Pirinç yemeyin gençler.
Printable View
Pirinç yemeyin gençler.
Reha abi nerelerde, hiç görünmüyor.
Guven Islamoglu nin doga belgeseli var her hafta hangi kanalda bilmiyorum
Neyse bir bolumunde Trakyaya gidiyor orada Corluda bir nehiri gosteriyor. Nehir simsiyah. Yani akiyor ama simsiyah akiyor
Orada celtik tarlalari varmis koyluye soruyorlar bu celtik tarlasini neyle suluyorsunuz diye adamda bu siyah suyla diyor
Peki bu su neden siyah diye soruyor. Ileride bacasi tuten tekstil fabrikalarini gosteriyor
Peki bu pirinci nereye satiyorsunuz diye soruyor.
Istanbul'a.
Su nasil siyah ama katran gibi.
Baska sozum yok hakim bey
Her 20 kilo için 1 TL su için .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bübreği süzemeyeni diyalizlik yaparsın sonra... öyle genel geçer tavsiye olmaz kilo başına... doktor civanımsız kafana göre haşikio sünger gibi çekilmez bünyeye.
... bak ne oldu bmw ye , güpgüzelim böbreklerini yaprak ciğer gibi açtı iki yana... gerçi göz alışıyor bir zaman sonra ...
Aleyküm selam.
bilinir biz adanalılar kebabı severiz. elinizin artığı akşam güzel bir ziyafetten sonra 2013'ün 3 eylülün de 4 saat ağır enfarktüs (Kalp krizi) geçirdim. şahadet getirdim...gittim geldim öbür tarafa.
ilk önce kafada bitecek mesele..sigara gibi yani.
benim uyguladığım tarz:
Sabah namazından sonra 1 kase ye 3 kaşık yulaf ezmesi, artı 1 kaşık kuru üzüm ve yarım yağlı süt.
öğle: kahvaltı (Zeytin ağırlıklı) az zeytin yağlı kuru kırmızı biberli lor.. 2 dilim tam buğday ekmek. Yumurta yağda veya haşlanmış haftada 3 kere.
akşam:(saat 18.00-18.30) bulgur pilavı (Pilav olursa ekmek yemem ben) yoğurt, yanında tauk veya ne isterseniz. ben haftada 1 veya 2 sefer balık alıyorum.
ara öğünler aşırıya kaçmamak kaydıyla; elma, hurma, muz, ceviz, fındık, kabak çekirdeği.
iş yerim müsait olduğundan yerimde durmuyorum, sürekli yürüyüş ve merdiven çıkıyorum. (Yani yürüyüş ve kültür fizik hareketleri yapıyorum)
önceden yerimden kalmadım..kumandayı bile çocuktan isterdim...şimdi evde devamlı hareket ettiğimden çocuklarda rahatsız. evin içinde de yürüyorum ben. (Yüz tur atarım)
NOT: Hareketlerde mutlaka sayı sayın..yoksa bıkkınlık veriyor.
kolay gelsin.
Bunu paylaşmadan edemedim, olay büyüyor çünkü, hiç bizim zannettiğimiz gibi değilmiş:)
Tüm çabalarına rağmen Türkiye Wushu Federasyonu'nun yükselişini durduramayan dış mihraklarda kriz büyüyor...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=377620
zeytinyağı ile ilgili acil not : zeytinyağı 5 litre falan alınmaz... açtın mı özelliği gitmeye başlar... onun içün küçük şişelerde olmalı zeytinyağı... riviera mı o zeytinyağı değil ki bitanem... senin alacağın erken hasat olacak soğuk sıkım olacak , sıkıldıktan sonra 4 saat içinde şişeye kavuşup ağzı kapatılmış olacak....
Böbrek nereye gidiyor ki .
İdrar rengi çok açık renkte değilse sorun olmaz ki .
Doktor tavsiye etmişti 6-7 litre içmemi .
Senede 35 kere kontrole vs gidiyorum
O kadar prim ödüyoruz değil mi
Tühhh... Yine yanlış gelmişim dolar gayme topigi deye daldım, sağlıklı yaşam ve gıda topigiymiş meğer!:vk:
https://youtu.be/A5FmPF5P6Cg
bu hanımefendi kimdir ? ayrıca 75 lik olunca neden daha aydınlık oluyor ? 50 olsa ne olur ?
Günde 6-7 litre su tavsiye eden doktor kendini sorgulamalı bence. Normali 2-3 litredir.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar 6.8534 deyip durumu kurtaralım.Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkurler..geçmiş olsun ayrıca ama lakin boyle beslenme seklıne alısabılırmıyım bılmıyorum. Marul yapragını kokla bırak ,kokla bırak gibisinden agır bir diyet olmuş gerci diyette sayılmaz beslenme seklı olmus. Ben 8-16 yı denıyecem tekrar sanırım uzun vade yapamıyorum sürdürebilmek onemli dediginiz gibi kafada bitirmek. Sigarayı hallettık cok sukur sigara kokusu gelınce tıksınıyorum artık
Dolar yükselecek demek yasak. Düşecek desem mantığıma ters. Mustafa Bey idare etsin artık. [emoji56]
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow Jones + 299.66 dan kapandi.
İncelemeden verilen klişe cevaplar her insan bünyesi ve çalışma düzeni farklı o yüzden çeşitli testler ve tahliller yapıyorlar .
Fazla su zararla diyenler çevreden 15-20 Bardak çay veya 5-6 bardak kahve içer bu da ayrı bir ironidir bence
Dehidrasyon yani uzun süreli az su içmeden kaynaklı sıkıntılar yaşamış biri olarak üç dört sene 4 litre civarı içtim. Doğrusu idrar renginizin açık sarı olması. Rehidrasyon yaşarsınız. O da zararlı. Tıbbı yaşayana yani bana sorun. Kalb için kaslar ve ritim için alıç damar açacaksanız sinir otu. Ayhan abiyede söylemiştim diye hatırlıyorum sinir veya damar otu olarak bilinen otu. Herkese sağlık dilerim. Matrix gibi bir alerjim var bir biterse dünya benim.
DSÖ aşı da kesin çözüm değil diyor. Yani her şeyden bulaşıyor, tedavisi yok. Olmayacak da . İllaki ölün diyorlar.
AŞI KESİN ÇARE DEĞİL"
Aşı konusunda da açıklamalarda bulunan Tedros, aşının dünya sağlığı için önemini vurgulayarak bir yıl ya da daha kısa bir süre içinde aşıya erişilebileceğini belirtti. Tedros aşının kesin çare olmasının ise oldukça zor olduğu açıklamasını yaptı.
Sağlık Bakanı da yayılma hızında yavaşlama yok diyor ama millet virüsü unuttu bile .
Ula göndere göndere şu zaman dilimini , şu coğrafyayı mı buldun arkadaş.
Gittiği yere kadar maske ve cepte alkol devam edecem, ulen Mudanya'da sahilde rakı çekemeyeceksem ben, siterim Koronasını!
Buzlu rakı, ızgara kuzu et, sonrasında cigarillo, biraylan final.:yahoo:
Toplu taşımada maske takmayan adamları kadının biri uyardı az kalsın dayak yiyecekti kadın .
Sonra üstüne birde nispet yapar gibi sigara yaktı adamlar .
Bende sinirlerime hakim olmasan dayının birine dalacaktım .
Herkes oturuyor Yanyana sen niye oturuyorsun yasak diyor .
Bak dayı hiç boş koltuk var mı diyorum hala aynı tavır .
Söylene söylene gitti bir dakika sonra anons yapıldı tüm oturma yerlerine oturmak serbest diye utanmıştır bilmiyorum amcam
Belki de ben aaa yasak mı deyip kalkacağım o oturacak sanırım akıllı bıdık
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi