Vakıf bank ÖB
500k+ 32 gün %12.75
1000k+ 32 gün %12.95
HSBC
500k+ 32 gün %12.50
Faizin artmasını beklediklerini söyledi MT.
Vakıf bank ÖB
500k+ 32 gün %12.75
1000k+ 32 gün %12.95
HSBC
500k+ 32 gün %12.50
Faizin artmasını beklediklerini söyledi MT.
Bankalarda istihdam kaybı 5 yılın en yükseğinde
Bu yıl bankalarda yaşanan işten çıkarmalar son 5 senenin en kötüsü olmaya doğru ilerliyor
https://m.bloomberght.com/bankalarda...eginde-2264470
https://twitter.com/Schuldensuehner/...073069569?s=19
Bu aralar çok çok fazla konuşuluyor bu durum yurt dışında
https://twitter.com/iDealDataHaber/s...715869703?s=19
Her gün azda olsa artmaya devam ediyor...
burgan bankla yatırımla konuştum,13.25 orana cok talep var diyor..ben anlamıyorum millet nasıl 6 ay filan para baglayabiliyorlar ben önümüzdeki haftayı bile uzun vade görüyorum..
Baslikta konusuldu mu bilmiyorum denk gelmedim ama enflasyona dayali tl mevduat hesaplar hakkinda dusunceniz nedir ? Bir kandirmaca, tuzak soz konusu mu ? Minimum 11 faiz veriyorlar , vade sonu gelen faiz orani enflasyona gore degisken oranli oluyor. Bankacilar dedeme hep bu urunu oneriyorlar. Dedemde hep guveniyor bankacilara kabul ediyor :) Gercekten dedemi sevip , saygi mi duyuyorlar yoksa kuş mu avlamaya calisiyorlar. Nicin bu urunu oneriyorlar , cozemedim. Bu arada dedem baska yatirim araci bilmez, anlamaz. 50 yillik TL mevduat yatirimcisi. 50 yildir tl mevduatta kalarak birikimini oldukca fazla eritti ama saglik olsun :)
Ruya gibi bir dönem yasandi, AB parlamentosunda "Turkiye nin uyeligine evet" pankartlari acildi.
TR ye para yağıyordu, MB dolara satis degil alim mudahalesi yapiyordu. Bolluk icindeydik ve herkes para kazanıyordu, borsa 11 kat artti on yilda.. Eurovizyonu kazandik, dunya futbol sampiyonasinda ucuncu olduk Senol Gunes le..
Nerden nereye
ben son zamanlardaki ÖTV zammından sonra sektörün durumunu kastetmiştim. yoksa biz burada mevduat mı emtia mı borsa mı diye çırpınırken 1 sene önce 200 bine mercedes alanın aracı 400 bini geçti artı kullandığı yanına kar kaldı. muhtemelen bu ÖTV zammı da kalıcı olacak
An itibariyle dolar 7,5137
Dolar tıkır tıkır giderken Mevduat tarafında “kırık kalpler derneğinde sessizlik hakim”
Dolar 24 Eylül Merkez bankası toplantısının fiyatlamasını yapıyor.
An itibariyle 7,53 faizleri ister seve seve ister si..... si... yükseltecekler biraz sabır.
Rekabet nasıl dostlar eğleniyormuyuz
Sıkıntı çoooook büyük faizleri arttırırsa borsa çakılacak, ticari krediler yükselecek araba, ev, beyaz eşya satışları durma noktasına gelecek faizleri artırmazsa döviz yükselecek döviz borcu olan batacak bence faizlerde stopajı sıfırlayacak gibi geliyor o zaman 13.25 te kalır sanki faizler.
7,5438 an itibariyle göreceğiz bakalım ne olacak
Toplantı tarihine kadar 7,65 i zorlarlar. Toplantı tarihi için Fed'den bir hafta sonrası boşuna seçilmedi.
7,80 son çağrı ondan sonrası giyotin
Türkiye cds leri 512, 2 yıllık gösterge faiz 13,51 o da şu an için
Artık koalisyona destek %50 den %45 indi bu da yetmez kazanması için para olacak ki dağıtsın ama yok
burası mevduat topiği lütfen doalr topiğinin rolünü üstlenmeyin:ss::ss: