Herif korkuttu, bir kuruş kara geçince mecburen satıyorsun, ondan sonra kopartıyor.
Printable View
Herif korkuttu, bir kuruş kara geçince mecburen satıyorsun, ondan sonra kopartıyor.
böyle kaparsa yarın da biraz zopa var. 5400 altına pin bar atıp gapi doldurabilir.
orada kalması zor. palanın mallar çok kıymetli.
Kopartma deyince beyaz saçlı biri vardı eskiden Star TV'de. Öldü ise Allah rahmet etsin, yaşıyor ise sağlık versin.
Yıldo'muydu acaba ismi.
Güncellenmemiş ise yaşıyor gözüküyor.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Y%C4%B1ldo
Bugün normalde şubatta yapılacak olan ilaç zammı öne alınıp %36 lar civarında bi rakam zam yapılarak piyasadaki ilaç yokluğuna çözüm olunmaya çalışıldı ama bu oran çok düşük reçetesiz satılan ilaçlardaki zamoranı neredeyse%300 muhtemelen yıl içinde 1 zam daha gelecek
Yine pin bar oluştu...gogogo mu
Caho stress yaptırdı sattım KRDMD, alttan tekrar alacağım akşama doğru. Orada maden var halk hücum etti, herif bloke koyuyor gibi.
iyi sallanıyoruz ama :) aşşağı yukarı iyi koparıyor namussuz
ohannes saatlıkte valla dondu yine sasırtıcı :)))
geldimi haber ?
Fakir olmanın avantajı, stress/adrenalin için pahalı spor dallarına veya maceraya gerek kalmıyor.
kızgın boğa geliyor yine dikkat dikkat ayu kardeşlerim
bence enkai de bugun son fırsattı gibi :)
Hisse vadeli hacim
[https://i.hizliresim.com/d8elthi.jpg
Bence milllet hisse fonlarına giriyor yerli aracı kurumlar alıyor.
ulan keşke duruşma salonuna gitseydim
haber geldimi
sanki sms düştü :) ben löng oldum arkadeşler hayırlı olsun
Dava konusu hakimlere hakaret vs deniyordu, o yüzden her şey olabilir. Yol serbest olur ise herkes benzer ifadeler kullanabilir.
Öte yandan "sen adam mısın" demek hakaret değil, kötü söz sayılmış.
arkadeşler eğer +3 olursa bugün büyük vurgun yapmışım die bilin
eksiden +3
Tbisort gibi vur kaç adam kârı gördümü cebine koyuyor. Cebinde olmayan para para değildir.
İmamoğlu ben o sözleri başkasına söyledim vs diyordu. O da biliyor suç olduğunu.
Siyaset dili diye bir şey var, ona vakıf değilsen sürekli hakaretten ceza alırsın.
Bir de ülke ismi vermeme diye bir kural var.
Herkes ne olduğunu anlıyor ama kanıtlayamıyor.
Onun tecrübesi ekrandaki hareketlerden büyük hareketin yönünü tahmin etmeye evrilmiş.
Bir nevi adam borsanın anlık hareketiyle zihninde teknik analiz yapıyor... Bir çok parametreyi işliyor... Belli bir tecrübeden sonra, üstğn bir zeka ve beceri de varsa mümkün...
İBB Başkanı İmamoğlu davasında karar bekleniyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın duruşması bugün görülüyor. Davada karar çıkması beklenirken, reddi hakim talebi reddedildi. Duruşmaya 3 saat ara verilmesinin ardından İmamoğlu, İstanbulluları Saraçhane'ye davet etti. Hakkında 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istenen Ekrem İmamoğlu, iki yıldan fazla bir ceza verilmesi halinde ''siyaset yasağı'' ile karşı karşıya kalabilir. Bu yönde bir karar çıkması halinde de, kararın kesinleşmesi için istinaf mahkemesi ve Yargıtay süreçlerinin de tamamlanması gerekiyor.
bas bas paraları thebiglonga :)