iyi yönetir.
5,517 Biri fena bastı 5,4820 ye bu nasıl bişey ya
vurdular kafasına 5.51i gördü
hemen satış geldi.
5.47 dakikalar içinde :)
o yüzden heyecanlanmak için erken
ons altın 1500,14 usd.