Hiç bir İSPAT'ta yoksun. Çünkü işiniz ZORBALIK.
Gel ispat edeyim dediğimde ortadan kaçıyorsun. KORKAKSIN...
https://i.hizliresim.com/fz9ekbf.JPG
TEkrar engelliyorum biraz da uzaklaşıyorum. Kusura bakmasın kimse...
Printable View
Hiç bir İSPAT'ta yoksun. Çünkü işiniz ZORBALIK.
Gel ispat edeyim dediğimde ortadan kaçıyorsun. KORKAKSIN...
https://i.hizliresim.com/fz9ekbf.JPG
TEkrar engelliyorum biraz da uzaklaşıyorum. Kusura bakmasın kimse...
Oturup burada bu işin nasıl yapılacağını anlatsammmmmm bu sefer bak bildiğine göre sende de en az 5 nick var diyeceksin. Yok yazmasammmm yarım aklın ile beni susturduğunu düşüneceksin.
Zavallısın fedor.
Bozkurt. 1 kere 2 kere yazarsın hisse iyi/kötü olacak dersin de günde 20 30 post ile yön yazmaya hedef vermeye başlarsan hatta dayanamayıp 2. 3. 4. nickleride alıp onları da konuşturmaya başlarsan.
Biliyoruz seni merak etme, zaten kimse kimseye değil borsada, burada, hiç bir yerde güvenmemeli... Devir öyle devir...
Ama ben bunlar ikna olsun diye hesaplarımı açmayı da göze almıştım. Ama bak işlerine gelmiyor gel göstereyim bozkurt şahidimiz olsun hesaplarımı desem yok...
Çünkü böyle iftira atarak, laf ebeliği yaparak, haksızlık yaparak, boş boş zaman harcayarak yaşamak hoşlarına gidiyor. Ellerinde Olmayan hisselerde ky korumayacak kadar melek insanlar bunlar...
Ama sen yine de 35'den 75'e :) anladın sen...
Ben anladım ama bu ikili senin peşini bırakmaz,
Dikkat et kendine :)
Arada mola ver hisse pazarlarken
Matreyuz fedor un yan nicki bence.
Gel sulh olalım diyorum, ben sana kendimi ispat edeyim. 3 ayda 1 milyon lira içerdeyim, yahu benim bu attıkları iftiraları yapacak gücüm olsa, kendim zararda olur muyum, bırak onu, o kadar param olsa gelip burada Mathias ile mi uğraşırım :)
Adama numaramı verdim, özelden cevap bile vermedi. Gizli numaradan ara açarım dedim onu bile yapamadı, konuşup derdimi anlatmak maksadım... O kadar korkak yani aslında... Bakma burada yazdığına...
Ama sorun bunun kuyruk acısı, Ereğli'de bunu zamanında dışlamayacaktık... Aslında o zaman da ona en çok sahip çıkan bendim, tüm herkesin hıncını benden çıkartıyor...
Bir kağıt parçası gibi dışlanıp köşeye atıldığını düşünüyor eğer çocukluktan gelen bir şey yoksa...
Tutarlı fikirleri var aslında ama PARANOYAKLIĞI devreye girince, insanların kötü pozisyonlarından beslenmeye başlıyor...
Uzun süre borsada olanların paranoya olması normal
He he deyin geçin
TEsadüf o ya karşıma çıktı...
MAthias'ın türbana bürünmüş hali :) PARANOYAK bacım
Nasa önemli...
https://x.com/mehmet34istan/status/1846541414164783284
Ortam şenlenmiş sanırım! Yukarıdan karşılattılar mb yi yine! Çarşamba çarşafa dolanmadan.. hamileydiler hep dünden.. 😊 ytd
Bu hisseyi 37'den yakalayan ne Mübarek insandır, ne GÜZEL insandır...
Pazarlama loading...
Seans kapandı görüşümü yazayım
Bu tahtada tera ne zaman girip böyle mal alsa bi haber düşerdi bakalım tarih tekerrür edecek mi
Herkese iyi akşamlar
İhya edecek.
Ytd
Al şişeee ol köşeee
Al şişeee gitme işeee
Ytd
Vadelide yine iş ve bofa shortu basmış
Tek endişem bu ikili çete :)
Bu fiyatlardan dolar bazlı 2-3 kat beklersen yine aynı yere varırsın 😊
fake kısmı ise insanın ağzı sütten yanmaya çok kere. Endeksin rayına oturunca derken? Orası biraz karışık bence. Endeksi götürecek finansallarin toparlandigini görmek lazım bunlarda, öncesinde o eski hacimleri görmek lazım..
Bu arada poşet deme bana basma damarima 😊 aype geliyor sonra aklıma. 25 kuruşluk poşetlere neden zam yapmadılar ki neyi bekliyorlar. Bir türlü anlam veremiyorum.. ytd
Sn Kirman gitmeden önce o zamanlar dediğini yerine getirip gitti! Bu fiyatları haketmiyor diye fi tarihinde 4 katı olmaliydi mi yanlış hatırlamıyorsam. Ama böyle 2.5 katını geri alacağını soylememisti. Gerçi o sonraki dönemi bagliyor sanırsam. Ytd.
Mathias'a atfen...
Şimdi söyle bana hangi salak 4 yıllık hesabını yönetime tamamen sildirecek kadar bu işlere bulaşır, teknik olarak yakalanmamak imkansıza yakınken, çifter nickle dolaşır...
PARANOYAK diyorum boşa demiyorum .... Kimseye iftira atma... Aynı burada olduğun gibi diğer tüm tahminlerinde de aynı PARANOYAKLIK devam ediyor. Ereğli'yi benim çökerttiğimi, pazarladığımı söyleyecek kadar da saçmalayabiliyorsun...
Şimdide Şişe'ye geldim arkdaşlarla iki laf ettim, alsam mı dedim diye, Şişe'yi çökertecekmişim... :)
ÇÖKERTME GÜCÜM OLSA SENİ ÇÖKERTİRDİM BUKADAR SENEDE... :)
https://i.hizliresim.com/bvgqbfn.PNG
Yahu sen ne şaban bir adamsın. Gitmiş yöneticiye sormuş. Oda otur evladım sana nasıl yapılacağını anlatim mi diyecek idi. Adam sistem yakalar falan diye geçiştirmiş .
Sen nasıl bilgisayar müh. sin. O da kolpa değil mi fedor. Hem yeni pozisyona geçmiş idin. Yoğundun falan ? Hayrola. Yine başladı mı topik nöbetleri. ?
Polise gidip. Şimdi memur bey banka nasıl soyuluyor sistem bir şekilde yakalar herhalde ben soyabilir miyim demek gibi salakça bişi.
maşallah....:)
Al şişeee dön köşeee
Al şişeee gitme işeee
Şişecam camdır geriri heyecamdır
Ytd
Kudurdu kudurdu
Anladım hayırlı olsun, bol kazançlar... sonuçta tekniği de takip ediyorsun borsada ... :) aldım yattım değil...
Sil sil kusura bakma... yukarıdakini de silmen gerekir.
Eskiden aldım yattım ile olmayacağını çok geç anlayanlardanim. Çünkü global piyasalarda inişli çıkışlı. Emtialar öyle, kurlar, faizler, yenilikler ve herşey değişiyor. Değişime ayak uydurmassan olmuyor.. bu sebeple misket uygulaması ne seni elindeki den ediyor, ne kaçıp gidince arkasından bskmiyorsun, ne de düşerken üzülmüyorsun.
Yükseldikçe satmamissin eee düşünce de uzulmemen lazım ya bir arası olmalı. Veya bir kazanç şekli uygulamak gerekiyor. Yoksa hem lot miktarın aynı kalır hemde kazanç olmaz. Ytd
Tabi bu durum, yaptığın elindeki sepete göre göreceli.. ytd
Sepet camdır, gerisi heyecamdır.