Originally Posted by
Thyshine
Yanlış anlamışsın. Ben sana git sasa al bu saatte demiyorum ki. Konu sasa nın neden efsaneye dönüştüğü. Yatırımları ve netşcesinde Karlılık potansiyeli kaçınılmaz yükselişe neden oldu. Polhonun karlılığıyla övünsenize madem. Anlatın şu karlı firmayı da ben de öğreneyim :) pendik bu sene gelirse özsermaye küt diye 2 katına çıkar. Özsermaye karlılığı daha da düşer. Yani pendik en iyi beklentisi artık sen düşün. Ne kansai imiş 6 senedir boyayı gram sattıramadı. Piyasa değerini bile düşürdü. Kansai elden çıkarmasın da…
Zaten çöktükleri liman olmasaydı başka neyini konuşacaktık bunun anlamadım. varsa yoksa liman. Zaten dedik karlı. Ama holding için yeterli değil malesef.
Kimyayı zaten geç. Sabit ve hantal devam ediyor.
Burda atılımın boyadan gelmesi lazım. Teknolojik bir atılım, marka değeri patlaması vs. Ama boya yani. Ata sporu. Herkes yapıyor. Zor alan.
Ünsüz, bu mesajla sana da cevabımı vermiş oldum sanırım. Sasa al demedim.
Bu arada bu körü körüne uzun vadecilik saplantısı benim oldum olası sinirimi oynatır. Arkadaşlar yatırım kazanmak için yapılır. Hisseyle evlenmek için değil. Sen 1 senede kazanabileceğin parayı 6 senede kazanırsan süper yatırımcı olmazsın sırf uzun vadecisin diye. Size samimi olucam, bir arkadaşım geçmiş senelerde 6 aylık bir sürede ana parasını 6 ya katladı. Girdi, 6 ay yatırım yaptı ve sistemi terketti. Yanlış anlamayın öyle tek bir hisse denk geldi de şansa olmadı. Tam aksine hergün yapılan hummalı araştırmalar ve biraz da tabi hissiyatla ve hatta öneriler ile. Belki 15-20 hisse taşıdı ve sattı. Başarı budur.