Hisseyi vermek için de formasyon lazımdır. Sonuçta insanları tahtaya çekmen lazım.
Telekom bilançosu iyi gelecek diye değil, haber akışı için alım yapılıyor.
Printable View
Hisseyi vermek için de formasyon lazımdır. Sonuçta insanları tahtaya çekmen lazım.
Telekom bilançosu iyi gelecek diye değil, haber akışı için alım yapılıyor.
Yine buralarda oyalanip kapanışa yakın 22 altı yapacak galiba.son günlerde hep aynı terane
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine 22.00 altinda kapatacaklar gibi.
Anlasilan duyan geldi, fazlaliklar inmeden gitmez.
Bence direği saplayacaklar...Gece bekçisiyim yatırım tavsiyesi değildir...
https://www.bloomberght.com/telekom-...idiyor-2334276
telekom şirketleri bir taraftan teknoloji şirketleri.. Nasdaq da, yapay zeka konusu sebebiyle teknoloji şirketleri ilk yarıda baya prim yaptı..
Çalkalamaya devam, yayık ayranına döndü tahta, düşürmek istediklerini düşüremedin mi daha tahtacı bey.
Formasyonu aktif etti. Dönüp açılış gapini de doldurdu. Artık yukarı gitmesi lazım. Tersi olursa zaman kaybı olacak...
anaammmm 22.74 geçilmiş.. ben artıgın böyle bakıyorum..
başkası başka türlü bakabilir.. kelebek, elmas, ügen, beşgen, yamuk, flema, kazma ve sapı felan filan..:plc:
https://i.resm.im/VoS8jVj.png
Sabah 23'lere yol yaptı, bugün üstünde kapatırsa güzel olur, teknikçiler de yakından takip ediyor o yüzden tahtacının da işi zor.
Sapla kardeşim direği...
Hay aq direği bi tarafımıza kaçtı kaçacak...
Tahtacı burada bir şey yapamayınca Tcell'e geçti galiba, eksiden gelip bunu geçti, belli ki buna fazla bulaşan var o yüzden gidemiyor.
Piyasa yapıcı parayı banka hisselerine sokuyor. Sanırım akşam olumlu bir haberle beraber sabah halkbank başta olarak bankalar ile oyun kuracak..ytd...Tabi banka etkisi sebebi ile sahol ve koç da alıyorlar.
O yüzden ttkom da tıkandı şu an...Bakalım kapanışa ne olacak
rulo lezüg şınapak irezü 28.22
22.82 üzeri kapanış güzel olur.. ( pc de çözemediğim bir sorun var .. bazen yazılar ve rakkamları tersten yazıyor 1-2 silme sonrası düzeliyor.. sorunu halen çözemedim..)
not 22.02 altı yapanışlarda yatay aşağı daha etkili olabilir..
TTKOM temsili..:kahkah:
https://www.tiktok.com/@karam_64_/vi...57216689523974
Tavana kadar çok satış girmiş ağalar.. Alıcıların girmesi zor tahtaya. Satışları silmeye başlayacaklardır haber, spekülasyon vs artık ne yapacaklarsa .. Flama çizdirdi tahta sahibi. Tam ziyaret öncesi.. Dikkatli olmak lazım. Yukarı alıp mal falan verme niyeti olur mu diye...ytd
BAE :whistling:
Bakan Şimşek ve MB başkanı yarın Suudilere ziyarete gidiyor. Özelleştirme ve yatırım ile ilgili konuların olduğuna dair dedikodular var..
Beklenti ise dedikoduda olsa bazı şirketlerin satılacağı. Ttkom da konuşuluyor. Ama kesin bilgi değil bunlar..Malum borsa dedikoduları sever...
Bugün gene 23 u geçipte adam gibi durup üstünde kalamadı Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.bloomberght.com/bakan-bo...abilir-2334354
Bakan Bolat: BAE Türkiye’ye beş alanda 30 milyar dolarlık yatırım yapabilir
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Birleşik Arap Emirlikleri’nin gıda, lojistik, ilaç ve hastane işletmeciliği, altyapı yatırımları ve teknoloji alanlarında Türkiye’ye 30 milyar dolarlık yatırım yapabileceğini söyledi.
Piyasanın en büyük manipülatörleri, spekülatörleri küçük yatırımcılar kayeler:)) Ortada fol yok yumurta yok satılacak yaygarası koparıyorlar.. Yatırım yapılacak 5 alan arasında ben telekomünikasyon, iletişim falan görmüyorum..
2.çeyrek iyi bilanço bekliyordum ama kurun zıplamasından dolayı borçlandığı dövizden 3 milyar tl civarı kur zararı yazabilir..
Flamasına da direğine de bayrağına da...Gitmiyor zezevenk...
Tahtacı Tcell'den nemalanırken burada da kış kış yapıyor sanki, bayrak, flama hikaye, tahtacı istemeden zor.
Tcell 43, TT 23 olacak şey değil.
Ha şu 13-14 den bana seçim öncesi mal kaptıran eşşek tahtacı😁 istediği kadar bi yerlerini yırtsın.istediği kadar yukarı aşşağı sallasın. Yeterki şirket iyi yönetilsin beklediğim haberler gelsin.o eşşeğin burnuna halka takıp oynatırız😁😁😁 geri vites yok.2-3 dolar yıkıp gidecek. Devletin malı değerlidir unutmayın..🤫🤫🤫
Tcell Ocak zirvesini geçti. Bugün de iyi.
TTKOM da aylık takasta yabancı alımı iyi. Sanırım istediği kadar mal alamadı birileri. Baskılıyorlar. Bakalım ...
haftaya kadar bi cacık olmaz çalkalar durur.. haftaya bi şeyler olabilme ihtimali daha yüksek.. tabi bence..:plc: