Sayın celik comak hocam SKBNK ile ilgili görüşünüz nedir acaba. ALBRK ve SKBNK arasında gidip geliyorum. Yardımlarınız bizim için kıymetli. Teşekkür ederim
Printable View
Sayın celik comak hocam SKBNK ile ilgili görüşünüz nedir acaba. ALBRK ve SKBNK arasında gidip geliyorum. Yardımlarınız bizim için kıymetli. Teşekkür ederim
Hocam bizim ereglide stoplostumuz ne olmalı?
Merhaba, Karel konusunda bir güncelleme var mıdır acaba-hedef konusunda? Teşekkürler-selamlar.
Sn Çelik Çomak Trakya cam öngörünüz İçin çok teşekkür ederiz.
Ben istifade edemedim başka hissede olduğum için ancak umarım birileri istifade etmiştir...
Sn.Çelik Hocam,İHLGM son günlerdeki çıkışına guvenebilirmiyiz.. bakabilirsiniz....tavsiyeniz nedir....teşekkürler....
cok soru var nereden başlıyayım eregli ayın 14 dünde genel kurul toplantısı var bu gün birileri satarken ben alım tarafındaydım sabırla beklicez şimdilik YTD
soruları baya hızlı cevapladım sanırım :)
Hocam ostım dinlenirmi yoksa çıkış devammı?
bazen hisse seçiminde yanlış yapılabiliyor mesela 4-5hisse seçiyorsun takip ediyorsun inceleyip ne iş yapar kar ediyormu beklentisi nedir ne değildir esma hanıma katılmamak elde değil ostim ostim😊 baktıkca ardindan 1 küsürlerden şimdi el sallayıp bahtin açik olsun demek gerek borsa sabırsız olanların sabırlılara para kazandırdıgı yer derlerdi büyüklerim 97 bin endexde aldığım hissemi hala tutuyorum takip ettiklerimin çoğu % 100 yada 200 çıktı 300 olan bile var 120 binlere gelen endexde hisse almak da cesaret işi herkeze bol kazançlar..
Bence sektörel bazlı hisse seçim zamanı geldi düşüncesindeyim al sat yapan için sorun yok ama alıyım 1 yıl 2 yıl unutayım diyen var ise şu soruyu sormazlarmı 83bin endexde nerdeydin? sayın çelik arkadaşımın paylaştığı hisseleri inceliyorum 83 binde nerdeymiş şuan nerde diye niye çıkmış veyahut niye çıkmamış hele bir kent varkı o nasil bir rakam 700 küsürlerde hayırdır şekerci abi ne buldun gömü mü derler 😊 neyse velhasıl ince elemenin zamanı geldi derim arkadaşlar
Çok teşekkürler. Oldukça hızlıydınız.
Ben kısaca kenti anlatayım size hocam.
1.kayıtlı sermayesi 30 milyon lira fakat firmanın 1.çeyrek net karı 30 milyon üzeri zaten. Sadece 1.çeyrek karı kayıtlı sermayeden fazla.
2.%659 bedelli yapması. Lot sayısı sadece 156 bin tane.
3. Birinci çeyrek bilançosu 2019 ilk çeyreğin yaklaşık 11 katı artmış.
4. İkinci çeyrek bilançonun çok çok iyi gelecek olması.
5.Firmanın yabancı sahipli olması.
6. Dolar bazlı fiyatının hala çok düşük olması.
7. Borsanın yeni trendi bedelli ve bedelsiz..
Yatırım tavsiyesi değildir.
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada yabancı payı son 18 yılın dibinde yüzde 50 nin altında deniliyor, yabancılar çıkıyor, yerliler giriyor.Faizlerin bu denli düşük olduğu ortamda hükümetin de desteğiyle tonla yeni yerli yatırımcının katılımıyla bist hacim rekorları kırarken , bist 100 dışındaki pek çok hisse zirve rekorları tazeliyor, şu ortamda yükselişin sanal olmadığına inanmak çok güç, hükümete güveniyor ve ekonominin sağlam olduğuna inanıyorsanız yatırıma devam mantıklı gözükmekte, aksi düşüncede olası bir tepetaklak düşüşte zirveden hisselere giren çok sayıda küçük yatırımcının canı yanacak gibi düşünüyorum, fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Bana göre kent şişmiş durumda pardon ama 100 küsürlerden gitmiş 800 e yıllarca elinde taşırsın buralardan alarak bilançosu her ne olursa olsun 800 rakamı ürkütücü bunu sadece şu çürütür bedelsiz verirse gerisi tırt bende
Selam değerli hocam kendimce grafik uzerinde yaptığım bu değerlendirmeler teknik bilginize göre yanlışları söyleyebilirmisiniz. örnek olarak. Eregl destek 8.37 direnç .8,89/(9,19 düşeni kırar)/9,96/10,75
https://www.tradingview.com/x/oexcciJk/
8.74 üzeri kapanışlarda iyi olur.
Sayın Celik Comak hocam Burce ile ilgili düşünceniz nedir acaba hedef sizce ne olur. Teşekkür ederim hocam
grafik için rabbim sizden razi olsun dandanakan hocam .günlükte içinde hareket ettiği kanal alt bandı 8,50 üst bandı 9,27 gözüküyor.öğrendiğim kadarıyla abcd kelebek formasyonun d dalgası içindedir.düşen a dalgasının %0,786 fibosunu geri alsa bile 11,08 tekabul ediyor. Sadece endeks buralardan bir düzeltme yaparsa yakın stopumuz 8,50 olması mantıklımı acaba?
Yukarda bir arkadaş kent paylaşmış ,saygı duyarım ,piyasa değeri bugün sabanci holding i geçmiş, Türkiye'nin en değerli şirketi olarak halka ırz edilecek sanırım. Borsaya i başladığımda şirket yüzde yüz bedelsiz verince param iki katına çıkacak zannederdim. Sanırım yeni başlayan yarım milyon acemi de kent i bu niyetle alıyor..
Eregl ve skbank önerisi alabilirmiyim ne olur çıkalımmı zarar yapıyorum
Sn.celik hocam,EGGUB ve HEKTAS hakkında yorum yapailirmisiniz,,bu hisselerde ki hedef yükseliş potansiyeki nedir...Saygılar......
eregl devam beklemedeyiz cok güzel para girişi oldu panikleyen ky paylarını merıll tokatladı bakalım yarın nasıl bir fiyatlama olacak
iyi geceler cümleten
Celik çomak hocam günaydın burva ne olur sizce tavan gidiyor 100 ler grubuna girebilirmi yakın zamanda
Teşekkürler