😂
Hem dövüyor hem seviyor bu aralar. Dünkü malın 137 k cty geçmiş diğeri üstünde galiba ama şuana kadarki duruşu karekteri daha sağlam daha iyimserim bu kez farklı gibi
Printable View
yinemi boşluk almaya gidiyor diğer hisseler kaçış boşlugu oluyor atatp gelince mutlaka gap kapanıyor ilginç tahtacısı
Tahtacımız grafik diyor başka birsey demiyor :)
atatp bu gün de 175 e kadar maliyetli bir yol oluşturdu...bu yolu doldurmak tekrardan kolaylaşacaktır...pazartesi olası bir alış iştahında tekrardan 175 e kadar olan kısım doldurulabilir..o yüzden de sıkıntı görmüyorum...yola devam inşALLAH...
Boşluk bırakmadan devam ediyor tahtamız, sayın keko dediğiniz gibi yolumuz açılmaya devam ediyor, 😎
Tavan ve tavana yakın yapıpta her seferinde eksiye gelen baska hısse yoktur sanırım dıgerlerı yukarı yaptığında kilidi vurup gecıyor
dün telegramda bir yatırımcı ortağımız miakt nin çıkışlarını gösteren bir tablo yayınladı...atatp nin çıkış şekli ile miatk nin şu ana kadar birbirine çok benzediğini gördük...tavana kadar gidip ardından nötr veya hafif artılı kapamalarından sonraki gün tavan...yol açıp ,doldura doldura gitmesi....son günlerdeki hareketler çok benziyor...sabırla bekliyoruz...
Telegramdaki sayfalar insani çok yoruyor. Iki saat bakmayın 500 mesaj gelmiş. En az 100 tanesi küfür 100 tanesi aglama sizlanma, 100 tanesi derinlik, alan satan tablosu talebi, 100 tane nerden döner abi, tavan olurmu , ben demiştim gibi klişe cümleler . Yani üç beş faydali bilgi varsa da çoğu zaman curcunada kayboluyor
Ben zaten Batman yolcusuyum, Sayın keko bir süre şehrinizde görev yapacağım inşallah görüşmek üzere
Bataklık ve kaygan zeminlerde araçların geçişi için öncelikle yol geçişe uygun hale getirilmek için düzeltme yapılır, düzeltilen yoldan kolaylıkla geçiş sağlanır, gidilecek daha yolumuz varsa bu tarz hareketler olacaktır, birçoğumuz için bu hissede daha 1 yıl dolmadı, gelecek haberler ile yeni zirveleri görürüz inşallah
Elon Musk: Yapay zeka*ve*elektrikli araçlar*öyle bir hızla büyüyor ki, önümüzdeki yıl dünya*elektrik ve trafo arzı*konusunda sıkıntı yaşayacak.
atatp olarak biz de teknoloji ve yazılım sektöründeyiz..sektörümüz çok iyi...hissemiz de çok iyi..beklentilerimiz de çok iyi...geriye de sabır etmek kalıyor...
aylar önce büyüyecek sektörler olarak yenilenebilir enerji sektörü ve yazılım sektörlerini saymıştım....elon musk da benzer şeyleri söylemiş...tabi bunun yanında trafo üreten şirketleri de söylemiş...
Bofa elindeki toplu malı virmanlamıs gibi
bank of başladı satışa eksi 30 oldu herhalde takasta tutmayıp satacak
60 oldu bofa maaelsef bekledıgımız yabancıya vırman işi olmayacak al sat için almış
Miatk'in yanında haber akışı çok zayıf kaldı
Deutsche da gelmiş takas da 99 k malı var hayırlı olsun
düşüş günleri kımse yazmak istemiyor galıba:) persembeden beri yukarı aşagı bu kadar çıkış iniş normalmı cezamı yemek istiyor acaba
[QUOTE=keko;6735755]olabilir dostum...ceza gelirse daha rahat hareket edebilirler...[/QUOT
keko kardeşim bugun ki hareketler nedir böyle ? öyle inat ettim ki satmıyorum ama merak etmiyor da değilim dogrusu ?
bu arada persembe alınan lotlar cıtıye gecmıs ama bofa bugunde 420 satısta tekrar azalacak takastakı tutar gerı aynı yerıne sanırım
tahta işlerini ben de çözemiyorum..sabırları zorluyorlar...bakalım neler olacak...
Ayın 29 da 656 k mal almış 160 maliyetle bunun bir kısmı virman oldu elinde kalan ben 300 civar demiştim bu iş hesapla kitapla zor yani takas olayı karışık 450 k son olur inşallah
Cıty 1.356 k olmuş toplamda
722 k değişim olmuş
656 k malın kaldı 149 k sı
29 şubat bofanın alışına göre
eskiden taban olunca forumda destek atışları gelırdı aldım dıye artık oda yok
Sabırla bekliyoruz