137.000 + - bölgesinde 1 extension var.. burada dalga terse dönebilme ihtimali var..
karambole poz açmayın..
adios..
Printable View
137.000 + - bölgesinde 1 extension var.. burada dalga terse dönebilme ihtimali var..
karambole poz açmayın..
adios..
Borsadaki satışların nasıl durdurulacağı belli. Borsa idaresinin saçma işleri paniği artırmaya yarar. Varsa cesaretiniz, gidin cumhurbaşkanına çıkıp piyasaya güven verici bir kaç kelam etmesini isteyin. Her gün en az 3 kez verdiği nutuklarla aleme nizam veren devlet başkanının olağan üstü ekonomiyi yıpratıcı bir süreç yaşanırken ortaya çıkıp bir açıklama yapmaması ne demektir yahu. Şaka mı bu, konuşmalarında insanları Bist endeksi biz geldiğimizde şurdaydı şimdi ne kadar yukarıda diye borsaya teşvik edeceksin, ama kendi güven bozucu hamlelerinle borsa tarihi bir düşüş yaşarken ortaya çıkıp bu kayıpları durdurmak için bir şey yapmayacaksın.
heyecan dorukta dayı
çöküp çökmeyeceğimiz belli olacak adrenalin tavan yapmış durumda
Arkadaşlar, vob ve forex konusunda düşüncelerimi yazayım.
Kumar " kayıplar ve kazançlar toplamının sıfır olduğu bir oyundur" Yani birinin kazanabilmesi için diğerinin kaybetmesi gerekiyor.
Her ikisi de kumardır. Sadece kasa kazanır. Eninde sonunda kaybetmeseniz bile bir süre sonra ödediğiniz komisyonların bir servet olduğunu görebilirsiniz. 1 yıla kalmaz sermayeyi kediye yükler çıkarsınız.
Bu sebeple de en kısa zamanda bu illetten kurtulmanızı tavsiye ederim. (ben 10 yıl önce tövbe ettim ve bir daha bulaşmadım.)
Hisse senedi yatırımında herkes kazanabilir. Yeter ki sağlam hisselerde uzun vadeli olmak şartı ile.
Hatta benim imzamda da bunu vurguladığımı görebilirsiniz.
dünyada böyle birşey yok abi suni bir kriz çıktı.. akıl alır gibi değil.
ne bir karar alındı ne faiz indi..
izahı yok..
ahahhahahahaha tüm kağıtlar taban ne lan..
ahhahahahahhahahahahahha
Git şimdi bi deniz hocayı baştan bi oku neler demiş başkan:)
Ha sen okudun da gene 60 lik oldun dersen de haklısın bizi de daytrade yaktı, eğitim zayiatı olduk buna şükür diyorum ben kaçtıktan sonra olanlara baktıkça...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
desen ki şu kararı aldık dayi..
dayi ortada bişey yok.. faiz halen 19... bir karar da yok.. yol haritası yok..
he belki birileri biliyor desennn o ayrı...
velhasılı çok suni....
millet iş para güzellik iyilik bekliyor... bu ne yav...akıl alır gibi değil dayi...
Nazar değmesi , çöp kırmak lazım , ilk defa fazla geç kalmadan bi tedbir aldılar açığa satış yukarı , buyur burdan yak yersen:ss::ss::ss:
merdivenleri yukarı çıkacaksın bugün ;
https://giphy.com/gifs/102lrc4H7AKsso
1 extension tüm elliot camiası a b c tepesi olarak işaretlediği yer 137.000... dayı orada tüm hepsi corta binmişti 159 geldi.. dayı 137.000 + - çok önemli.
buradan bir ralli zirve kırdırır umudum var.. hocalarla bu iş olmaz aklınızı alırlar.
karambole poz açmayın......
Caho nun dediğine inanmak istemiyorum ama sanırım işi gücü bırakıp tamamen piyasa işine girmişler. Yoksa durduk yere Biden-Putin polemiğine giriş, İst. Sozlşmesi iptali, Gezi Parkı devri, yetmez gibi üstüne MB azli. Bu kadar gelişmeden sonra ne düşünülebilir ki?
burada ralli olabilir halen ihtimal var sakın karambole poz açmayın..
bilmediğiniz işi yapmayın..
he 1 tepesini aşşa kırarsa çok farklı şeyler olabilir..
dayı KARAMBOLE POZ SAKIN ALMAYIN !!!
burası yükselmez diyede poz almayın şuan tam MARKET TURNOVER noktasında...
hocaları okuyup gaza gelmeyin hayatınız kayar....
günaydın iktisadi sistemin kumarbazları,
pala abey, eksi 3 razıyız :) daha fazla verme plz:plc:
her sabah burada BURSADAKİ bir itin salyalarını görüyoruz.kudurmuş gibi havlıyor..sağa sola çatıyor.
forumu PROVAKETE etmek için elinden geleni yapıyor...
kudur ..sen de bu kafa oldukça daha çok hor gördüklerin tarafından güdülürsün..
4000 tl maaşlı reiscilerde gelmiş ulan buraya kadar düştüyseniz vay halinize. Ekrem başkan bunların dötüne tekmeyi koyunca yarısını thy ye aldılar sonra thy neden zarar edüyürrrr
Senelerdir burada siyaset yapmayın diye moderatörler kıçlarını yırttı. Siyaseti istedikleri kişiler yapınca sorun yok ama karşı taraf yapınca proplem. Bu gün halkı muhafazakar kılığında ..... yarın solcu.... öbür gün liberal ama ideoloji baldan bile tatlı olduğu için uyuşmuş beyinler..
Bugünkü alım seviyeleri.
Şimdilik 4 tanesi geldi.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...096bafc1ef.jpg
5 oldu.
6 oldu
ülke battı da bizim mi haberimiz yok usta? bu neyin fiyatlamasıdır böyle?
3 gündür aşırı sert siyasi tartışmalar yapıyorsunuz. Çok gereksiz durumlar
kendinize zarar veriyorsunuz. Sinirleniz gergin anlıyorum ama gerek yok.
Bende öfkeliyim birilerine daha önceden haber uçtu. Oldukça iyi getirileri oldu.
Yabancılara söz verildi vs. sözlerinden döndüler ve güven kaybı cabası
Karşı tarafa oy verene bindirmiyorum gerek yok. Damarlanız gerilir yok yere.
Kimse değişmez siz borsa seviye ile ilgilenin nereden dönecek.
oha la vakıf vadeliler taban
pddd 0,28 e denk geliyor
oha la
vay arkadaş aldıkça düşüyor emanuke.....forumda kavga artınca piyasa döner derlerdi eskiden....haydi umarım dönuş başlar...
arkadaşlar tam salak fiyatlama var.
tcell tabanda
tam salaklık..
kafayı kullanın..
Koskoca ülkenin borsasına bakın spek tahtaları gibi taban taban gidiyor yazıklar olsun.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakıfbank 3.33 abi böyle birşey yok..
4.98 fon maliyeti
9.50 hazine maliyeti
inanılır gibi değil...
ulan bir zahmet çıkın önlem alın ,konuşun....
benim için sorun yok...flatim..hisseler orta vadeli alım yerine gelirse alırım...
ama KOCA BIST,VARYO gibi oldu..
Merkez bankası değişikliğinin verdiği hasarının bile tamiri için en az bir sene lazım fiyatlamalar normal arkadaşlar..
tcell 12.96 taban.. abi turkceli rahat 30 40 arası maliyeti fona... tahminim....