ne oynadın be bıktırdın vallaha tavan taban 16 ya ordan 16:40 ordan 16:41 ordan 16:50 şimdide 4222 lot 16 vereceksin öylemi vermessen verde bilanço öncesi birileri nasiplensin ama vermezsen anladın sen onu.......
Printable View
ne oynadın be bıktırdın vallaha tavan taban 16 ya ordan 16:40 ordan 16:41 ordan 16:50 şimdide 4222 lot 16 vereceksin öylemi vermessen verde bilanço öncesi birileri nasiplensin ama vermezsen anladın sen onu.......
Mazhar Zorlu Holding'in Vergi Dairesine Sunulan 2020 Yılı 3 Aylık Net Karı 39.856 TL
İştirakimiz olan Eplas 13 milyona yakın kar açıkladı.
Mzhld için bunun; konsolide bilançoda 7 milyona yakın kar açıklaması anlamına geliyor.
Yani 10 milyon sermayeye 7 milyon civarı kar demek. Hem de üç aylıkta.
Hayırlı olsun.
Günün birinde mzhld'in 100 TL olduğunu görür müyüz ?
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mzhld 17.42 ' de 3735 lot eşleşiyor.Ağanın 65 yaş yasağı kalkınca ertelenen genel kurulu mu satın alıyorlar acaba?:whistling:
İnşallah sabredenlerden olacağız !
Mzhld de eşleşmeyle oynayan oooo nun çirkin çocuğu ! Ne yaparsan boş.Mızrak çuvalı yırttı çıktı.Boşuna uğraşma,sonra bir tarafına batar.Arkadaşlar Yukarı da bahsettiğim Mzhld'i 17.90 ile 17.52 arasında oynuyor.duruyor.
Oooooooo ço
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine bir ihtiyacı olan ky ve satış ile 17:55 fiyat adam ne yapsın ihtiyacı var serbeste verdi tutunduğu rakam kademe boşluğu nedeni ile 17:55 yazık size bir diyeyim ne yaparsanız yapın ihtiyacınız olan ve kredi çekip yada kredi ile işlem yapmayanız kasa kazanır siz kaybeden olursunuz net.....
Kağıt yine sıkıştı bugünlerde bir hareket yapabilir
18 tl yi kırmasına müsade etmiyorlar
T.c. Karşıyaka asliye ticaret mahkemesi - 2017/730 esas sayılı dava ile ilgili; "bilirkişi heyetinin reddi talebi"ne
yönelik mahkemece başlatılan hukuki prosedüre ilişkin olarak, 03.06.2020 tarihli duruşma covıd 19 salgını
nedeniyle hsk kararları gereği 08.07.2020 tarihine ertelenmiştir.
Beklemek bizim işimiz bekleriz
Eplas forumuna artık yazmadığım için buraya yazmayı güzel insanlara bir borç olarak bildim
Sürekli yalan bilgiler veren çok bilmiş insanlara inanmayın. Bugün şirkete sordum; Gaziemirdeki ihaleye verilmiş bir teklifimiz yok dediler. İlgilenmiyoruz dediler.
Daha önce vefa hakkı süresinin de dolduğunu yazmıştım. Birçok hakaret yazmışlardı. Gerçek olan bu. Gaziemir gideli çok olmuştu. Şu andada bankadan başkası alıyormuş. İsteyenler şirkete mail atıp sorabilir
Geçen ay bilanço için son günü bekler bunlar dediğimde de birçok kendini bilmiş birşey sallamisti. Mayıs 10-15 arası bilanço bekleyenler vardı. Doğru söyleyince nedense kimilerinin zoruna gidiyor.
İnşallah güzel bir bilanço gelirde bekledigimize değer diyelim. Hayırlı günler.
Bilgi verdiginiz için teşekkür ederim..bilânço icin bu gün son gün mü ?
Başkasının alması eplas ve mzhol'ü nasıl etkiler ?
Yeni birşeymiş gibi moral bozmayın 20 yıldır var
Başkasının alması bizi etkilemez.
Zaten bizim olmayan bir yer. Bilanço yarın son gün.
Moral bozacak birşey yok. Ekstra birşey değil. Sadece her denilene inanmamak lazım.
Bilanço öncesi çok güzel hareketler son hızıyla devam ediyor
Şu an 15,93 Taban'da eşleşiyor
Ne yapalım bizde gülmeye devam ediyoruz :cool:
Sayın Komodor 2019; Hastamızı kendi haline bıraktık
Şu son günlerde kendi kendine oynamasına izin verdik
Rahatsız olduğu için üstüne pek gitmemek lazım
Şirin bir yaramaz çocuk gibi bizi güldürüyor
Rahat olun arkanıza yaslanın için bir şekerli kahve sinirleriniz yatışsın
Ben arada bir içiyorum tavsiye ederim :cool:
Saygılar ....
Bilançolar geldi hayırlı olsun
Mazhar Zorlu Holding A.Ş.'nin 01.01.2020 - 31.03.2020 dönemine ait faaliyet raporu ektedir.
Eplas ilk çeyrek karı 16.168.958 tl
Oleyyyy
Geçen yıl aynı dönemde 257.161 tl imiş
Mzhld ilk çeyrek karı 8.017.083tl
Geçen yıl aynı dönemde 106.080 tl imiş
Bilançolar geldi. Her zamanki gibi gerçekleri yazıyım.
1 ay önce de gerçekleri söylediğimde bazıları rahatsız olmuştu.
İlk çeyrek satışları artmasina rağmen Esas Faaliyet Karı azalmış. Maliyetler daha fazla artmış. İlk ceyrekde önemli olan esas faaliyet karidir.
Sonuç: Esas Faaliyet Karı geçen seneden kötü. Bu yönüyle olumsuz görüyorum.
* 31 Aralıktan bu yana 5 aydan fazla süre geçti. Hiçbir konuda bir gelişme sağlanamamış. Vakıfbank'tan hala fabrikayı alamadık. Basmane hala arapsaçı. Binbirgida mahkeme uzadı.
Sonuç: Olumsuz.
* Olumlu olan ne var derseniz. Mzhld Ozsermaye yıllar sonra artıya geçti. Benim gördüğüm tek olumlu nokta burası.
Hayırlısı olur inşallah. İyi akşamlar dilerim.
Olumlu olarak sunuda yazalım. Faaliyet raporunda bir cümlede; gerçekleşecek olan pazar değişikliginde ibaresi geçiyor.
İnşallah Yipden çıkış başvurusunu en kısa zamanda yaparlar.
Merhaba,
8 milyonu Alex beğenmemiş Sayın Rüzgar. 10 M sermayeye ilk çeyrekte 8 milyon kar geliyor.
Biraz vicdanlı olalım Alex Kardeşim. 106 bin 8 Milyondan nasıl iyi olabilir? Tarihinde ilk çeyrekte bu kadar kar yazmış mı?
Polemik olsun diye yazmıyorum. İyileşme tamamen bir çeyrekte olmaz.
İyi olanı da yazmışsın. Bu kar gelmese üst pazara nasıl çıkacaktık?
Saygı ve selamlarımla,
Kesinlikle haklısınız Sn. Ercanbay bu bilonço bile polemik konusu yapılmaya çalışılıyor ya, pes doğrusu
Sayın Ercanbay ;
Geçen seneki esas faaliyet karı kaç liraymis bu sene kaç lira?
Geçen sene ilk çeyrek Favok kaçmış bu sene kaç? Lütfen bunları yazar mısınız.???
Gayet açık ve net yazdım. Bilanço kötü değil. Vergi beyannamesi geldiği zaman bunu söylemiştim. Ama çok güzel de değil. Zaten mükemmel bir bilanço olsaydı vergi beyannamesi gelince fiyattan belli olmaz mıydı???
İnsanlara gerçekleri yazmaz isek hayal kırıklığı yaşarlar.
Hani 50-100 milyon kar bekleyenler vardı .
Bilançoda ekstra çok iyi dediğiniz ne var?
Kar neden yüksek gelmiş baktınız mı?
Bende elimde hala Mzhld hissesi tutuyorum. Hissenin yükselmesini bekliyorum. Ama bunu yanlış algı yaratarak olmasını istemem.
Şu an beklentim ozsermaye artıya geçti. Yip başvurusu yapılsın diye dua edecegiz;:)
Değerli Kardeşim,
Gençsin ve yeni de sayılırsın. Farklı pencerelerden bakıyoruz.
Ben diyorum ki, 8 milyon kar yazmışlar. Bu karı hüpletmemişler. Ki uygun bir teknikle yapabirlerdi. Bunu özellikle özsermayeyi düzeltmek ve ulusal pazara çıkmak için yapmışlar.
İşin özü bu. Ben bu şekilde anladım. Sen nasıl anladıysan öyle devam kardeşim. Nihai olarak beklentin olmuş ya, ona bak.
Aynı şeyden söz ediyoruz.
Selamlar,
Bilançoyu biraz inceledim.
1) 31.12.2019 itibariyle 9.885.000 TL görünen banka kredileri, bu dönem sıfırlanmış. Yani bu dönem sonu itibariyle banka borcu kalmamıştır. (Olumlu)
2) 31.12.2019 itibariyle eksi olan Özkaynaklar artıya geçmiştir. (Olumlu)
3) 31.12.2019 yılsonu bilançosunda 4.869.284 TL olan Net dönem karı, ilk üç aylık bilançoda 8.017.083 TL olarak gerçekleşmiştir.
Ödenmiş sermayenin 10.836.000 TL olduğu göz önünde bulundurulduğunda çok olumlu.
4) Grup şirketlerinin bankaya olan icra takibine konu borçları tasfiye edilmiş ve ibralar alınmıştır. Vakıfbank’tan 5.000.000 TL alacaklı duruma geçilmiştir. Vakıfbank mülkiyetinde bulunan taşınmazların geri alınması için Vakıfbank ile görüşmeler devam etmektedir. (Olumlu)
Selamlar
Sn Alex sizin halen neyin peşinde olduğunuzu anlamadım, sizde anlamamışsınız öncelikle senin benim algımla hisseler gitmez birde Holding ile canlı faliyette olan eplasın dinamiklerini karıştırma lütfen en önemlisi yaptığın yatırımın doğru ise değerini mutlaka bulacaktır, fiyat inmeleri ve çıkmaları içinde kaybolmayın herkese bol kazançlar dilerim.
Kağıda inanmayanlar neden duruyor şu güzel haberlerin tadını çıkaralım
Yazdıklarımın hepsini okuyanlar ne demek istediğimi iyi anlamıştır.
Olumsuz bir durum yok şuan. Yip den çıkış başvurusunu bekliyoruz. İnşallah güzel olacak hisseye ve potansiyeline inanmasak durmayız zaten.
Hisselerin ederi Basmane çukurunun değeri bile değil. Birçok iştirak var. Potansiyel çok fazla. Benim eleştirim ; varlıkların yeniden değerleme yapılmaması; hala fabrikanın geri alınmamış olması; genel kurulu bir türlü yapmamaları; Yip çıkış başvurusu hala yapmamış olmalari. Ve bazı kişilerin surekli yanlış bilgi vermesi. Örneğin Gaziemir.
Eplas'ta melasis paylaşmış. Mzhol içinde süper iyi bir haber.
konak belediye başkanı sayın batur geçen günlerde basmane projesi için konakta çok kat istemiyoruz demişti
Şimdi 60 kata izin çıkmış bizim projenin de önü açıldı.
https://www.mansetturkiye.com/...li-...okdelen/30453/
Sıra basmanede !
İnşallah