Özelde çalışanlar özel ders vs ile bu tutara ulaşabilirler, haklısınız. MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Özelde çalışanlar özel ders vs ile bu tutara ulaşabilirler, haklısınız. MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşc 60 dklık tobonun sonu sakat gibi duruyor. Buralarda ne kadar durursa o kadar sıkıntı.
yok oyle bır teblıg... ben gormedım en azından... zaten boyle vade bıtımıne 1 gun kala degısmez oyle bır kural kolay kolay...
ya sız kapatırsınız ya da son dakıkalarda fıyata mıyata derınlıge vs bakmadan bız kapatırız demısler... manası o...
uzlasmadan otomatık kapansa endeks kontratı gıbı hıc bu sorunlar olusmaz...
KOÇ bunu yapıyor...betoncu müteahhitler ne yapıyor acaba corona günlerinde?
Tofaş/ Eroldu: "Bu hafta 5 bin adedin üzerinde ekipmanı üreterek hastanelerimize dağıtacağız
.....Tofaş Ar-Ge Merkezi'ndeki çalışmalar kapsamında, biyolojik örnek alma kabini ve entübasyon kabini üretimleri gerçekleştirildi. Bursa'daki fabrikada ilk etapta üretilen biyolojik örnek alma ve ve entübasyon kabini Bursa Şehir Hastanesi'ne teslim edildi. Tofaş, bu ekipmanlara ek olarak bu hafta itibariyle "siperlikli maske"nin seri üretimine başlayarak, sağlık çalışanlarına destek sağlayacak....
Şöyle bir alakası var:
Ben dedim ki uzadım
Siz de dediniz ki siz bu havada long acamazsınız.
Ben de dedim ki ben bedavaya konuşmam. Bunu da ispatlayabilirim. Ama bedavaya uğraşamam. Siz eğer sözünüzün arkasındaysanız ortaya bir bedel koyalım. Ispatımı yapayım. Ha yok ben boş beleş konuşurum derseniz sizin bileceğiniz iş .
Coronavirüsten vaka sayısı, ölüm sayısı artıkça ekonomik aktivite durdukça borsalarla reel hayatın ayrışması devam edecektir. Çünkü mb ler organize bi şekilde para basıyor ve kaldıraçlı işlemlere dünya genelinde yakında sınırlama gelicek. Şu an muhtemelen dünyanın en varlıklı insanları kuzey avrupalılar dahil fonlardan paralarını çekemiyolar.. Böyle bi kriz için buz 9 yani finansal piyasalarda işlemlerin dondurulmasının hazırlığı çok önceden yapıldı ve 2 haftadır herşey kontrol altına alındı paniğin önüne mbler ile geçildi
Acaba 1 nisan da borsayı kapatmayı mi düşünüyorlar acaba ondan mi bu yöntem acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pay vadelide hiç işlem yapmadım ama bu vade sonlarında kapanmayan pozlar için hesaba hisse falan geçmesi saçmalık ötesi...kapatın kardeşim uzlaşmayla endeks kontratları gibi...açmak isteyen yeni vadede pozunu açsın...
Spotta açık yasak olduğu için değil mi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kaldıraçlı işlemleri muhtemeldir bazıları sadece forex, viop filan sanıyor.. çok daha eski ve yerleşmiş "futures" piyasaları var..emtialar.. tahıl..buğday.. mısır.. kakao..vb..
bu kaldıraçlı piyasalar olmadan fiyatlama mekanizması çöker..millet aç kalır ürün rekolte bazında tahminler ve finansmanda sıkıntılar oluşacağı için..
Aciga satis yasak oldugu icin , pay vadelileri kapatin
Uzunlarda sorun yok , vade bitiminde hesaba hisse gecer
Ama kisalar sorun vade bitiminde aciga satis yapilamiyacak.
En mantiklisi son gun yeni vadeye tasinmak ama pay vadelilerde derinlik her yonuyle basa bela
telefonlarınıza gelen yazının Türkçesi
ödünç piyasa kapalı olduğundan hisse kiralama yapılamıyor.
PAY VADELİ de {akbnk-arclk--------ykbnk} Kısa pozda olanlar
AÇIĞA satmış gibi olacaklarından MART vade pozlarını kapamak zorundalar
uzun poz.da olanlar gelecek hisse karşılığı nakitleri varsa poz kapamak zorunda değiller, nakitleri yoksa uzun poz olanlarında poz kapaması gerekir.
yazıyı yine anlamayana telefonum. 0222 221 05 41
Bu yenı bır teblıg degıl benım bıldıgım, vade sonunda acık pozısyonun varsa ve long ısen ... hesabında karsılamaya yetecek para varsa o tutarda hısse hesabına gecer... yoksa o para o long pozısyonu da kaparlar zaten...
yok vade sonu short ısen adam senden hısselerı ıstıyor... hesabında o hısseyı karsılayacak para yoksa, kı kaldıraclı pıyasada ıslem yapan adamın muhtemelen yok tabı, aracı kurum pozısyonunu ben kapatırım sen kapatmazsan dıyor...
normal uygulama hep yapılan... bankalarda acıga satıs zaten uzun zamandır yasak, o yuzden garan'da sacma sapan fıyatlar var hala nısan vadede mesela...
acı l bı pasta atın ak basladı mı satmaya.......87400 onemlı
Sercan abey
Hergün kuyuya bir taş atmayı nasıl beceriyorsun
Hergün hissenet viop u sallayacak gündem oluşturacak birşey buluyorsun
dowun keyfi yok.
maldan çıktım.
seyretçem bir süre
daha yukselmez ak tahtanın altında kaldı gıbı....sagol yemekcı abey kalplerımız bırmıs
Satılacak bir olumsuzluk kaldı mı? Ya da satın alınacak olumlu bir beklenti var mı?
usta, bu garantıyı ınatla alanların opsıyonlarda veya varantlarda yuklu bır pozısyonu mu var mart sonu ıcın... yukarda mı kapamaya calısıyorlar bır sebepten? nısan vadenın bu kadar gerıde olması cok manasız yoksa... teorık fıyattan 20 kademe gerıde nerdeyse...
hadı spotta acıga satıs yok, opsıyonlar uzerınden bır arbıtraj fırsatı olusturmuyor mu bu?
Fatih terim taburcu olmuş
Demekki hızlı tedavi eden ilaç kullandılar
Demekki bu corona çokta öcü değil
benım anladıgım ak essek gıbı 2 gundur aldıgı malı satmaya basladı yukardakı satıcı kotu sıkıstırdı...