bence BEDELSİZ geliyor
YTD
Printable View
bence BEDELSİZ geliyor
YTD
Borsadaki son dönemdeki yükselişe ve enflasyondaki artışa göre aselsanın bu fiyatları hala çok düşük. Yıl sonunda devlet ASELSANa olan borçlarını kapatıyor genelde buda son çeyrekte güzel nakit girişi demek şirkete. Yada sermaye artırımı da gelebilir ama benim kendi kişisel tahminim Arapların aselsandan pay alma ihtimali. Son dönemde zengin Arap ülkeleri ile ara düzeldi, oradan gelen paralar belki ASELSAN işbirliği olarak da gelebilir. Tabi buların hepsi benim uydurmalarım gerçeklikle uzaktan yakından alakası yok
ASELSAN yabancı oranı 9 Aralık 2022 % 27,75. 12 Aralık 2022 % 27,75.
Fark % 0,00. Hisse kapanış 58,85 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Bu yükseliş normal ve doğal değil.. isterse bu gün yarın 100 TL olsun hiç inandırıcı değil... suni yükseliş...
Deprem yaklaşıyor mu acaba?
Operasyon yediği yıldan beri nefes alamamasının
Kamu şirketi olmasının
4. çeyrekte ödemelerini alacak olmasının
f/k ve pd/dd rasyolarının gayet makul seviyede olmasının
sürekli arge yapıp gerçek manada üreten şirket olmasının
savunma sanayinin gelinen noktada gözbebeği olmasının
hiç mi kıymeti yok yani?:notr:
sasa hektaş smartg ercb mzhlg v.s bunların cıkışları normal yıllardır yatan aselsanın 60 a gelmesi anormal mi:party::bravo::party::bravo:
BofA bugün BİMAS MGROS ALARK SİSE DOAS alıp ASELS THYAO SAHOL PETKM ENKAİ satıyor,
https://i.hizliresim.com/k9aurvx.PNG
3$ altına sarkmadıkça yukarı sert hareketler hep görülür.
Sn aks16,
Tespitleriniz çok doğru. Aynen katılıyorum. Bir de enflasyon fiyatlamasını, borsanın para kazandıran tek yatırım seçeneği haline gelmesini, seçime gidilirken siyasi manevraları da koyarsak, hele hele Sasani ve Hektaşilerin böyle para ettiği bir ortamı da göz önüne alırsak daha gidecek yolu var demek şaşırtıcı olmaz...
ABD Tüfe bekleniyor
Bakalım bizim momentumu bozacak mı?
Destek olacak mı?
Süper geldi
vur kamçıyı aslanım
Merhaba sayın aks16,
Hangi beklentiyi karşıladı?
bofa yatırım qnb .....
3 kıpkısacı makinenin malını güzel kar vererek aldılar...
bu hissede thy dekine benzer bir trend bekliyorum...hayırlısı..
Aselsan dolar bazlı aylık ve logaritmik
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c5d17cb09e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kim diyormuş yükseliş suni? Aranızda böyle düşünen her kim varsa gitsin kumda oynasın. Ya da bak borsada her iddianın karşılığı var. Konuşacağına vadelide kaldıraçlı short yapsın.
Sayın Junge hele senin hiç sesin çıkmasın. Bence anahtarı nasıl vericen sen onu düşün. :) Sakın sonra bana deme şu dirençte % 10 verdim bu dirençte % 10 verdim. Vere vere puf anahtar uçtu demeyesin sakın. :)
ASELSAN yabancı oranı 13 Aralık 2022 % 27,94. 12 Aralık 2022 % 27,75.
Fark % 0,19. Hisse kapanış 59,35 TL (Kaynak İş Yatırım).
Ülkede ille saçma sapan işler olması gerekiyor ara ara galiba. ASELSAN güzel şeyleri fiyatlayacakken özelliklede. Ekrem İmamoğlu davasından siyaset yasağı yada hapis cezası felan çıkmaz ama olurda çıkarsa borsada satış furyasına dönüştürerek kullanır birileri. Adamı mazlum mağdur konumuna sokarak popüler yapmak istiyor galiba devlet. Zaten ASELSAN ne zaman yürür bir şeyler olur yada ASELSAN birşeyler olmadan bir kaççi gün önce yürütülür:))
biraz dinlensin...
Operasyon iyidir. Bu işin doğası. Gereken şartlarda böylece oluşmuş oldu. Kalan sağlar bizimdir.
Yarın bir an önce olsa da biraz daha alayım dusmusken mal indirimde alınır.
ASELSAN yabancı oranı 13 Aralık 2022 % 27,94. 14 Aralık 2022 % 27,86.
Fark % -0,08. Hisse kapanış 56,40 TL (Kaynak İş Yatırım).
ASELSAN yabancı oranı 15 Aralık 2022 % 25,51. 14 Aralık 2022 % 27,86.
Fark % -2,36. Hisse kapanış 58,30 TL (Kaynak İş Yatırım).
saatlikle aşağı veya yukarı hareket göründü, logaritmik yükselişe ayak uydurursa hedef 3,50$, aşağı yönlü hedefi ise 3$ direncinin altı
Ayrıca endeks için 16 30- 16 40 aralığı çok önemli.. Bizde büyük ihtimalle bu harekete uyacağız..
5 dk yanılma ile oldu. Ama sonuçta oldu:) Bu hareketler sağlıklı aksiyonlar...
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji3478][emoji3478][emoji3478]
Sayın suheyl
Hissenin yeni yatırımcılarındanım.
Sizin paylaşımlarınız çok çok işime yarıyor
Teşekkür ediyorum.
Uzunca bir süre burada kalacağım diye düşünüyorum.
5 yıllık aldığım aselsan lotlarım da var
2 yıllık kısım da var
Seçime kadar aldığım kısım da var.
Ne dersiniz acaba ?
Aselsan’ın ar-ge’leri 2023’te oldukça ürüne dönecek gibi görünüyor???
Sanki aselsan hızlanacak diye düşünüyorum 2023 itibariyle…
Yorumlarınız var mıdır ?
Teşekkürler
Türkiye'nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi TRG-230-iHA hedefi tam isabetle vurdu -AA
Türkiye'nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi TRG-230-iHA hedefi tam isabetle vurdu
ANKARA (AA) - Baykar'a ait Akıncı TİHA'dan ateşlenen ve Roketsan tarafından üretilen, Türkiye'nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan TRG-230-iHA ile 100 kilometre üzerindeki hedef tam isabetle vuruldu.
Roketsan'ın Twitter hesabından, TRG-230-İHA füzesinin atışına ilişkin paylaşım yapıldı.
Bayraktar'ın Akıncı TİHA'sından ilk atışı yapılan ve Türkiye'nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan #TRG230IHA ile 100 kilometre üzerindeki hedefin tam isabetle vurulduğu bildirilen paylaşımda, "Milli mühendislik kabiliyetlerimizle sınırları aşmaya devam ediyoruz." ifadesi kullanıldı.
Edinilen bilgiye göre, Çorlu'da Baykar Tesislerinden havalanan AKINCI TİHA, Sinop açıklarında 25 bin feet irtifadan TRG-230-İHA füzesini ateşlendi. Böylece TİHA'dan bırakıldıktan sonra havada otonom ateşlenme yeteneği ile süpersonik hızda, kritik hedeflere kısa sürede etki etme kabiliyet SİHA'lara kazandırıldı.
Etkili menzili 20 kilometre ile 150 kilometre arası olan TRG-230-İHA füzesi, hedefe nokta vuruş hassasiyetiyle ulaşıyor. Gerçekleştirilen atış, Türkiye'de havadan karaya atılan ilk balistik süpersonik füze olma özelliğini taşıyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Roketsandan aselsana miras düşer mi?
https://www.takvim.com.tr/video/tele...el-aciklamalar
https://twitter.com/Selcuk/status/16...CwueLF-MEsAAAA
Aselsansız olmaz bu işler. En basitinden çip yok mu bunlarda.