Imkan olduğunca çıkmayacağım diyorum, her gün alınacak bir şey buluyor yahu!
Printable View
Imkan olduğunca çıkmayacağım diyorum, her gün alınacak bir şey buluyor yahu!
Italyada 50.000 teste 27.000 vaka
Ödemelerde 5000 tl üstüne zaten efatura var .
EFT de yapabilir neden olmasın .
Maille göndermiyorsun faturayı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de aileyi dışarı çıkarmıyorum. Alışveriş için çıkıyorum, dönünce kolonya banyosu yapıyorum, elbiseleri mutlaka değiştiriyorum. Aksamları da şehir dışında insansız bir yolda koşuya çıkıyorum.
Yarın da çocukları alıp şehir dışında yine insansız bir yerde yürüyüşe çıkaracağım. Bunaldılar evde . Benim karantina günleri de böyle geçiyor.
valla burada Kecioren'de herkes sokaklarda kimsenin taktigi yok virusu falan
Kuruyemişciyi görsen ana baba günü idi üç gün önce millet deli gibi baharat bakliyat ve yemiş alıyordu.
Fransız laboratuarları * SANOFİ * TEST sonuçlarını açıkladı ve önerilen *PLAQUENİL* Anti-Corona. Tüm dünyada 300.000'den fazla hasta için bu ilacı tavsiye etti. Laboratuvar, Korona kontamine olmuş hastalar üzerinde test etti ve %100 tatmin edici sonuçlar elde etti.
https://twitter.com/abdullahciftcib/...665316352?s=21
Hocam ilacın işe yaradığı söyleniyor...
Bu ilaç zaten mevcuttu, fakat şu an bulmak çok zor...
Özellikle sağlık personellerinde Covid için koruyucu - önleyici olarak kullanılması tavsiye ediliyor...
Afrika’ya seyahat edenlere önerilirdi öncesinde alsınlar diye, sıtma vb için..,
Dünyada da şu an sıtma ve HIV ilaç kokteyllerinin işe yaradığı tartışılıyor...
Sarımsak, soğan zencefil karabiber zerdeçal ve zeytinyağı azıcık 4 dk kadar pişir. Ohhh mis korona savar. Buda benim ilacım.
Ayrıca bu ilaç sayesinde sosyal mesafede kendiliğinden oluşuyor.
Arkadaşlar bizim bilmediğimiz fakat tahmin ettiğimiz şeyleri muhtemelen sağlık bakanlığı da tahmin ediyor ve şu an sağlık sektöründe
artacak vakalar için hummalı bir faaliyet var,tüm bölümler,acil müdahele ve yoğun bakım uygulamasında kullanılacak..
Ancak öte tarafta,maalesef halkımızın bir kısmının hali belli,bu vakaların sağlık sistemini çökertmemesi için neden kısmi sokağa çıkma yasağı uygulanmıyor anlamıyorum...
'' SALGIN '' filmini izliyorum da insan daha çok endişeleniyor virüs konusunda.
Bu daha güzel bir grafik olmuş.Ek 24511
Valla tam olmuş, bizimkisi Türk usulü dimdik gidiyor.
Bize birşey olmaz abiden, hacca/umreye gidene virüs bulaşmaz kafasıylan, buraya kadar!
Bu umreden donenler inanilmaz cok virus dagitti haberleri yok
Gelecek hafta olum sayisi aciklandikca iste millet o zaman panikliycek. Ama cok gec kalinmis olacak
Hukumet ise Allahin takdiri diyecek ve hickimse hukumeti suclamayacak
Twitter da Mehdi gelecek dünya düzelecek diye tt olmuş .
George Orwell romanına göre 1984 te zaten geldi zaten beklemeye gerek yok onu ki
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sokağa çıkma yasağını eğer ki ekonomik sebeplerden dolayı vermiyorlarsa şu vaziyette ekonomimiz daha fazla çökmeyecek mi? Cafeler bilimum işletmeler süresiz kapatıldı.büyük avm mağazaları kapatıldı.ücretsiz izine yolluyor tüm işletmeler mecburen.şimdi hergün artan virüs sayısı da eklenince siz mecburen eninde sonunda bu karantina yasağını koymayacak mısınız? Şimdiden koysa 15-20 günde bitecek iş bu şekilde 2 ay sürecek ve bu da ekonominin daha çok çökmesine sebep olmayacak mı?
Çoğu filmde senaryolar vardı .
Nufusun 50 de 1 ine düşürülme fikri acaba o gerçek mi olacak .
Dam Brpwn kitabında geçiyordu hatta İstanbul’da Yerebatan da son buluyordu roman
Üretici Firma:
Sanofi Aventis İlaçları Ltd. Şti.
https://www.ilacprospektusu.com/ilac...m-kapli-tablet
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parabol olarak artması bekliyorum ne yazık kı her ülkede olan o vaka sayısı sadece olsun inşallah
Zaman geçtikçe çözüme yaklaşılacak. Bu virüs sıfırdan var olmadı. Veya uzaydan gelmedi. Burada var olan bir şeyden türedi dolayısıyla bir çözümü bulunacaktır. Tek ihtiyacımız zaman. Eminim şu anda yüzbinlerce kişi her türlü olasılığı deniyor.
Umutlu bir film istiyorsanız. Dünyalar savaşı Z’yi izleyin. Ben çok beğenmiştim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzaydan gelmediğini nereden biliyorsunuz.
Yarasayı yiyen yılanı pişiren Çinlilerden daha mantıklı geliyor nedense
Yine bir beyin firtinasi yapalım hatırlıyor musunuz daha bundan en fazla 15 gün önce bir teori vardı. Neydi bu teori
"Çin'de hastalık var bütün uretimler siparişler Türkiye'ye kayacak."
Şimdiki durum ne? Belkide dünyada en hızlı virüsün yayıldığı ülke biziz. İnşallah yakın zamanda kendi üretimlerimiz veya siparislerimiz Çin'e kaymaz.