Originally Posted by
Hasan Kürşad
Her iki yoruma da sonuna kadar katılıyorum. Elinize sağlık
Genel kurula katılanlar orada tüm sıkıntıları birinci ağızdan iletme ve cevap alma şansı buldu. Kendi adıma Tunaoğlu kardeşlerin ve şirketin profesyonel tepe yönetimine atanmış olan CEO Bora Bey ile Mali İşler Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Uğur Beyin dürüst ve samimi bir şekilde verdikleri cevaplar benim için şu aşamada yeterli. Şirket son dönemde, zor bir zamanda büyüme adımları atarken yanlış finansal kararlar almasının ceremesini çekiyor ama atılan doğru adımlarla bu sıkıntılı süreç yakın zamanda aşılacak bence. Burada öyle garip yorumlar var ki, hiçbirine cevap yazmak istemiyorum sadece şunu söylemek isterim. Şirket kurucu ortaklarından biri 4+4 milyon lot olmak üzere iki parçada toplam 8 milyon lot sattı. Bu satış anlaşmalı olduğu için tahtayı olumsuz etkilemedi. Patronlar başka bazı çakal patronlar gibi olsaydı bazı algı haberleri pompalar tahtayı yukarı sürer bu malları yedire yedire satmaya çalışır bir noktada tahtayı çökertirdi. Birileri bu fiyatlardan 8 milyon lot aldı alanların bildiği bir şey olsa gerek. Evet tahta bir yıldan uzun süredir ezildi, bıktırdı, şirketin haber paylaşma sıkıntısı var evet, bunlar ve daha fazlası genel kurulda net bir şekilde ifade edildi, çözüme yönelik bazı sözler alındı. Bundan sonrası sabrı olanlar için...
.