Beni duydu...
Printable View
8200 civarı hızlı geçersek 9000 e kadar önü boş kytd
CASPER_VIA_A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başlığı şu anda 348 kişi okumaktadır. (1 üye ve 347 ziyaretçi)
ACA42
Coşmuşuz.
4 malyon 873 bin 440 TL sermaye 9 aylık kar 255 malyon 277 bin 002 9 aylık kar peki 12 aylık kaç gelir???
genel kurul için bilanço beklenmeli sanırım ama yönetim kurulu her ayın 15i toplanabilir
5 KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Yıllık 2023 01.01.2024 20.05.2024
kağıdı baskılayan speğe yazık oldu:)
https://x.com/ysfycl/status/1752739943770665232?s=20
Konya hangi ülkelere ihracat yapıyor?
Ukrayna-Rusya savaşının bitişi söylentileri ihracat yapan çimento hisselerini uçurdu diyebiliriz.
NUHCM 9.98%
CIMSA 9.24%
AKCNS 5.32%
KONYA 4.64 %
OYAKC 1.90%
Katar Dışişleri Bakanlığı:
İsrail ateşkes teklifimizi kabul etti. Hamas'tan gelen ilk yanıt da olumlu.Bu da bugün saat 21.30 civarı gelen haber!
Eğer burada da bir ateşkes olursa
Vicat Group Fransız çimento ve inşaat üzerine tedariği Konya Çimentodan tedarik edebilir diye bir yazı okumuştum.
https://i.hizliresim.com/a83eu1n.jpeg
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
ACA42
İyi günler, hyırlı cumalar. Bol kazançlar
Konya bu gün güzel bir kapanış yapabilir. K.Y.T.D.
İlgiyi farklı hisseye yönlendirip patlama yapabilir diye düşünüyorum. Şahsi fikrim kimseyi bağlamaz. İç ses. K.Y.T.D.
Sayın Tigler 3 aylık takas atabilirmisiniz.
egeen bfren konya üçü de aynı gerizeki hareketler sergiliyor yüzde 5-6dan aşağı gelmek çok maharet ister bu üçlü bu oyunlar maalesef var sorarsan kar satışı ulen dingil endeks zirvesini kırmış kar satışına şimdi mi başladın!İşte bu mallar yüzünden sürünüyor bu kağıtlar aç gözlüler yüzünden halbuki tavan olsa belki devamı gelecek ama bunlar eğitilmezler!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:"Bir yandan enflasyon ile kararlı mücadele ederken, diğer yandan ihracat odaklı kalkınma hamlemize devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir yandan enflasyonla kararlı bir şekilde mücadele ederken, diğer yandan ihracat odaklı kalkınma hamlelerine devam edeceklerini bildirdi.
Yılmaz, sosyal medya hesabından, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın 20 milyar 28 milyon dolar olarak açıkladığı ocak ayı ihracat rakamına ilişkin paylaşımına yer vererek, değerlendirmelerde bulundu.
Dünya büyüme ve ticaretinin, tarihsel ortalamaların altında seyrettiği, bölgede jeopolitik gerilimlerin yaşandığı bir dönemde, ihracatçıları sergilediği yüksek performans dolayısıyla tebrik eden Yılmaz, şunları kaydetti:
"Bir yandan enflasyon ile kararlı mücadele ederken, diğer yandan ihracat odaklı kalkınma hamlemize devam edeceğiz. İç tasarrufları artırarak cari açığı düşürürken, yeşil ve dijital dönüşümünü hızlandırmış, verimliliği ve katma değeri daha yüksek bir ekonomi oluşturma hedefimiz doğrultusunda yapısal reformlarımızı hayata geçireceğiz. Siyasi istikrar ve güven ikliminde tüm paydaşlarımızla istişare içinde Orta Vadeli Program ve 12. Kalkınma Planı'mızda ortaya koyduğumuz politikaları etkin bir koordinasyon ve takım çalışmasıyla uygulayarak, ülkemizi yüksek gelirli ülkeler ligine taşıyacağız."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Haftaya müthiş aksiyon olur. Korku ve komedi karışık..K.Y.T.D.
JP Morgan, başkan değişikliği yorumu pozitif.
Böyle bir CV’ye yakışır yorum:
Ani liderlik değişiklikleri yatırımcılar için rahatsızlık yaratırken, yeni #TCMB Başkanı'nı enflasyonun düşmesi ve lira açısından olumlu görüyoruz.
TCMB yeni başkanıyla muhtemelen daha şahin olacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şu samimi çağrıyı yapmak isterim, Türkiye'deki muhalefeti deprem konusunda polemik yapmak yerine, vicdanlı, insaflı ve sorumlu davranmaya davet ediyorum"
Kaynak : Anadolu Ajansı
Cümleten hayırlı bereketli bol kazançlarınız olsun...
Ege kızı takip ediyor bu ara yükselişlerde.. Kendi yolumuzu çizdiğimiz günlerin biran önce gelmesi dileğiyle:ok:
Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (2 üye ve 8 ziyaretçi)
ACA42, Tigler
Şimdilik sakin, buralar daha çoşacak gibi ama bizim insanımız nedense zirvelerden yani 17 - 18 olunca almaya başlar. Ondan sonra hisse ters bir hareket yapsa yandım anam diye bağırır. Tabi bu aralar benim şahsi hedefim daha da yüksek, onca senedir buralar da öküzün trene baktığı gibi baktık durduk. K.Y.T.D.
Bende hedefimi güncelliyorum; ama şu enflasyonist ortamda hisse olması gereken rakamları fiyatlayamadı bir türlü. Birilerinin peşine takılıyor sürekli. Konyam Geçmişte yaptıklarına bakarak aslında bir aslan parçası olduğunu hatırlasa....
Çimbeton da bu hızla bizi yakında sollarsa da şaşırmayalım.
uykusu kaçanlara:)
Çok güzel bir anlatım bfren sermaye artırım haberi düştüğünde paylaşmıştı yüreğine ve emeklerine sağlık sevgili Mete Akyol!
https://twitter.com/DrMeteAkyol/stat...821117738?s=20
Dr. Mete Akyol®
@DrMeteAkyol
#bfren #konya #egeen #cmbtn vb bedelsiz potansiyeli olan firmalar için düşüncem.
Alıntı
Dr. Mete Akyol®
@DrMeteAkyol
·
30 Eyl 2023
Bedelsiz beklentisi firmalara nasıl yansır, hangi zaman aralığında ampirik sonuçlara göre değer kazandırır, nedir va gibi 3-5 dakikalık bir video ister misiniz?
https://x.com/takas_yapici/status/17...hMZ-sJltQRXvPA
Twitter da paylaşımlar yapan Hasan bey takas konusunda oldukça iyidir ,bundan önceki öngörüleri de isabetli olmuştur ..
Bu arada Sayın Filozof,değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim ,emeğinize sağlık ..
bizim üçlünün liderliği bugün Konya'da..
tavan olur inşallah..
cümleten hayırlı kandiller..
bereketli bol kazançlar dilerim sevgili Konya dostları..
#EGEEN KAP HABERİ HAYIRLI OLSUN !!!
Şirketimiz ile global faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firması arasında, 1 Ocak 2025 ile 31 Aralık 2034 yıllarını kapsayacak şekilde, ürün ihracatına yönelik bir "Uzun Dönem Çerçeve Sözleşme" imzalanmıştır. 2024 ve 2025 yılları ürün, proses geliştirme, numune imalatı ve test süreci için kullanılacaktır. 2026 itibari ile ön seri üretim ile sevkiyat sürecinin başlaması seklinde planlama yapılmıştır. Sözleşmede adet garantisi olmamakla beraber referans olarak sözleşmeye giren baz adet senaryosuna göre yıllık mevcut satış ciromuza 20% artış yönünde olumlu etkisi olacağı değerlendirilmektedir. Adetler talep koşullarına göre değişiklik gösterebilmektedir.
Bize de yarar inşallah... 🙏🙏
Anya mı Kenya mı Konya mı ne olduğunu anlayamadık bu kağıdın?:kahkah:
Çimbeton yukarı, Konya aşağıya 2/3 aya aynı fiyata olursunuz!
Cİmbeton çimento da Konya Mevlana şekeri mi?:kahkah:
Küçük yatırımcıları Konya'ya şeker yemeğe bekliyorlar:cool::)
https://www.youtube.com/watch?v=slq5e1s4_1k&t=7s
Bu akşam kil ocağı kapasite arttırması ile ilgili haber düşer mi acaba ?
Saatlik grafik güzel duruyor, bugün-yarın iyi olmalısın koca oğlan :wu:
Bedelsiz verince tavan tavan gidecek gazı veriyorlar boyna.Bedelsizi yıllardan beri fiyatladı zaten.
#KONYA Konya Çimento tarafından yapılması planlanan GES projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.
kısacası Ankara elmadağ ilçesi tatlıca mahallesinde güneş enerji santrali için çevre ve şehircilik bakanlığından izin için işlemlere başlanmış, eğer onaylanırsa oraya enerji santrali kuracak...ytd
CASPER_VIA_A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.