dogal kimyasalla beslenmiş belli:)
Printable View
Kesinlikle gurtlu ceviz seçmek zordur. Alper iyi bakım yapmış veya o nasıl bir şans sssssss...
Sabahtan beri bi o kağıda bi bu kağıda bakıyorum mantığım almıyor. Endeks desen bi acayip. İki gündür böyle hissederken poz açtım yamulttular. Bugün rahatça izlemeli. Hatta yarında. Es kaza bankalarda bi toparlanma olsa 100 bin endekse geliriz. Shotcular kredi aramaya gider o zaman.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Short diğer 60 binlere dayanmıştı
Şuanda 48 lerde sanırım
Göze çarpan long diğer bu aralar 18 bin oldu sanırım 😊😊
Yükselecek algısını bozmuyoruz aga
Aynen devam böyle 😊😊
2 dalga bence buna bağlı 😊😊😊
seluk redeo yapıoyro sanki,dellendi iyice:he:
Bügün üteceğim
Ona göre oynuyorum
Ütmek isteyen varsa buyursun gelsin
Vuruşalım 😊😊
Opec bitiminden sonra dowu bi posta daha alıp beklenti bitti diye çakarlarsa hiç şaşırmam. Benim beklentim bu yönde. Kapanışa yakın endekste short açıp bunu beklerim. Dow aksi olup coşsa dahi akşam seansında aşırı pirim yapmayan endekste kısa stop olurum diye düşünüyorum. Ama düşüş başlarsa yüzde 5 te kar bırakabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Heyecana mual yok ağa
😀😊😀😊😀😊
Zımba formasyonu devrede bence
bugün OPEC toplantısı mı vardı?
Delinmeyen direnç
Delici desteğe yönelir boğacıklarım
Sizin yerinizde olsam delmeye çalışırım
Yoksa sizi ben deleceğim 😊😊😊
Big short atasözüsü
Petkim longları 2 kademe karla kapattım. ******** yapı kredi oraya kötü çökmüş kağıt gidemiyor. 111.900 den endeks short.. ytd.
Mehmet abicim,
Birinci ilaçlamayı cevizler fındik kadarken yapıyoruz. Ben calypso kullandım arılara zararsız diye.
Ikinci ilaçlamayı da yan yan yengeç gibi giden yaprak bitleri görünmeye başladığında yapıyoruz. Bu yaprak bitlerinin meyveye zararı yok asında ama taze sürgünlerin suyunu emdikleri için ağacın gelişimini çok yavaşlatıyorlar.
En güzel feromen tuzak kullanmak. Onu da bi araştırın derim.
112.500 ü geçemedi mi? Yoksa geçemedim ayağı mı çekiyor?
Pelloş şort mazutu istiyor ama yemezler. Yok sana şort mort
short bence tehlikeli, bankacılık düşeni saatlikte kırdı, günlükte de üstünde kapatacak şu anki değerli. ayrıca xbankın önündeki tek engel kaldı. yatay direnci 119250 yi kırdım mı fişekler.
https://invst.ly/qe82v
Takoz mu? Bayrak mı? Kanal mı? Üçgen mi?
Gadanızı alırım nörüyonuz?
yineayılık içgüdülerim deprişti
bi kaşıntı tuutu
Bu Avrupada pascal ya kaç gün
Tabela da aktif 111.675 yanıyor
The big short maliyeti 112.100
Göstere göstere ütüyorum sanırım 😊😊😊
Ayasofya abi şoför atlamadan vites kolunu verelim mi eline, Belkim o zaman atlayamaz :kahkah:
Koronavirüs ile mücadeke eden Amerika Birleşik devletlerinden Türkiye'ye takas önerisi geldi.
Türkiye İhracatcılar Meclisi,Amerika'nın önerisi nedeniyle ihracatcı birliklere yazı göndererek Türkiye'de fazla bulunan sağlık malzemelerinin dayanışma adına gerek görülürse takas yöntemiyle ihracat'a konu edilmesini istedi.
Yazıda şu görüşlere yer verildi: "Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden alınan bir yazıya atıfla, TİM'den alınan bir yazıda, ABD Ankara Büyükelçiliği'nin yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin 25 Mart 2020 tarihli ve 2000392 sayılı Diplomatik Nota gönderildi. Notada Kovid-19 salgınına karşı mücadelede küresel çapta seferberliğin sağlanmasını teminen bütün ülkelerin dayanışma ve işbirliğini güçlendirmesinin ve nota eki listedeki sağlık malzemelerinin üretiminde artış kaydedilmesinin teşvik edilmesi gerektiğinin ifade edildiği bildirilmektedir. Salgınla mücadele kapsamında, mümkün olduğu takdirde, ülkemizde kapasite fazlası bulunabilecek söz konusu malzemelerin ABD tarafından satın alınabileceği, buna mukabil, ABD'de halihazırda fazla miktarda bulunan diğer sağlık malzemelerinin de takas yöntemiyle ülkemize tedarik edilebileceği ifade edilmektedir."
TİM, Ticaret Bakanlığı'na iletilmek üzere bölgelerde sağlık malzemesi üreten tedarikçi firmaların iletişim bilgilerini ivedilikle gönderilmesini istedi.
Bu Cavid-19 virusu kisa ve orta vadede en cok ABD, Avrupa ve bizim gibi ulkeleri vuracak.
ama uzun vadede ise en cok Cini vuracak.
Virus salginindan sonra dunyada yerli uretim fikri hizla yayilacak. Bir cok ulke yerli uretim icin milli sirketlerine buyuk maddi destekler sagliyacak.
Japonya simdiden Cinden Japonyaya tasinacak sirketlerine 2 milyarlik bir destek acikladi.
Tabi bizde bu trende girecegiz. Gunumuzun populer trendi Yerli ve Milli...