400 milyonun 200 milyonu eskişehir kazan fabrikası alındı kalan 200 ya ozel fonda beklemeli 5 yıl yada sermaye artışı kullanılmalı ki vergi den muaf olsun asıl ayrıntı burda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
400 milyonun 200 milyonu eskişehir kazan fabrikası alındı kalan 200 ya ozel fonda beklemeli 5 yıl yada sermaye artışı kullanılmalı ki vergi den muaf olsun asıl ayrıntı burda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaplara baktım satilacak 84500 lot kalmış yukarı şurup ordan satar
400 m arsa 2022 3M dolar Sanica üretim hattı 2021 satışı ayrıca 170 M Eskişehir'de fabrika alındı elde nereden baksan 300M lira var.
Bu arada tuzla arazisi imarlı onun satış haberini bulamadim
Yaw ne caninizi skiyonuz. Aralik ayina kalmaz sermaye tavanini artiririz. Sonraki bir iki ayda da 3000 3500 verir cikariz. Dert ettiginiz seylere bak. Elimde yeterince mal var bu arada belki biraz daha alirim bizim salagana tahtaci buralarda biraz daha oyalanirsa.
Ytd
bir yol tutturmuş gidiyor son günlerde hep lot sayısı düşükler gidiyor marshldan tut çimbetona kadar listeye bakıp inceleyebilirsiniz bugün tavan olanlara da bakın demek ki lot sayısı az olanlara bit pazarı gibi nur yağıyor yağacak!
https://parapul.org/lot-sayisi-az-olan-hisseler/
https://i.hizliresim.com/7g9clwx.jpeg
Takaslara bakınız yukarıdaki lot sayıları yanlış olabilir
Şirket yada tahtacı kimse artık hala 3-5 lot peşinde yaw . yazıklar olsun.. tek kelime ile rezillik..
Spk onayina kadar bu civarda gideriz. Onay sonrasi tekrar seri ve bolunme oncesi son bi geri cekilis ve bolunme. Bolunme sonrasi 2 3 tavan daha ins. Gerci beklenti yine devam edecek. Oran az oldugundan mutevellit.
Şirket sanki hissenin yükselişini istemiyor yaaa. Bu nasıl iştir.
Çok geride bıraktırdılar çoook ... Ne yapmak istiyorlar , neyin peşindeler .. Bize , ky ya sattırmak mı isterler..
Arkadaşlar yıl sonunda şirketlere enflasyon muhasebesi uygulanacakmis.
Malî tablolarda yer alan parasal olmayan kıymetlerin Türk lirası değerinin tablonun ait olduğu tarihteki değerine yükseltilmesi bizim şirketi nasıl etkiler acaba..Yorumlayabilecek olan var mı?
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sahipleri sattı 1340 dan şimdi izliyor karşıdan. bunun adı soygunculuk değilse nedir allah aşkına..
Alarko Carrier, en çok AR-GE yatırımı yapan 250 şirket arasında yer aldı26/10/2023 09:53:54
Alarko Carrier, Turkishtime tarafından yapılan “Ar-Ge 250, Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri” başlıklı araştırmasında ilk 250 şirket arasında yerini aldı.
Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, 2022 yılında Ar-Ge alanına yaklaşık 30 milyon liralık kaynak ayıran Şirket, 165’inci sıraya yerleşti.
Küreselleşen ekonominin yaşandığı büyük rekabet ortamı, Ar-Ge’yi hayatta ve ayakta kalmanın omurgası haline getirdi. Ar-Ge’ye yatırım yapan ülke ve şirketlerin aldığı verimin olağan üstü derecede yüksek olması Türkiye’deki şirketleri bir yandan Ar-Ge yatırımlarını artırmaya, öte yandan da daha verimli bir hale getirmeye zorluyor. Şirketlerin rekabet güçlerine ve kârlarına büyük katkılar yapan Ar-Ge yatırımları umut verici bir biçimde Türkiye’de de her sene biraz daha artıyor.
Ar-Ge yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan “Kurulduğumuz günden bu yana iklimlendirme sektörünün öncü markası olarak, Türkiye ve dünya pazarının ihtiyaçlarına uygun, yüksek teknoloji ürünler geliştiriyoruz. Bu sene ciromuzun yaklaşık %2’sini Ar-Ge yatırımlarına ayırdık. Ürünlerimizi sürekli geliştirmek amacıyla Ar-Ge tesislerimizde TÜBİTAK ve üniversiteler ile ortak çalışmalar, testler yapıyoruz. Ayrıca Carrier’dan yapılan teknoloji transferleri ile ürünlerimizde önemli geliştirmeler sağlıyoruz. 2024 yılındaki yatırımlarımızı Ar-Ge ve inovasyon odaklı yapmayı hedefliyoruz” dedi.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Bugün son alımımı yaptım. Yıl sonu görüşmek üzere… al sat yapmadan bekliyor olacağım.
Bu brüt takas etkiliyor olabilir mi ... yada ne kadar etkiliyor.
Ama 2021 yılında ben hatırlıyorum brüt takasta 5-6 tavan gitti. bryat ile birlikte ..
kim bilir o dönemle bu dönem arası farkla r olabilir. pozisyon almalar değişebilir.
brüt bu dönem ters biz zamana gelmiş olabilir ve etkiliyor olabilir.
Zarar açıklasaydınız bari,daha şahane olurdu,bunlar için haklı sitemlerde bulunan sn.kuleli75 iye hakikaten hak vermemek mümkünmü,rezalet,ahlaksız herifler...
Bilançodan haberder olanlar zaten son dakikalarda satışlarını da yaptı,kurumsal bir şirketseniz yakışıyormu size,yazıklar olsun,adiler..
marshall 45 mil zarar yazdı,
alcar 14.4 kar yazdı,
detaylarını paylaşırım...
gördüğüm kadarıyla
esas faaliyet karı 278 mil.
bu paraları nerelere kanalize ettiler göremedim.
bu hisse 1200 rakamlarına bedelsiz grubununa dahil olduğu içşn geldi... iş yükü klima ve 12 bin adet ısı pompası ve hidrojen yakıtlı kombiler üretilecek,
kulağa hoş geliyor ama adamların niyetlerini bilemiyoruz...
hayırlısı olsun bakalım
ALCAR BİLANÇO,
Satış Gelirleri 3.217.018.554
Satışların Maliyeti (-) -2.391.348.169
Ticari Faaliyetlerden Brüt Kar (Zarar) 825.670.385
FAALİYET KARI (ZARARI) 278.734.874
bir sürü ıvır zıvır bilgi var...
özetle firma bu kadar satış yapmışken isteselerdi 250 kar yazabilirlerdi...
ama sadece bir kaç klimacık satmışlar gibi bir kar açıkladılar...
hisse 600 tl iken 1400 lere 10 mil kar 10 mil sermayeyle geldi çünkü tüm benzerleride geldiler bunun gelmesi lütuf değildi...
bekleyip göreceğiz
Nasıl bır hıssedeyız?Sac baş yolmamak elde degıl?Vallahi kelıme yok bu ne boyle?
https://www.youtube.com/watch?v=0yZJG-8f5Rw
Ekotürk teki şu programı izleyin ve görün. Puan verin.
Bu kişi GM.
Başka sözüm yok.
uyuşuk herif ciro X2 ama karlılkta sınıfta kaldık dedi...
ürettikleri ısı pompası çok değerli ortamın oksijen miktarına pozitif etkisi varmış...
tamamen hidrojen ile çalışan kombiler üreteceğiz... ar - ge konusunda iyi çalışıyoruz diyor...
ama. hisseleri geberip gidecek
45 mil zarar yazan marshall tavan serilerini tekrar başladı
cezamız bugün son ... 😀
bas gaza çok diplerde kaldın
sayın foton sanki aralarına bir yarış var gibiydiler ama ikiside duruldu bence de iyi oldu denhelenmek daima iyidir hızlı gidip yavaş geri geliyorsak kendi açımdan işler yolunda demektir. EĞER ki AYLIK PERİYOTTA 3000 ler üzerine atıp bir kapanış mumu gelir ise daha güzel olabileceğini düşünüyorum AKABİNDE ALCAR ında kıskanıp peşine takılmasını bekliyorum .
Şu tespitimide açıklamak isterim. DÜnyda bir yenilenebilir enerji dönüşümü var rüzgar düneş hes ges res fakat daha büyük firmalarda bir HİDROJEN dönüşümü mevcut diğerleri de temiz enerji fakat bir hidrojen kadar değiller firma hidrojenle çalışan kombileri 2 yıl içinde geçileceğini belitti bununla ilgili kap atmıştı yanılmıyorsam bu noktada ön plana çıkıyoruz belki şimdil,ik bilançolar istediğimiz gibi gelmedi ama ileride çok daha iyi bilançoların geleceğini düşünüyorum.Belki sonra BRYAT PEŞİMİZ ETAKILIR
SELAMLAR VE BOL KAZANÇLAR DİLERİM
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
SABIR EN BÜYÜK KAZANÇLARIN ANAHTARIDIR
Şimdi yine yukarı surecekler burada 50000 lota yakın daha satılacak mal var esas soru 1300 lerden bu mali sahiplenenler KY olamaz ben uzunda bekliyorum cimbetonlarimi 2500 lerden satmıştım buna ekledim en azından onunla fiyat dengelenecek sonra cimbetona geri girerim
Bilançolar mal toplamak için bahane 1000 altına salamadi silkeledi silkeledi olmadı grafik çok güzel oldu
Alarco Carrier, monoblok ısı pompasını ürün gamına dahil etti08/11/2023 09:23:03
Alarko Carrier, Carrier markasıyla ısıtma, soğutma ve sıcak suda geleceğin cihazı olarak gösterilen R32’li monoblok ısı pompasını ürün portföyüne dahil etti. Ürünleştirme çalışmaları tamamlanan ve Eylül ayı itibarıyla İzmir Wyndham Otel’de dağıtıcılarına yaptığı lansmanla satışına başlanan Carrier Aqua Comfort Monoblok Isı Pompası hem çevreci hem de tasarruf sağlayan özellikleriyle öne çıkıyor.
Yüksek kaliteli ve maksimum tasarruf sağlayan ürünleriyle sektöre öncülük etmeye devam eden Carrier’ın satışa sunduğu Aqua Comfort Monoblok Isı Pompası, düşük seviyedeki CO² salımı ile çevre dostu özellikler taşıyor. İnverterli ikiz Rotary kompresör, su pompası ve fan motoru sayesinde daha yüksek enerji verimliliği sağlıyor. Isıtma, soğutma, sıcak su ihtiyacını bir arada tek sistemde karşılaması ile sürdürülebilir bir çözüm sunan ürün, 8, 10, 12 ve 16 kW olarak 4 farklı kapasitede kullanıma sunuldu. A+++ enerji sınıfına sahip olan ısı pompası, konvansiyonel ürünlere göre çok daha yüksek tasarruf sağlıyor.
Aynı zamanda tüketiciye güçlü ısıtma fonksiyonu ile hızlı sıcak su üretim opsiyonu sunuyor. Tatil modu, çift zon kontrolü, günlük zamanlayıcı, haftalık zamanlayıcı, yerden ısıtma ayarı gibi pek çok kullanıcı dostu fonksiyonlarıyla da hayatı kolaylaştırıyor.
Türkiye’de Isı Pompası Adetleri 20 Bine Çıkacak
Isı pompasının iklimlendirme alanında geleceğin cihazı olarak gösterildiğini ve Avrupa’da son dönemde üretiminde hızlı bir artış olduğunu ifade eden Carrier Ürün Yöneticisi Ege Benli, şu bilgileri verdi: “Özellikle Avrupa pazarında son derece hızlı artışı olan Isı Pompası’nın ülkemizde de orta vadede popüler olacağını öngörüyoruz. Geçen yıl itibarıyla Türkiye’de ısı pompası pazarındaki beklenti yaklaşık 12 bin adetti. Bu rakamın 2027’de yaklaşık 20 bin olacağını tahmin ediyoruz. Bu doğrultuda monoblok tip ısı pompaları için pazarda öncü rolü üstlenmeyi hedefliyoruz. Isı pompası, modern klimanın mucidi Carrier markasının ısıtma-soğutma sektörünün geleceğini şekillendirmesinde pay sahibi olacak ürünlerinden bir tanesidir.”
Evet dün satmis elinde 28900 lot kalmış bir yukarı hamle ile oda gider alanlar 1150 1200 arası ort ile aldı kim alırsa alsın farkmaz bunun.altindaki her maliyet iyidir enflasyon muhasebesine 2 ay
Dip neresi ... Daha düşecek misin. Yetmedi mi..
Rezillik ..
Sahipsizlik.
Açgözlülük.
1340 tan Satılan lotlarla arsızlık.
Ne ararsan var.