eksik 4de 1 fiyata siz vermek istiyeceksiniz.
Printable View
ABD dolar basacagiz demeseydi sizi görürdüm burada bile yazacak yüzünüzde kalmazdı. Siz ne Fed e dua edin. Elinize verirdi yoksa mendili..
Şunu bir kere bilin ABD dolar basıyor diye bizdeki dolar dusmeyebilir. Çünkü bizim daha büyük sıkıntılarımız var. ABD istediği kadar para bassın siz o parayı çekecek durumda değilseniz yatirimci o parayı deniz dökerler bize getirmezler.
Mayis sonu o kanlı abd dolarını 5.800 görünce birde gel burda yaz tamam mi
SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler bir hisseye dolari bozdurup %50 sini girdim sonra üstüme yüklenmeyin [emoji2]
gram 338 civarini yakip sonduruyor.
Rahat ol kimse sizin o malum forum daki gibi sana saldırmaz o çınar yok mu o çınar ağzı sivri olan
Full çıktım dolardan şimdi avlarima geçme zamanı
Dolardan çıkınca düşüş moduna mi girdin[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
GSM operatörleri güya rekabet ortamı sağlayacaktı. Birisi çıkıyor 5 Gb, 1000 dk, 1000 sms 35 diyor, diğeri 4GB, 750 dk 30 diyor. Aslında hepsi aynı kapıya çıkıyor. Birine kızıyor diğerine geçiyoruz, 3- 4 ay sonra başlıyor sms göndererek % 20 - 30 zam yapmaya.
birde operatör değiştirince tüm bankalarda bloke oluyor, günlerce uğraşıyoruz bloke kaldırmaya. Dün E devlet üzerinden rekabet kurumu, BTK ve ulaştırma bakanlığına ayrı ayrı şikayet formu gönderdim. SESSİZ KALMAYALIM. LÜTFEN YAPILAN HER ORANTISIZ ZAM İÇİN ŞİKAYET OLUŞTURALIM.
Dolar ne olacak? Corona gerçekleri Borsa izle kazan abone ol sadece 5 dk samimi...
Dolarda tehlikeli değerler borsa ne olacak?
https://www.youtube.com/watch?v=HV6r1Jubjzg
Sayin selka bu sizin yazınız değil mi?
"SOMUT ÖRNEK;
En son videomda 1 ay önce USD da tepe noktası olarak 6,50-6,55 TL olur ve bu da 2020 yılının ZİRVESİ olur dedim...
USD geldi, onca olay sonunda 6,55 TL de takıldı kaldı...
Haklılığım gene anlaşılacak ama 2020 Kasım ayında BIST 130,000 de iken...
Çanakkale Mart zaferi günü diye kafamda kayıt edeyim bu mesajımı 2020 Kasım Aralık gibi yapıştırırım....
Millet USD a bakıyor... Korona Korona diye ekonomiye vurup oradan hükümeti sallayabilirmiyiz diye KITIRPİYOZ, GÜDÜK, CÜCÜK fikir sahipleri atlar, saldırırlar.. Ama cevap vermeyeceğim...
Yüreği olan gider 6,55 TL den FULL USD alır, 12 TL den satar...
Dekontunuda buradan paylaşır....
Yemez..."
ikna edilmişlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çıkılır.
Sayın selka bu yazı size ait değil mi?
"USD ÇÖP OLUR...
Nerdeyse FED 350,000,000 ABD li ye her birine harcaması için karşılıksız 1,000 USD lık çek dahi vermeyi düşünürken.... Yukarıdaki lakırtı...
Yaşınıza başınıza, yazık...
Çok yazık..."
Ha ben dolarda miyim şu an hayır değilim. hisselerime geçiş yaptım. Dolardan kazanacağını kazandım . Tamamen tahmini şimdi açmadım hesabımı hatırlamıyorum 8 ay olmuştur galiba 5.50 lerden aldığım doları 24.03.2020 tarihine yakın dönemde galiba 6.40 dueylerinde sattım. Ve 4 muhteşem hisseye girdim ve 4 undende eski fiyatlarina göre 3 te 2 fiyatına girdim. Şimdi çok şükür muhteşem karlardayim. Ve hissemi 2 ye düşürmüştüm geçen gün tekrardan bam başka bir hisse ekliyerek yine 3 e çıkardım. Evet burada tek yazdığım yanlış hisseleri yarı fiyatına alacağım yazmıştım alamadım tek yanlış yazım bu oldu..
Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına ben artık doların 7.20 ye belki degecegini ve oradan yine asagiya doğru hareket yapacağını düşünüyorum.
Ben elime göre konuşmuyorum düşünceme göre konuşuyorum ve düşünceme gorede yine yatırım yapıyorum. Yani elime göre düşünmüyorum düşünceme göre elim..
Sayın selka bundan sonraki videolarınız tutacak ve tutulacaktır. Ama bir paraya asla çöp demeyin yada çöp olacak demeyin herkese saygılar kolay gelain...
siz bunu yazdiginizda benle tartisma halindeydiniz ve endeks 80binlerdeydi.
hissenizi 4 e 1 e mi alacagim 8de 1 bire mi ne birseyler yazmistiniz eski sayfalari kurcalatmayin bana.
gram 330 ken de dolar ezip geciyor falan demistiniz. bulam gelem mi? hahahahaha benle tartismanda 4 te 1ine alacagim demesen unuturdum da bizzat benle tartisirken yazdigindan unutmadim.
"Evet burada tek yazdığım yanlış hisseleri yarı fiyatına alacağım yazmıştım alamadım tek yanlış yazım bu oldu.."
Diye bir üstteki yorumda yazdım şimdide yukarıya kopyaladım.. kusura bakmayın hisselerinizi yarı fiyatına alamadım özür dilerim.
Ha belki elinizdeki hisseleri 4 te birine veya en azından yarısına alacaklarimda vardır ama almıyorum o hisseleri tabi o da ayrı bir konu..
Bence siz de erken alım yapmışsınız. Ben daha hiç hisse almadım daha da dipleri bekliyorum. Bütün dünya resesyona girerken hangi hisse neden primlenecek? Beklemek lazım...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Buralarda aşağıya dönerse muhteşem olacak borsa icin.
Altin fiyatlari ucacak diyenlerin kacirdigi bir nokta var
Altin kesinlikle ABD deki enflasyonla tetiklenen bir mekanizmasi var. ABD de enflasyonun bundan sonra artmasi olaganustu zor cunku para carpani sifira yakin. Sebep yasli nufus
Altin kriz zamani savas zamani artar denir oysaki artik buyuk savaslar yerine bolgesel savaslar var ama onlar petrolun fiyatini bile artirmiyor
Altina bel baglamayin fiyatida anlamsiz kendiside anlamsiz ve insanliga hicbir faydasi olmayan bir madde.
Neden bu kadar degerli? Cunku resmi tarihten bile once god=gold
Sumerlerden bize kalmis bir gelenek. Sumer tarihini bilen altinin neden degerli oldugunuda bilir.
Sümer tanrıları başka dünyadan altın arama sebebi ile buraya gelmişler. -İlk gelen biraz kendini gösterebilmek için / inat / analiz hepsi bir yerde -
Amaç atmosfer tabakalarını tamir etmek için.
Bunu toplatabilmek için dünyadaki birçok hayvan ile DNA sentez yapmışlar biri başarılı olmuş.
Kısaca bu.
Ben hep 82 binden döneceğini yazdım... ama 82 bine gelince acaba dedim 70binlere yolculuk mu var? 70 binlere gitseydi sasirmayacaktim açıkçası çünkü dünyada ilk defa böyle bir şey oluyordu. Bizim bist bu Corona olsada olmasada 82k ya gelecekti. Corona 70k ya indiricekmiydi o meseleyi bence olmadi.? Ben şu sıralar ABD borsasini çok yakından takip ediyorum orası eksideyse bizde eksideyiz. Orası yukarda ise bizde yukardayiz bence şok atlatildi. Borsa bilancoyu fiyatlamasi zaten içersinde thyao nün zarar aciklamayacagini düşünen var mı ? Ben ABD ye bakıyorum kısacası bence şu gidişle BIST yukarı doğru dondu. ABD burada arkadaşlarında dediği gibi darp hane sıcaktan yanana kadar para pasacak. Bu çok olumlu faizlerde düşer. Ama şunu bilin eğer ki ABDnin piyasaya para sürmesi gundemde olmasaydı dolar şu an Türkiye'de 9 TL idi..
Sn.Egeduk....
Burada size kabalık olmasın diye sorunuza cevap yazmak istedim.. Bundan sonra malum "DOLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ" başlığında yazmayacağımı söylemiştim. Ve 2018 Ağustos ayından beri yazmadım da...
Hisse.nette , kendime bir başlık açtım... Makro Ekonomi bölümünde Türkiye Ekonomisi, Faiz ve USD diye.. Oraya da TROL ler geldi sürekli tweet yapıştırıp başlığımı BLOKE ettiler..
Yönetime malum şahsı şikayet ettim, herhangi bir yaptırım uygulanmadı... Bilakis, bana ait olan video sayfalarımı bir daha buraya yapıştırmamam konusunda ikaz edildim.
Ben de kabul ettim. Kabul etmek ne demek ne videosu bir daha hiç yazı yazmam olur biter diye...
Sn.Egeduk size kabalık olmasın diye cevap yazdım. Maalesef burada çok ama çok tuhaf bir kitle var. Muhattap olması da çok zor ve yıpratıcı... Ben bu sene USD ın tepe noktası maksimum 6,5 6,60 olur ortalaması 6,20 olur demişitm. Ama o zaman CORONA yok idi. CORONA yı kim tahmin edebilirdi ki...
Allah şifa versin diyerek...
Tıpkı DOLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ başlığında olduğu gibi HİSSE.NET e bu son mesajımdır...
Bu vakitten sonra bir daha asla HİSSE.NET e yazı yazmayacağım...
Yazarsam gayri bu mesajı da yapıştırıp beni utandırabilirler...
Beni seven fikirlerimi öğrenmek isteyenler kendi video kanalıma üye olabilir...
Birilerini kırdım ise kusuruma bakmayınız.. Hakkınızı helal ediniz...
Benden yana helal olsun....
Allahaısmarladık.....
Sn selka,
Güzel fikirleriniz, güzel analizleriniz olabilir.
Eyvallah.
Naçizane, iki hatanızı yazayım.
1. Yotube kanalı açıp, video yapıp, üye toplamak veya izleyici çekmek için hisse.net platformunu kullanmanız, üstüne üstlük videolarınızı aynı anda 4-5 topikte birden lanse etmeniz, imzanıza yazmanız bir forumcu için etik değildir.
2. Siz henüz analist olamamışsınız, analiz manaliz yapıp birilerine izleterek de kimsenin günahına girmeyin. Çünkü, bir analist "yanılmışım/yanıldım" diyemiyor da, bahaneyi coronaya moronaya atıyorsa, henüz analist olamamıştır.
Naçizane tespitlerim ve eleştirilerim tamamen yapıcıdır, yapıcı gözle bakın lütfen.
Güle güle.