Kısa bir not daha; burada kimse kimseyi sanki doğru dürüst bir firmanın teknik analizinden bahsediyormuş gibi yanıltmasın; iblislerin çanak çömlekle, teknikle, analizle işi olmaz. k.y. sövüşlemek için her yolu denerler.
Printable View
Kısa bir not daha; burada kimse kimseyi sanki doğru dürüst bir firmanın teknik analizinden bahsediyormuş gibi yanıltmasın; iblislerin çanak çömlekle, teknikle, analizle işi olmaz. k.y. sövüşlemek için her yolu denerler.
İhlas diye bir şirketi kabul etmiyorum.Bu firmayı insanları dolandırıp paralarını gasp etmek için kurmuşlar.
Bir zamanlar Petkim de vestelde bunun hatta bundan beter küfürler ediliyordu
Zirdeliler kulübü bile vardı
Vay be .....
Vestel 70 krş tan nere geldi.
Sayın zorlunun arkasından ciltlerle küfürlerle dolu sayfalar
...
Hiç bir patron gözü gibi sevdiği titrediği şirketini
Kolay kolay bırakmaz yem etmez ettirmez diye düşünüyorum.
Düşüncelerimi paylaştım
Yatırım tavsiyesi içermez
Bende kağıda aşığım.
Temettü verip bedelsiz verip çıktığı yerden düşmeyen olanına.
Aza kanaat
Burası mı sadece.. bakınıyorum
Geçerken uğruyorum o kadar...
Alıp satıyorum da.
Yine aldım....
Rabbim kazançlarınızı bol eyler inşaallah..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş konuşmayın. Adamlar çanağı da yapıyorlar çömleği de kulbu da. Adamlar sabahleyin 1.30 a kadar sürdüler hisseyi. Hem de borsa düşerken. Mademki güvenmiyorsunuz hisseye. Neden satmadınız. Ne bekliyordunuz. Borsa 4 bin puan düşerken bunun tavan yapmasını mı? Uğursuz hus 50 kuruşu geçmez diyordu. 1 lira hayaldi ona göre. Bu hisse onun gibilere inat gidiyor ve daha yolu uzun. Belli ki çok eskilerden alanlardan. İsyanına diyeceğim yok. Ama insanlarla dalga geçer gibi psikolojilerine oynamak en masum tanımla ahlaksızlıktır.
Size katılmamak mümkün değil.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik analiz, tahtacının tuzaklarını ön görme yeteneğidir. Arkadaşımız da bize kılavuzluk yapıyor sağolsun.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet borsa düşerken 1.30 tl'ye sürdüler hisseyi çünkü bu düşüşün öyle sırdan alışık olduğumuz dört yüz beş yüz bilemedin bin puanlık bir düşüş olmayacağını tahta yapıcı yada spek her ne karın ağrısıysa anlamış olmalıki söz konusu 1.24 tl'den-1.30 tl'ye çıkarıp 5 dakika bile sürmedi yüklüce satışlar yaptı bu kısa süreç içinde hisse 1.20'ye indi gözümüzü dahi açıp kapayamadan olanlar oldu ki devre kesiciler bile para etmedi düşüşü engellemeye adamlar o kadar arsız ve hırsızlar..Bu hisseye yakın zamanda giren grup ve Hus911?????oluşturmaktadır..Eski yatırımcılara gelince onlara saygı duyulması gerektiğine inananlardanım çünkü en büyük sıkıntıyı ve cefayı onlar çekmiştir hala daha çekiyorlar yani mutlu olmayı hakediyorlar çünkü ürünü ekerken onlar vardı elbette hasat vakti geldiğinde onlarda olacaktır dağdan gelip bağdakini kovamazsınız..TTolga'ya gelince o arkadaş bizlere alın yada satın dememiştir sadece hisse hakkında izlenimlerini değerlendirmelerini bizimle paylaşmıştır yani bize kötülük yapmamış bilakis iyiliği dokunmuş diyebiliriz..Yarın ve sonraki günler inşallah hissemiz kayıplarını geri alırda hakkımızda hayırlısı olur ..Yapacak bişey yok..
Anlama diye bir şey yok değerli arkadaşım. Bizzat biliyorlar neler olacağını. 1.24 ten 1.30 a kadar neden topladılar az çok tahmin edebiliyorum.
Birkaç gün önce duyum almıştım deva yükselecek diye. Takmadım fazla bizimki de yükseliş trendinde diye. Bunu söyleyen borsanın çok yükseleceğini de söylemişti. Ahmet Mergen de 128 bini işaret etmişti. Selçuk Gönençler de 135 bini.
Dünkü hareket bekleniyordu aslında. Ama bu kadar sert beklenmiyordu. Ürkütme ve silkeleme amaçlı ise gerçekten başarılı oldular. Cevabı önümüzdeki günler haftalar gösterecek.
50 kurus u gecmez demedim aksine yukselir ama reel olarak hep zararda olacaginizdan bahsettim
sonuc ortada 15 cent yine gecemedi
ky yatirimi bir ev yada araba almak.icin yapar simdi geri donup 1.20 den hesaplayin bakalim 60 kurus tan bozdurup alabildiginden daha iyi bir araba yada ev alabiliyor musun
bist sadece adam gibi sirketlere.yatirim yapana kazandirir geri kalan yuzde 90 sahtekardir mucaitinde bir sucu yok o da.boyle gormus
genel olarak borsadanbuzak.durun illa oynacam diyorsan en son tercih ihlas olmali
bu arada ihlas şanına yakışanı yapıyor her zamanki gibi. az daha gayret dibe az kaldı, borsanın en rezil kağıdı olduğunu ispat etme zamanı..
kişisel kanaatlerim olup al,tut,sat tavsiyesi değildir.
Bir hayal kurmak istiyorum. Aşı bulunuyor. Korona bıçak gibi kesiliyor. Piyasalar coşuyor. İhlas iki üç. Sonra Akdenizde rezerv bulunuyor Karadenizdekinin misli misli katı. Bir kuşak bir yol faaliyete geçiyor Çinden Avrupa ya Türkiye üzerinden. İhlas beş on. Offff 😇
Orta Güvenilirlikli YUKARI DÖNÜŞ FORMASYONLARI
Yusufçuk Doji
http://www.witforex.com/candlestick/B1201.png
Yusufçuk Doji Boğa Formasyonunda açılış ve kapanış fiyatları birbirine eşittir ve gövde yoktur.
Bacaksız amerikan tohumu küçük COAG ve ihlas holding hissesinin düşmesine vesile olanlar siz gerçekten tam bir süzmesiniz..Spk ve Bist adamlar,soygunculuğa,hırsızlığa devam ediyorlar göstermelik devre kesicinizi bile nazari dikkate almıyorlar bildiklerini çok rahat yapıyorlar demekki siz devlet kurumlarından sakınmıyorlar siz nasıl küçük yatırımcıyı koruyorsunuz anlayabilmiş değilim size nasıl güveneceğiz bizlere söylermisiniz
Ördek avlama kağıdı
TTolga kardeş,''Yusufçuk Doji Boğa Formasyonunda açılış ve kapanış fiyatları birbirine eşittir ve gövde yoktur.'' burada verilen mesaj nedir yani neyi anlatıyor ne demek istiyor birazcık bilgi verebilir yorumu biraz daha açabilirseniz sevinirim ayrıca bu mevcut endex düşüşü ne zaman normale döner öngörünüz varmıdır..Bu konuda düşüncesi olan arkadaşlardanda özellikle rica ediyorum malüm çok büyük maddi kayıplardayım..Şimdiden teşekkür ederim..
-CÜMLETEN MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN..HAKKIMIZDA HAYIRLARA VESİLE OLSUN..İNŞHALLAH..AMİN..
Cümleten hayırlı kandiller arkadaşlar. Moralimiz bozuldu ama çok daha güzel rakamları göreceğimizi düşünüyorum. Bugünkü İşlem hacimleri sığdı. Yine de her şey nasip...
İhlas holding imalat yapambir firma değil tamamı .alman malı sadece montaj yapıyor.
Son durumumuz:
https://www.youtube.com/watch?v=C8SqWyJO0DA
Yusufcuk dojin biraz ümitlendirmişti.SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ümitlenmek için neden çok Atik. Bankalar 10 yıl önceki fiyatlarda. İhlas 20 yıl önceki fiyat. Bist 100 dolar bazında diplerde: 136$ . Martta gördüğümüz dip 126$. Şu an her şey pahalı bist100 hariç. Dolar pahalı. Euro pahalı. Altın pahalı. Araba pahalı. Evlerin de fiyatları arttı son zamanlarda. Bir şeyi ucuz hissettiğimiz zaman bir süre sonra onun epey değerlendiğini görüyoruz. Sıra borsada değil mi?
TTolga kardeş,verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..
Kıymetli arkadaşım wise,
Kısa vadede belki biraz daha canımız sıkılabilir. Kimbilir belki de çok sürmez. Albaraka tahminim tuttu. Çok çabuk tepki verdi. İhlas da öyle olur inşallah. Ben orta ve uzun vadede çok ümitliyim.
Bu arada petkimin de grafiği güzel duruyor. Dikkatimi çekti bugün orta ve uzun vade gelecek vadediyor gibi. Kimbilir çıkan rezervden belki o da payını alır. O zaman kimse tutamaz galiba
Kıymetli TTolga kardeş ve diğer kardeşler,cümleten,hayırlı cumalarınız , günleriniz ve kazançlarınız olsun ..İyimser temenni ve dileklerinize inşallah,amin diyorum..Dilerim tahmini beklentilerimiz gerçekleşirde biraz nefes alırız ama hissemizin şirket sahibi iblisin danışmanlığını yaptığı için ondan hertürlü olumsuz manevralar beklenir bu gün olduğu gibi adam iblisi bile kendi menfaatleri için kullanıyor o derece tehlikeli bir zat..Gsd holding sahiplerinden merhum (eski Başbakan) Mesut Yılmaz bu gün rahmetlik olmuş (Allah rahmet eyliye ve taksiratı afola..İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn. Anlamı:“Biz Allah’ın yarattığı kullarız. Kendi başımıza bir şeyimiz yok ki! Her şeyimiz Allah’tan! Dilerse felç eder, dilerse yok eder, öldürür, dilerse yaşatır, dilerse hoş hallere erdirir, dilerse ) sanırsınki ortağı olduğumuz şirketin gerçek sahibi ahiret yurduna intikal etmiş İhlas hisseleri dip yapmış ama Gsd holding fiyatı hiç olumsuz etkilenmemiş aradaki dürüstlük, adamlık farkı ne kadarda belli oluyor öyle değilmi biri (Turgut Yılmaz)şirketine sahip çıkıyor diğeri (iblis)nasıl çalarımın ,mağdur ederim,dolandırırımın peşinde koşuyor Allah ıslah etsin..Ayrıca Yeşil yatırım holding 48 .00 tl İhlas holding sahibi merhametsiz zalime kapak olsun..TTolga can kardeş,herşey için sağoalasın..Cümleten selamlar..
Merhabalar. Bu fiyatları görünce dayanamadım. Bu ibliste şeytan tüyü var. Adı üstünde iblis işte. Tekrar aranızdayım. Hadi hayırlısı olsun bakalım. Herkese hayırlı cumalar.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özet Bilgi
İştiraklerimizden İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin sermaye artırımına hissemiz oranında katılarak, rüçhan hakkının tamamının kullanımı hk
İlgili Şirketler
[IHLGM]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Çıkarılmış sermayesi 665.538.887 TL olan, %19,54 oranında sermaye payına sahip olduğumuz iştiraklerimizden İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin yapmakta olduğu (%50,25418 oranında) bedelli sermaye artırımında payımıza düşen sermaye artırım tutarı nakden ödenerek rüçhan haklarımızın tamamı kullanılmıştır.
10 centlik holding ::)))
Çekiç Boğa formasyonu genellikle düşüş trendi içerisinde ortaya çıkar. Piyasa açılışından sonra fiyatlar ayıların baskısı ile sert bir şekilde düşmeye başlar. Gün içinde yavaşlar ve alıcılar piyasada üstünlüğü ele geçirir. Fiyatlar günün en yükseğine doğru geri döner. Ayılar güç kaybetmiştir.
https://tr.investing.com/indices/ise-100-chart
Bilançodan haberi olan var mı?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Foruma ne zaman girsem beş on kişi görüyorum. İhlastan ayrılan çok oldu galiba.
Kimler kaldı? Bi ses verin de görelim :)
S O N G Ö R Ü L M E L E R
Başkent 31.10.20
Ttolga 31.10.20
Oxijen 31.10.20
Fobic 30.10.20
mbeyaz 30.10.20
Wisestockbroker 30.10.20
Atik 29.10.20
aykut70 28.10.20
cepinar 28.10.20
Hus911 28.10.20
kararlı 27.10.20
albul72 26.10.20
cevahirr 26.10.20
Deli Süvari 26.10.20
gezgin3406 26.10.20
kartalgaga 26.10.20
Siren 24.10.20
kabile reisi 61 23.10.20
Parp 21.10.20
erah24erzincan 20.10.20
MR&MRS 20.10.20
sevenhill 20.10.20
TC MEHHAM 20.10.20
cemko 17.10.20
PEHLİVAN 16.10.20
dogan78 08.10.20
herseyeragmen 06.10.20
mbm 06.10.20
vedayt 06.10.20
umityesil 02.10.20
DJKARIZMA06 22.09.20
kagan_44 20.09.20
bkilavuz 17.09.20
çağrbey 17.09.20
Kar_Adam 15.09.20
heilzede 14.09.20
suluman 14.09.20
alyel 12.09.20
dudaeva 12.09.20
goldmen 12.09.20
HAK 12.09.20
Bluemoon03 11.09.20
germinal74 11.09.20
lizard 11.09.20
Yeşil 11.09.20
Mercury.59 08.09.20
Ayarsız Tosbağa 07.09.20
Vinvin 07.09.20
erzen1971 04.09.20
ÜNİ 03.09.20
Furkand 01.09.20
Karya 01.09.20
elraya 25.08.20
muhteberu 20.08.20
sınırlı sorumluky 20.08.20
2ileri1geri 09.08.20
dobra 09.08.20
İSMAİL 08.08.20
KAYIP BORSACI 08.08.20
Rcevahir 08.08.20
İnsanların yazası gelmiyor artık :)
Tepeden yüzde yirmi aşağı indik bir anda. Normaldir moral bozukluğu. Çoğu hissede görülen bu hareket pek inandırıcı gelmedi bana. Ralli öncesi silkeleme sanki. Alıcılar güçlü duruyor. Daha da düşer mi diye sorguluyorum :wu: Düşüşler alım fırsatı olarak değerlendirilecek gibi. 16 cent i gördük. Daha iyisini de görürüz inşallah.
TTolga kardeşim,rahmetli demokrat kardeşimizi unutmuşsunuz ki malüm o hep bu İhlas topiğinde olmaya devam edecek bacaksız harami CO'nun küçük yatırımcılar için nasıl bir acımasız,merhametsiz, zalim olduğunu daima bizlere hatırlatacaktır..İhlas holding bataklığına öyle bir salandık kaldıkki çıkmak kaçmak istesek bile iblisin girdabından kurtuluş mümkün değil bunu bir hafta önceki vicdansızca hisseyi 1.33 tl den 1.01 tl'ye düşürerek teyit etti..Sanki endex 109 binlerde 120 binin üstüne çıkana kadar ihlas holding 2.00 tl olduda endex aşağı gelirken hadi normaldir düşebilir diyelim..Allah ıslah etsin hırsız,dolandırıcı,kul hakkı yiyen,dürüst olmayan,işlerine hile karıştıran sözde iş insanlarını..
Unutmadım wise. O güzel insanı unutmak mümkün değil (Allah rahmet eylesin.) Ondan başka Osmanlı vardı. Bir zamanlar forumda çok emeği geçti. Hamdi bey vardı. Çok çekti o da kahrını. Daha da vardı...
Geriye dönük 8 Ağustosa kadar baktım son görülmelerinden anlayacağın gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=QpX5zxXytOo
15 Mayıs 2013
Dolar 1,82
Euro 2,34
Bist100 92000