Haftalık dolar bazlı grafik de bollinger bayaa daraldı , bana göre yukarı hareket başlamak üzere
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9c01351222.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Haftalık dolar bazlı grafik de bollinger bayaa daraldı , bana göre yukarı hareket başlamak üzere
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9c01351222.png
Gelen haberde olumlu bulduğum tek şey satışa konu olan %2,77 pay ile geri alınan payların tümü satılmış olacak. Yani bir daha böyle bir hisse satışı söz konusu olmayacak
Satılacak hisseleri iyi fiyatan ve yabancı bir kuruma satsalar bari
Bugünkü Bankof alışları bunun olma olasılığını mümkün kılıyor
Toptan kaca satacaklar bakalim.gecwn sefer 262 den di yanilmiyorsam.kac ay gecti %10 bile goremedi alan.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirketin satis zamanlamasi,bilanco oncesi ilgiyi hacimle sattigi kurumsalin tahtada cevirebilmesi olacaktir. Kurumsal kalici olarak park edecekse zaten herhangi bir sorun yok. Sirket adina olumlu bir satis,ky okudugunu da anlamiyor surekli patron lot satiyor diye sayikliyor ama bu tarz sirketler paylari zamanla toplar ve yine topladiklarini satarlar. Sahol sanirim lotlari satmis iki gun sonra yeni geri alim aciklamisti. Bu islemde tek gorecegimiz baski alanlarin lotlari tahtaya dagitmasi olacaktir ki henuz anlasma saglanmamis,seans aralarinda olusacak satis islemini gorursek yazariz,bilanco ile bu lotlar cok rahat karsilanacaktir.
Geri alinan ve eski pay maliyeti ne idi satıs kactan olacak.ve zaten iyi gelmesi beklenen 31/3 bilancosuna nasil yansiyacak.Oyle boyle ilk donemde bitiyor 14 isgunu sonrasi.Zaman su gibi akiyor.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOAS: Hisse geri alımı yapacak
Doğuş Otomotiv'de hisse geri alım programına katılacağını açıkladı
27 Temmuz 2016 10:09
Doğuş Otomotiv, SPK'nın 21 Temmuz 2016 tarihli duyuru ve 25 Temmuz 2016 tarihli ek açıklamalarına istinaden katkı verilebilmesi amacıyla borsada işlem gören paylarından, çıkarılmış sermayesinin yüzde onu olan 22.000.000 adet payı aşmayacak şekilde geri alımının yapılmasına karar verildiğini bildirdi.
Açıklamanın etkisi ile şirket hisseleri yüzde 5 yükselerek 10.56 TL'yi gördü.
https://www.borsagundem.com/amp/habe...apacak-1054537
Şirket hisseleri 8 sene önce beleş fiyata almış görünüyor, bu satıştanda yine muazzam kar edecek. Kar özsermayeye eklenecek. Özsermaye artışı ile bedelsiz potansiyeli iyice şişecek
Gelen nakit ile ne yapılacak!? Yeni bir iş koluna girebilir. Yeni bir iş olacak ise bedelsiz sermaye artırımına gidebilir
Yarın volatil bir gün olsada bilanço ile hissenin önü açılacak bence
Borsada 3 fk ile şirket mi kaldı!? Artık satılacak hissede kalmayacak hissenin önünü kesmeye
Alarko da patronlar sırada bekliyor hisse satmak için yatırımcılar yinede bekliyor sabırla hissede
Burda şirket beleş fiyata aldığı hisseleri satacak çok büyük bir karla. Bunda da sabırla beklenir bence!
Yarın gelen haberle 278 ze kadar bir çekilme yapabilirler korkutup bilanço ve temettü öncesi daha çok mal toplamak için
Ben yedek mermilerimi 277 ile 280 aralığına hazırladım bile. Bilanço öncesi gelen bu haberi daha fazla mal almak için kullanabilirler
Ben bu işi büyük ralli öncesi son ayak oyunları olarak yorumladım. Buna göre hareket edeceğim
Patron zamanlamayı iyi bilir. Kurt borsacıdır. Hisse tam yukarı ivmelenecek hooop olumsuz algılanabilecek kap atar. Son 3 kap ın zamanlaması öyle. Çıkışı engelllemek için mabadını yırtıyor. AYRICA BEN SATTIM DEDİĞİ LOTLARI İLLEGALDEN KENDİNİN ALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. Cep to cep yani. Nitelikli yatırımcı, KİM? Bilen var mı. Hesap soran var mı? İspat isteyen var mı? Salla gitsin. Ben olsam SÜT VEREN İNEĞİ KESMEM. Patlatırım 20-30 bedelsiz, illegalde önüme gelene 1000 lira üzeri çakarım…
Ferit'çim bilanço öncesi tüm tuşlara basıyor. Önce Ceo'ya açıklama yaptırdı, şimdi pay satışını sokuşturdu çok acilmiş gibi.
Son gelecek bilanço ile HBK'sı belki 100 TL üzeri olacak hisse hala 200 küsürlü fiyatlarda . Zaten hisse 8 aydır bir ileri bir geri geliyor hala daha yatırımcıya madik atma peşinde.
Bende cepten cebe olduğunu düşünüyorum. Mal kurumsala satılacak olsa bu beklentiler öncesinde olmaz. Hemde fiyat olarak en dipten mal satılmaz. Dediğiniz gibi olumsuz hava yaratmak için yırtınıyorlar. CEO sektör %30 daralacak dedi hoop aşağı. İstediklerini kadarını alamayınca hisse satış haberi. Bu satış ya cepten cebedir yada kankayadır bence!
Bu veri bile otomobil satışlarının düşmeyeceğinin göstergesidir
Bu kur rallisiyle bu enflasyonla kimse araba almaktan vazgeçmez
https://x.com/iriscibre/status/17672...f6mGFGF8Cmn8XA
Dün o zaman Bofa da alım yapanın patron olma ihtimali yüksek , Bofa güçlü alım yapıyor gibi gösterip hisseye yatırımcı çekti , bu sabah eksi gap’li açıp çaktı ( şahsi fikirlerim, yanılıyor olabilirim) bir kaç günkü hareketlilik bununla ilgili , ama daha korkuncu kötü bilanço öncesi elinden çıkarmak istiyor olabilir mi
Yorumlar genellikle patron odaklı oluyor..İsi gücü borsa oynamak mı Sn patronun.Ramazan günü fazla yakmasın kücük yatirımcının canını kul hakkına girer.Niye bu kadar karlı bir sirket buralarda olmamalıda ondan[emoji779]
geçen yıl 4000 liraya yaptırdığım bakıma cuma günü 16 bin verdim.
1000 lot atayımda kenara her yıl bakımı ödesin yeter napalım :)
Doas kac kere hisse satti hicbirinde de kotu bilanco gelmedi arkadaslar. Sise,sahol dr yapti bu islemi ortaligi bi velveleye verdiler yangin var diye mal satiliyor,tamam 6m lot iskontolu satilip tahtada eritilirse kisa sureli baski olabilir ancak bu satisin kasaya getirecegi nakti gorunce bunlara odaklanmamak gerektigini dusunuyorum. Piyasa yapici sever boyle velveleleri piyasada ciddi doas hissedari olustu ve ben bu satisin orta vadede sirkete pozitif yansiyacagini dusunuyorum,en dibini aramaktansa kademeli alimlara baslayacagim
Hisse satışı çok normal. Zamanı ve fiyat yanlış olan
Kel iyi niyetli bir adam değil buda kesin olan
Dünkü habere bak sabah ki transfere bak!
Bu kel yatırımcısına iyi niyetli mi şimdi!?
Gedikin %5 iskontolu aldığı o mal kimin!?
Gerçekten Gedik aldıysa kaçtan satacak!?
işlem bitmiş gitmiş. artık panikle dökülenleri alıp gitme zamanı
Valla ben 3-5 lira icin risk almam,satacaksa da buyursun satsin,sirket bu satislar 1,2 milyar nakit girisi sagladi kasaya. Gecen sene bir ceyrekte bu kadar para kazaniyordu ki 6m lot bu hacimli tahtada hic bir sey degil. Her kademede 100 binlerce lot el degistiriyor
Empati kuruyorum, ben olsam ölüsü 500 lira eden hissemi yarı fiyatına satarmıyım diye!!!! Deli deli sorular[emoji1][emoji1][emoji1] CEP TO CEP TEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL YAPILAN. Ayrıca zamanlama!!! Yıllık sermayesinin 100 katı kar geleceği dönemde bilançodan 3-4 gün öncesi NEDEN YAPARIM BUNU ??????
Yatırım tavsiyesi değildir.
Alicengizi bol bir tahta. Bankof dün 703.000 lotu %5 zararla bitirmek üzere
Benden 3 fk ya kimse mal alamaz. Bilanço ile temettü oranını bekliyorum
Olursa yüksek oranda bedelsiz. Sonrasında büyük operasyonu
Dagitacagini buralardan eritirse cuma ya duzluge cikmis oluruz en gec,bu carpanlarla hepimiz hem fikiriz zaten
Nacizane fikrim, keltoş elindeki 20+ milyon lotu legal yolla 1000 lira üzeri SATAMAZDI. İlk ortak satışı kap sonrası yukarıda 7-8 taban yerdi. Bu nedenle yukarısı için hazırlık yapıyor (BENCE) İllegalde bedelsiz+yüksek temettü sonrası 1000 lira üzerinde yüksek işlem hacimleri ile gereğini yapacaktır…
Ha birde yukarıda malı dağıtmak için geri alım bile açıklayabilir Feritt ciim. (Benim komplo teorimdir[emoji16][emoji16])
Açıklamalar
Açıklama Şirketimiz tarafından geri satın alınan ve şirket sermayesinin % 2,77’sini temsil eden 6.085.007 adet kendi payının tamamının kurumsal yatırımcılara satışı, 268 TL / adet fiyat üzerinden Borsa İstanbul’da özel emir yöntemiyle gerçekleştirilmiştir.
1,571 milyar kar etmiş maşallah
1. çeyrek bilançosuna eklenecek bu kar
Hisse satışından bile sermayenin 7 katı kar etmiş doas. Başka bir hisse olsa sırf bunun hatırına yarın bir tavan çekerdi ama konu doas olunca mümkün değil!
O 6 milyon lotu hele bir yesin tahta, sonrasına bakarız. Önce bilanço, ardından bedelsiz, kimse anlamayacak 6 milyon lotun nasıl eriyip gittiğini. Güzel zamanlama ile sattılar. Aylardır satış için kovalıyorlardı, bilanço öncesi malı verdiler. Holding dışında dışarıda satılacak mal kalmadı. Bundan sonra tahta kendi yağıyla kavrulacak. Holdinge de vosvoscular izin vermiyor, yoksa onlar da satış için yanıp tutuşuyor.
Paldir güldür satmalari biraz anlamlı.Bilancodan sonra gidecekse 300 den satamazmıydı.Yada bilancoda tüm legal muhasebe becerilerini kullanip tekrar 220 lere mi getirecekler..Ordan almak kaydi ile..Yasayıp yada yasarsak görecegiz.
Ne 300 ne 400 ya. Bu hissede %10 %20 için duran varsa çok beklemesin derim naçizane.:)
https://x.com/eozpeynirci/status/176...T7g_WciuCo62VQ
Bilanço ile muhtemelen 20 milyar kar gelecek. F/k 3 olacak. Eğer benim tahmin ettiğim gibi bir ralli olacaksa 9 f/k ya kadar yolu var