Sampi gidayı kızlarının üzerine yapmış
Printable View
Sampi gidayı kızlarının üzerine yapmış
bu gıda holdıngı olacagız vs bırseyler dıyordu ne oldu :)
2.10 daki 160 bin lot korkutuyor beni... destek gibi duruyor... kaldiriveriyor sonra selale
SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demeye kalmadi sildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4c2b6fc02c.jpg
Artik kendimi aldi... birine mi mal kaktirdi
git gel git gel oyun oynuyor resmen ay nerden bulaştım bılmıyorum
Yarim saatte yaptigi isleme bak... 3 bin degil...
Dakikade 150 bin basti...
Bu 2, 10 da ne kuyruk acısı varsa artık. Bugün diğer hisselerimi sattım hep 2 nin altını bekledim satış fiyatı gelmedi. yarında pek zannetmiyorum gelsin ama ben bu 2, 10 dan ya verirsiniz ya da hisseyi götürmem muhabbetinden sıkıldığım için yarın sırf gıcıklığına 2,10 u bekleyip ordan fazla değil 3-5 bin lot alarak mesajı vereceğim. Ytd
Pastaya bakan arkadaşlar detayları yazmaya gerek yok anlayan anlatmıştır zaten. Dün eğitimci terazi ve benim yazdıklarımın ne kadar doğru olduğu anlaşıldı böylece. Hergün nasıl bizimle oynuyorsa bu oyuna yarın da devam ederse iş yatırımı bu sefer de satışta görürüz. Artık oyuna son verirse biraz yol alabiliriz. Son bir alternatif de bir süre buradan uzak durup bizi bıktırmaya oynayabilir. Ytd
yarın artık brüt yok hacim alım satım biraz daha dolu olacaktır en azından al sat var takasa bakmadım ama iş alıma geçmiştir
pardon yarından sonra brüt bitiyor
VBTS kapsamında 24/11/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 08/12/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan VANGD.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 14/12/2017 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
Ayın 14 ü seans sonuna kadar. Yani cuma günü normal işleme açılacak.
Bugünde bir cacik yok...
Arkadaşlar borsa böyle bir şey işte kısa zamanda kazanmak nerdeyse imkansız. Ben bunu almasa idim 1, 23 ten ihlas 1, 38 den mrgyo 5, 05 ten bera yada 4, 40 tan ipeke alacaktım. Acaba onlardan birini alsaydim yine böyle artarlar mıydı bilmiyorum. Bildiğim tek en azından şahsım adına borsadan kazanmanın tek yolu çok uzun vade bir hissede beklemek. Belki beklenilecek en son hisselerden biri de vangd dır. Bunu en iyi faruk ve utkual birde keremkerem arkadaşlar bilir herhalde. Çünkü çok sığ bir hisse ve alınan her 1000 lot göze çarpıyor. Aslında dedemin hep bir sözü vardır boğulacaksan büyük denizde boğul diye ama ben 4 olana kadar bir yemin ettim ve uzun vade beklemek için de vanette kalmaya karar verdim. Nakitte olan para ilede altın aldım. Bundan sonra 4 e kadar yorumda alım satım da yapmayacağım. Birinizi incittiysem hakkınızı helâl edin.Allah a emanet olun. Ytd
Hacme bak 40 bin lira ile gözaltı hisselerinin de gerisinde. Yazıklar olsun bir insan hem dw b grubu hissesine hiç mi sahip çıkmaz . Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b9739bc135.jpg
2.04 ü gecirmiyecek bugün
ben böyle patronun speğin ......ytd
Son dk 5 5 2 5 3 5 aldilar karanlikta 3000 bastilar...
Yarin sabah verip gececem ya... bu ne ya... kafamda sac kalmadi stress den yemin olsun...
Kendine ait hisseler hariç anlaşmalı olduğu hisseleri maşallah iyi götürüyor. Onlarda patron korkusu var herhalde. Bir de kendi hisseleeinde 3-5 ky gözünü korkutabiliyor. Halbuki bir çok ky nın olup galipin olmadığı hisseler ihlas sasa gerel gibi birçok hisse ne güzel de gidiyor. Bizde gıpta ile izliyoruz sadece. Kısacası bu adamın hissesini almakla çok ama çok büyük bir aptallık ettim. Ytd
bugün adanac dalmış artık düştü günlükçü oldu 5 milyon almış takasta ama başka yerden satmıştır la bu adam hiç mi allah korkusu yok hiç mi kendi hissesine sahip çıkmaz brüte aldırdı uğraşmadı yarın mesela 250 bin lot günü 2.10 bekler sonra satar cumada çıkacağını sanmam brüt bitti ona inanalara bi de o geçirsin ytd
Ben galipin hisseleriyle ilgili şöyle bir tespitimi yazayım böylece ne demek istediğimiz daha iyi anlaşılır. Yıllık değişimler borsa yıllık % 38 artarken atlas % 4 düşmüş avtur % 22 düşmüş metro % 3 düşmüş mepet % 12 düşmüş vangd sadece +% 1 avgyo+15 ama vangd bu hafta bu fiyatta seyrederse yıllık kazanç eksi % 5 lere kadar düşer avgyo ise hisse fiyatının 1,5 olması yıllık kazanç ne olursa olsun komedi. Bunun dışında girmiş olduğu başka hisselerde yıllık kazançlar son örneklerde bera ve icbct ya bakarsak müthiş bir kazançla tamamlayacaklar. feto mağduriyetini defalarca öne sürüp hisselerimi hakettiği yerlere getireceğim diyen aganın işte son durumu bu. Bu konuyla ilgili bir haber yapılması için şu an birkaç yere yazı yazdım. İnşallah birileri konuyu gündeme taşır. Ytd
Brütten çıktı mı bu şimdi ?
düşürecek olsa çoktan 2 nin altına çekmişti,zaten alan satan hep kendisi düşürse mal kaptırır bence ya 2,00 2,20 arası bir iki ay bekleyecek yada yarını bahane edip yol alacak.ben 2.seans saat 3,30 gibi hareketlenmenin olacağını düşünüyorum pozitif yönde izleyip görücez.
ya tersini yaparsa herkesin düşündüğünün tersini yaparsa o zaman tam ters köşe olur :))
Şu an 2, 06 da ve yarın brüt takastan çıkışını değerlendirmek isteyen kurnazlar için alım fırsatı. Bugün kendi almasa dahi gedik gibi fırsatı degerlendirecek herhangi bir aracı kurumun hisseyi bugun 2, 20 lere çıkaracağını yarın da 2, 25 lerden 2, 10 a kadar servis edeceklerini düşünüyorum. Ama ne yaparlarsa yapsınlar eninde sonunda yola gelecekler. Beklemeye devam. Ytd
Yorum yapmayacağım. Sadece kapanışı böyle yaparsa ağzıma gelen küfürleri edip yasağı da yiyip kenara çekileceğim.
Ben bunun taa
kağaıdına sahip çıkmayan onun bunun kağıdında uğraşan patron olmasada olur 15 gün hiç bir şey yapmadı sadece al ver yav neden brute aldırttı anlamadım yazık 15 gün bekleyen sabredenlere beddua aldı bol bol
1.80 yapsın 20 bin lot almayan adidir ytd 1 yıl beklerim süremde o nasılsa ben onun .... veriririm ama o kadar karektersiz olduğunu sanmam en azından bitti diye atlayanlara üstten verir benim için farketmez hedef 3.11 ytd