Teşekkür ederim hepsini ayrı ayrı deneyeceğim.
Drive nedir kullanmadığım için anlamadımdı ama bulutta saklamak demek galiba.
Printable View
Siz benim 100 bini 31 temmuzdan almissiniz .bir suru karmasik hesap yapilmis .benim kafa basmadi .3 gunluk yuzde 51 e gelir dediginiz zaman ben 100. Bin tl nin p.tesi sabahi hesabimda 410 tl getirdigini gormeliyim.100 bin lira 3 gunde 121 lira getirirse nasil 51 oluyor.
OKT 19.15 mk. Yeni en yüksek oranlar hayırlı uğurlu olsun.
OSD ve TCI ile ilgilenen arkadaşlar var mıdır forumda?
Ons bizi duman etti
Admustafa 5 aydir ppfleri hesapladigimiz gibi hesapliyorsak eger ...Gpg nin twitterdeki son fiyatina göre (1.2804) 3 gunluk mevduat karsiligi brut %18.03 tür.100 bin tl lik gpg fonu bugun hesabina gecmis biri p.tesi sabahi hesabinda brut 148 tl gorecektir .bunun aksam uzerinden beri telaffuz edilen %51 le alakasi yoktur.ha bu getiriyi sali carsamba gunlerinden birinde getirseydi yuzde 54 gunluk m.k olurdu ..
1 poz buy açtın baktın terste kaldın 2 poz sell poz açar hedge eder üstüne kar bile yazarsın, niye buy pozda ısrar edilir ki, anlamadım
Tutturdunuz bir ons masalı. Fon yöneten insanlar bunları düşünmüyor mu sanıyorsunuz? 10 gün önce biri duymuş da onsdan zarar diye.ee, 10 gün mal gibi bekliyor mu pozisyon. Fon yöneticisini acemi yatırımcı mı sandınız. Yapmıştır gereğini.
Selam üstadım uzun zaman oldu gerçektende. Bu süreçte mevduata mecburen ara vermek durumundayız.
OSD nin istikrarlı gidişi ilgimi çekti. Yoğunluklu ÖST’lerden oluşuyor. Tabi bu tahvillerin itfa tarihleride, sabit faizli mi, değişken faizli mi olduklarıda önemli aynı performansı devam ettirebilmesi için.
TCI istatistiksel arbitraj serbest fon diye geçiyor, iddiaları mevduat+3 ü yaklaşık olarak garanti ettikleri yönünde.
Ne masalı kardeşim, geçen bir arkadaş paylaştı grafiği, tcd ve ons grafiği birebir aynı.Aynı zamanda portföy dağılımında onsda var, son zamanlarda gelen negatif getirilerin nedeni olarak fon yönetiminin beyanlarını buraya aktaran arkadaşlar yalan mı söylüyor.
Borsa yukarrı yaparken oluşan negatif getiriyi sen neye yorumluyorsun bide senden dinleyelim.