CDS 739 vurdu çekmedi swab kaç oldu üstat
Printable View
oo nabıyonuz ya buna artık orgy denir :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
120 * 16,75 2010
70 * 8,65 605,5
2010/605,5*7,2 23,09 :he: :he:
*** bu arada ekonomist :oleyo:
müstehak.. az bile yapıyorlar 40 olmalı..
Şeetmeye hiç niyetim yoktu
Birileri aldırdı zorunan !!!!
Zorla benjocu oldu millet
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Titanik batarken.!!!
Güverteden.!!!
Kemancı gazel okuyor.!!!
Müjde üstüne müjde yağıyor.!!!
Lübnan otobanında hızla ilerliyoruz.!!!
https://www.unutulmayansozler.com/re...dge-sozu-1.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
*ABD/Yellen: ABD kabul edilemeyecek seviyedeki enflasyon ve tedarik zinciri aksaklıklarından kaynaklanan bir takım zorluklarla karşı karşıya
Yürütmenin başının sloganı en az 3 çocuk yetmez 5 çocuk.!!
yapın değilmiydi.!!!???
Sıcak para bugarlaşınca.!!
Lale devri sona erdi.!!!
Yürütmenin başının lafıyla gaza gelip.!!
Çok çocuk yapanlar.!!
Askıda ekmek bekliyor.!!
Eğitimde kalite yerlerde sürünüyor.!!
Yerli milli diyerek .!!
Tüm birikimleri birilerine peşkeş çektiler.!!!
Eeeeee.!!!
Sonuç: çöp seviyesinde CDS ler.!!
740 baz puanı solladı.!!
Damat 128 milyarı buhar etti.!!!
Merkez bankası kasası-55 milyar dolar.!!
Tam takır.!!
Yürütmenin başı mann adasına depoladı.!!
Yürüttüğü dövizleri.!!
Papaz Robinsonu korkudan adrese teslim edenleri
Görmeyen.!!!
Gerçeklerle yüzleşemeyenler.!!
Kafasını deve kuşu gibi.!!
Kuma gömenlere söylecek sözüm yok.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
16,80 gösterir die halen bekliyorum görürmüyüz 1 saate
0,17% görse ne olur?
Gr altın dolar tl ne olura bağlı tabi de, normalde ABD de reel faizleri pozitif bölgeye taşımaya çalışıyorlar, AB de de aynı...çekirdek enflasyon Elon Musk roketi gibi, tepe yapmıyor çünkü...
Son mesajlardan anladığım piyasalar yıkılsın %20-30 daha, DXY de 120 ye doğru uçsun istiyorlar...bu durumda genel olarak şöyle bakıyorlar son duruma göre...
Tabi 50 şer puan artışlarla, enflasyonun üzerine çıkarsa reel faizler...çıkamazsa da çıkartacağız diyorlar...en negatif reel faizle altının tepesi oluştu...belki bir aşan flat denemesi yapar, enflasyon yönetilemez de kriz çıkarsa..kriz çıkınca altın roketler..
Şöyle, sarıyla griyi çözmek için maviyi takip etmek...DFII10, yani US10Y den başabaş enflasyonu çıkarmak...reel faiz...TIPS gibi..TIPS açıklanınca belli oluyor içinde beklenti de var, bu TIPS in gerçekleşmiş hali daha çok...YTD
https://www.tradingview.com/x/v6glk4mz/
https://www.tradingview.com/x/2OLF7XMn/
Halen investinden euro alıp blombergden satarsak iyi para kazanabiliyoruz
Cindeki robotlara bakin
.sasirmamak lazim asgari ucret bizimkinden daha yuksek
https://singularityhub.com/2022/05/1...ely-by-robots/
Graliçem sana ihtiyar diyen utansın
Sarı gavım sana kötü yola düştün diyen beter olsun
FED bernake dönemi faizler 5.5 ye çıkmıştı..İlerleyen zamanda FED faizleri enflasyona eşit veya biraz yukarı olacaktır...Bu durumda TRY nin durumu ne olur siz düşünün? Olmayacak şey değil........
Walla bu ABD nin işine akıl sır ermez...Dolar çöp oldu derken 2008 de bir kriz çıkardılar a.q EUro bölgesi bile FED in kapısında sıraya girdi...Bu adamlardan ben bernake seviyesi veya daha yukarısı faiz bekliyorum...geçmişte 10 üzeri dönemler bolca var....
Önceden enflasyon haber maber yapılırken, ekranın bi köşesine iliştirilen yeşil bi dinozor enflasyon canavarı olurdu güya.. Mevcut durumu ifade edecek hayvan da kalmadı sanırım.. Olmayan paraşütle uçaktan atlamışız ceket bizi kurtarır mı? kurtarır kurtarır...
Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cafe de lokantada WiFi istemeyin tehlikeli .
Arkadaşın akrabasına Kahvesini yudumlarken yüzbin tl kredi çekip parayı vadesizsen uçurmuşlar banka para transferi kısıt koymak için bile mobil bankacalığa girememiş hiçbir türlü.
Polise gitmiş sizin gibi çok vaka var demişler göndermişler
Adını vermek istemiyorum bir bankada banada olmuştu bana derin internetten girmişlerdi ama farkına varıp engellemiştim onları
Şu tüfe ye endeksli süper bono olayında anlamadığım noktalar var;pratikte bu bonodan nasıl para kazanılacak.
şu anda çoğu insan dolarda veya kkm de tl mevduatta tutan yoktur herhalde. akşam cıkıp süper bonoyu cıkardık diyecekler dolar yine kkm de olduğu gibi (18 den 11 e düşmüştü) yine düşecek 11 e diyelim 11 den doları bozup süper bono alsalar 9-12 ay sonra tüikin enflasyon oranına göre kar edebilecekler mi reel anlamda.
kazanamak için daha doğrusu kaybetmemek için ne yapmak lazım??? düşüşe karşı korunmak için bono cıkmadan dolardan kkm ye geçmek mantıklımı???
rxpu uyudu herhalde. iş başa düştü..
16,84 vurup vurup çekiyor.
Reis tasarruf istemiyor; kenarda köşede ne kaldıysa betona, lastiğe gömün diyor..
İstanbul’da ihya olmayan emlakçı kalmadı. 2019 da hepsi ağlıyordu.. kur şoku sonrası uygulanan yüksek faiz inşaatçıları ve otocuları bitme noktasına getirmişti.. tabii aradaki komisyoncuları da 🙂