bu kapsama giren şirketlere ihracatı desteklemek için vergi,ticaret,teminat ,devlet yardımları vb. birçok konuda devlet desteği veriliyormuş.
Printable View
gerçek hayatta ne isem sanal alemde de oyum...şefafım ,yalan konuşmam..düşüncelerimi de kimseden çekinmeden söylerim...isteyen alır ,isteyen satar ,isteyen de tutar...burada beni eleştirmeye kalkanlar kocaer 70 leri gördüğünde neden ortalıkta yoktu..madem bir şeyleri yanlış söylüyordum çıkış sürecinde iken neden de gelip doğrusunu bize söylemediler..
her zaman söyledim kimin söyleyecek lafı varsa şimdi zamanında söyleyin dedim...eğer geçmişte söyleyecek lafınız yok ise bu gün de gelip bir laf söyleme hakkınız yok...
buradaki arkadaşlardan rica ediyorum benim ile ilgili yapılan eleştirilere benden başka kimse cevap vermesin...çok şükür bizim ömrümüz bu forumlarda geçti..neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum...kendi kendime yeten biriyim...kimseye ihtiyacım yok...
Önceden ben de öyle sanıp kalbini kirmistim inanin Kekoyu dinlesem hem zengin hem de mutluydum. Bence biraz önyargı olmuş. Giriyorum dediğinde girip de zarar eden hickimse görmedim ki zarar da edilebilir bu piyasada . Bence herkes fikrini yazabilmeli tabii saygı sınırları içerisinde. Kişisel olarak da Keko bence efsane bir adam.
Kcaer bugün yine yukarı gösterip aşağı boşaltacak gibi hissediyorum. Anlık 51?35 TL... 10 M artıda görünüyor ama kim aldığı belli değil benim sistemde
Patronun kote başvurusu sonrasında da bilançoyu bahane ederek tepeden 20 lira geri geldi hisse.
Patronun satışa koyduğu malları da bu hengamede adresine gitse de kara bulutlar dağılsa artık.
eğer patron elindeki malları teslim etmiş ise ?? o zaman hiç olmazsa bu belirsizlik biter...alan kişi artık ne yapar onu bilemeyiz..müzikal dostumuz mal teslim edildikten sonra yeninden bir operasyon olur diyordu diye hatırlıyorum...bakalım neler olacak ?? ısrarla benim merak edenler için tekrarlayayım...niyetim 2025 yılı ortalarına kadar kocaerde kalmaktır....şu ana kadar 10 ay oldu hala bu kararımda sabit duruyorum...ama kimseye yüzde yüz kesin olarak o tarihe kadar kalacağım diyemem..çünkü bende insanım...benim de sinirlerim var..sabrımın sonu var...veya hiç olmadık güzel bir fırsat çıkabilir..veya bir ihtiyaçım doğabilir..bunlar olduğunda bende satmak zorunda kalırım....bunlar olmadığı sürece ve ALLAH da ömür verdiği sürece niyetimi gerçekleştirmek istiyorum...
Kap yapmalılar mi 10 M lot sattik diye ?
patron olmak o kadar kolaysa sen gel patron ol....ben bu forumda hiç bir zaman patron görmedim...burada herkes düşüncelerini paylaşıyor...bu düşüncelerden faydalananlar ,faydalandıkları kişilere elbette teşekkür ediyorlardır...benim teşekürüm de duadır...başkaları gibi gidip de paralı gurup kurmuyorum...yine başkaları gibi de gidip kimseden %25 kar payı almıyorum..
Sağ olsun forumdaki bir arkadaş teknik olarak 1.43-1.46 arasını görür demişti. 1.46 dolar 46.88 yapiyor. Acaba 47-48 liraları gördük, teknik olarak destek çalıştı denebilir mi yoksa patron bu belli olmaz modu mu ? Bu arada ilk kez uzuncu olalim dedim habere rağmen 63-62 den bosaltmadim ya ne diyeyim kendime ;) Lot sayim azalmış olarak girip cikiyorum hisseye az önce tekrar girdik bakalım:)
%25 kar mı alınıyor bu işlerde?
Bak hafiften konuya girdin.
Başka var mı detaylar :)
Bilmediğimizden soruyorum üstat..
Kızma gene....
Bak patron olamam ben. Habersizim bu konularda...Sen iyisin .. Mütevazı olma
Bir de rica ederim gene dua dır falan gibi dini sözlere girme hemen. Biliyorum seviyorsun. Zekat veriyorum falan anlatırsın gene
Ben de severim
Burası borsa topiği ama..
Neyse konu dışı yazışmalar oldu..
"Yatırımcı " arkadaşlardan özür dilerim..
Onlara iyi günler....
bu güne kadar kocaer hakkında tek kelime etmeyen adam aylar sonra leş kargaları gibi kocaer düşerken geliyor...17,50 den 70,00 tl ye gittiğinde neredeydin ?? senin o müthiş fikirlerin neredeydi ?? kocaerden daha iyi hisse varsa bir zahmet hepimize anlat da belki bizim de kafamıza uyar...:kahkah:
emrenin yorumlarının bazılarına baktım...bist 30 dan başka bildiği bir b... yok...emre yürü be git çöplüğüne....sen kim 10 ayda 4 kat kazanmak kim ?? :)
Bak hakarete başladı hemen..
Eee diyecek lafın olmayınca....
Hadi aslan parçası ben anladım seni ..
Gerçi bunca enayi varken ve vebal gibi bir kavramı olmayan senin gibiler çok ekmek yer buralarda....
Sen kimin ne alıp ne sattığını nereden biliyorsun?
Senin gibi bir adam ile aynı yerde yazmamak için daha kaliteli yerleri tercih ediyorum sadece
Fazla gergin oldun
Yarası olan gocunur Aslan parçası..
Takas işlerinden anlayan bir ortak bakabilir mi acaba, bugün 49-50 arası mallar blok olarak el değiştirmiş galiba.
Demokles'ten kurtulmuşsa hissede bir rahatlama, bir tepki beklenebilir.
49.96 kademesinden 7.400 milyon
49.50 kademesinden 1 milyon
49.42 kademesinden 1 milyon
49.40 kademesinden 1 milyon
49.3000 kademesinden 1 milyon
49.00 kademesinden 1 milyon
Blok işlemler, küsuratları yazmadım, detaylı bakan varsa paylaşsın lütfen.
Şirket bir KAP atmalı artık, onu da çok görmeyin.
Palavralarını buradan meraklılarına anlatmaya devam et.
Sabahın köründe 3 kuruş maaş için işe gitmek zorunda kalan adamlar bize binlerce lot anlatıyor..
Hadi abicim bak amirin falan gelir. Fazla telefona bakma..İşine bak... Fırça yeme
Bye.... :)
Sana bol yazmalar...
Bir gün sende benim gibi göbeğini kaşıyarak yazmaya başlarsan konuşuruz gene...
95 ten bu yana bistteyim : eger bir formdaş bir hisse hakkında ''fiyat diplerdeyken''! yorum yaparsa vede öngörüsü pozitif sonuçlanırsa bilinki hiç bir kötü niyeti yoktur aksine faydalı olmaya çabalıyordur..örnek; keko /kcaer fiyat 17-18...gerisi laf_ı güzaf..bu piyasada fiyat herşeydir ..keko kcaer den 50 de 60 da bahsetseydi tam aksini söylerdim..keko yoldaş sen kulağını toksik şeylere kapat,var olan enerjijini piyasaya yönelt..
Dostum cevap vermek zorunda kalıyorum...elinde belki de tek bir lot Kocaer hissesi olmayan ve bu güne kadar da Kocaer hakkında tek bir yorumu olmayan adamlara cevap vermek zorunda kalıyorum...
Biliyorum burası kirleniyor...bu kirlenmeye gönlü razı olmayanları bu kirlenmeyi onların mekanına taşımaya davet ediyorum...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...60#post6757560
Şimdilik cumaya gidiyorum...geldikten sonra seninle bu mekanında görüşürüz..:)