10 milyar civarı kar bekliyorum . Esas güzel olan büyükyalı satışları ve yeni açılacak olan şantiyeler
Printable View
Hisse başına 13.xxx kar demek bu takamlara kadar düşürdüler aşırı manipüle ediliyoruz malesef fisekhaneyi yatirim amaclı gayrimenkullerle alınacağını düşünüyorum 9.200 kar beklentim var solo kar 12 leri bulabilir bizim mahallede durumun ne olduğunu en iyi sen bilirsin ellerini çabuk tutsalar iyi olur kılıçtar yabanciya konut satışını yasaklayacağını açıkladı lansman yapıp biraz satsa iyi olacak...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gyo lar tam manasıyla hayal kırıklığıdır özak haricindeki bütün gyo ları ekranımdan çıkardım işlem dahi yapmayı düşünmüyorum bu güne kadar nad ne olursa olsun fiyatına yansıdığını göremedimmesela özak bu sene satış kira kur farkı vs 2 milyar civarı değerleme harici kar yazacak bunun önümüzdeki yıl 3 milyarı geçmesi çok büyük bir ihtimal mesela gesan alfas smart bu kadar kar açıklarmı bence zor ama gel görki pd şirket değerinin 25-30 katı buun üzerine patronların aç gözlülüğü ve temettü fakiri olması eklenince lanet bir sektör haline geliveriyor...
20 milyar defter değerine geldik peki artık bu 20 milyarı kaç yılda çıkaracak yani yeni fk kaç olacak 1 2 ler artık zor yıllık 1 2 milyar otel dahil kira geliri en büyük kozumuz..
Bekletilen açıklamalar, lojistik, otel projeleri, konut projeleri... kredisini dahil aldık sayılır ne zaman serbest kalır sanırım proje açıklandığında kullanmaya başlar ama açıklama yapmalı artık...
10 fk lar olacağımız günleri iple çekiyorum inşaat ez zamanda kar artışı ile birlikte diyelim..
Bir dost
Konut satışları patlamış son ay..
Kredi kampanyası ciddi talep varmış herkes ofislere koşmuş...
Bir dost
Lüks konutlar peynir ekmek gibi satılıyor demek ki.
Adamlar lüks konut stoklarını bitirmişler, yeni projelere kolları sıvamışlar....
https://www.bloomberght.com/nurolkem...uyoruz-2323465
Satış fiyatları tam olarak gösteriliyor olabilirmi, fazla parayla hisse toplanıyor olabilirmi, belkide bu yüzden tahtada bu kadar hovarda davranılıyor olabilirmi, kendimizi vicdanını kaybetmis olanlara teslim etmiş olabilimiyiz . Aklimda deli sorular....
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz yatirim bgn yayinlanan strateji raporunda oneriler listesinde ozak hedefini 16 lardan 21.20 ye yukseltmis. Is yatirim da 20.45 hedef vermisti. Yavas yavas hedefler yukseliyor.
21,5 görmüş hissede 21,20 hedef vermek abesle iştigaldir..
yükselen faizlerden dolayı ev fiyatları düşermi bizim mahallede sıkıntı olurmu vs diye düşünenlerin satışı olabilir torungyo da güzel değerleme açıkladı ama toparlanamadı.. siz ne düşünüyorsunuz ey cemaat..?
GYODER listesinde Özak yok... hepsi katılmış yeni evim kampanyasına ama biz katılmamışız [emoji16] satamama gibi bir derdimiz yok onu net anlıyoruz ..
%5 banka bloke ediyormuş zaten onu da sevmez patron :)
Bir dost
Saat: 18:00 KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası
Kurulu'nun III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına
İlişkin Esaslar Tebliği'nin 40. maddesinin 3. fıkrasının ç bendi uyarınca;
kamuya açıklanan son finansal tablolarımızda yer alan aktif toplamının
yüzde 2'sini geçmeyen alım, satım ve kiralama işlemlerinin toplu olarak
bildirimi kapsamında; 2022 yılı içerisinde Şirket portföyünde yer
alan taşınmazlardan Fişekhane, Bulvar 216, ve İş İstanbul Plaza'da yıllık
yaklaşık 45,9 milyon TL+KDV sabit kira tutarında yeni kiralama sözleşmesi
imzalanmış olup, Büyükyalı, Göktürk 1-2, Hayat Tepe projelerinde
yaklaşık 3,27 milyar TL+KDV tutarında satış
işlemi gerçekleştirilmiştir.
:)
Ciro son çeyrek 1.07 milyar maşallah.....
Bir dost
koy sepete formasyonu tüm hızıyla devam etmekte... bu 15 günlük satışlar bile gayet güzel, yeni büyükyalıda geliyor gelmekte olan :cool:
Böyle şeyler yapmazdı hiç ne olduysa artık...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fark sadece " Büyükyalı, Göktürk 1-2, Hayat Tepe projeleri"nde gerçekleşen satışlardan kaynaklanıyor. Otel gelirleri ile kiralar dahil değil. KAP duyurusunda yer alan kira gelirini ise mevcut kira gelirleri üzerine yeni bağıtlanan kiralar olarak değerlendiriyorum.
Şirket risklerin büyüdüğü oranda hatta ondan daha fazla risk alarak olağanüstü hızlı büyümüş ve büyümeye devam etmekte. Son bir ayda yaşanan kar realizayonu tedbir alınan dönemle örtüştüğü için fiyat gerilemesi de keskin oldu.
Bu durum temel verileri ve hızlı büyümeyi esas alanlar için yeni fırsatlar doğurdu.
Son KAP duyurusu hem 2022 yıl sonu bilançosuna hem de 2023 ilk çeyrek bilançoya dair ipuçları veriyor. Hızlı büyümenin devam edeceği anlaşılıyor.
https://www.gyoder.org.tr/uyelerimiz
bu listede de özak gyo bulunmakta
hakkı en az 25-30
Burdan alınır mı..ucuzun ucuzu olabilir mi
birileri hisseyi kaldırmak istiyor karanlık odaya 20 giriyor 2080 çıkıyor o günün akşamı iş yatırım ve y.finansman uyduruk hedefler veriyor satış yapıyor hisseyi paçavraya çeviriyor garan dönüp basıyor hisseli harikalar kumpanyası acaba diyorum gruplar hissede anlaşamadı o yüzden mi bunları yaşıyoruz. şu varki bu sirkin sahibi patron ....
Anlaşma olmasa aynı anda hem kredili işlem ve açığa satış yasağı gelip hemde uyduruk fiyat raporları ile yatırımcılar korkutulur muydu sence..???
Hırsızlar gayet iyi organize olup anlaşıyor, o konuda hiçbir sıkıntıları yok, sorun istedikleri kadar satış gelmiyor..;-))
Alemin uyandığı bunlar geri kalanlar keriz ya anlamıyorlar nelerin döndüğünü..;-))
Bunlarda kamışın ucuna sürülecek kadar akıl olsa şimdi hisse 100 TL ye kapış kapış gidiyor olurdu..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
bugün farklı birgün olacak gibi hissediyorum hadi hayırlısı :cool:
Her kırmızıda alıyorum her kırmızıda alıyorum. Benim gibi 5-10 bin yatırımcı olsa, o mal oğlu mallar mecburen her gün tavana sürerdi.
Özak gyo cuma günlerini pek sevmiyor genelde öyle hatırlıyorum
Bir dost