dedik
şimşek gelecek dertler bitecek
gelişi şimşek gibi oldu
Printable View
11 gün önce sayfayı açarken yazdığım mesaj. günde ortalama 30 sayfa yazmışız.
sayfayı açarken totem olsun diye açmıştım. bin puana yakın potansiyel var diye düşünmüştüm. 1100 puan prim yapmış.
ama bu şekilde olacağını düşünmemiştim. geçen çarşamba epey satış olmuştu. muhtemelen pala kabine ve ortodoks politikalara dönüş haberini o gün almış.
artık alım yapmak zamanı değil. bu işler bu kadar kolayına yoluna girmez. fırsatlar yine ayağımıza gelecek. hem de overlok makinesi gibi.
1 kişi cb yardımcısı oldu diye o ülke düze çıkacaksa çıkmasın zaten.
Satanlar geri kalmışlara mı giriyor acaba.
THYAO, KCHOL vs alınıyor esas hacim orada.
Benim hesapta 3.99 Gr altında bir durup ne oluyor demeliydik. :oleyo:
gr altın 1337 çarp 3.99 ile 5335
neden biraz fazla gitti bu. :oleyo:
haydee... :drunk:
Ohhhh
Depremden sonraki en yüksek hacim. Gün içi en yüksek kapanış. Hareketin devamı için biraz yataya sarması iyi olur. Kar satışları yapılsın yeni maliyetler yapılsın öyle anlarız ne kadar temeli kuvvetli.
Olan tohatlı abiye oldu birde bahriyeli abiye
geçen hafta düşüş bekledi olmadı, bu ptesi de üstüne yüzde 5 daha koydu.
piyasa acaip terste kalana acımıyor hiç affetmiyor, cetonu idareli kullanın nolur nolmaz
Borsada fırsatlar hiç bitmez ama sizin paranız bitebilür.
Erdoğan bu hafta mehmet şimşeği kabul ederse, ben değilim ekonomist bu adam derse şaşırmayın.
SPOT da BofA bugünde piyasanın sattığını almış, bakalım 2 gündür aldığını ne zaman yedirecek! düşüşte sürekli mal alan Varlık Fonu adına işlem yapan Ziraat Yatırım yükselişte güzel yedirdi,
https://r.resimlink.com/DsI09.png
https://archive.md/fqNuS
Bahriyeli bak dipte ne yazdın...Keşke iğneleyici cevap vermeseydin.. :oleyo:
ben vob yapmıyorum bozkurt ..denk gelirse spottan alırım ..illa alıp satacam diye uğraşmam
tok alıcıyım anlıyacağın
GUBRF'de sürekli yüksek hacim var, biri sabotaj yapmasın teminatları tetiklemesin diye sürekli vadelide kotasyon veriyor olabilir.
Bunu herkes görüyor, BIST komiserleri görmüyor mu?
At yarışı daha oturaklı bir alan, starting box hakemi, varış hakemi bir sürü şey var. Atı fazla kamçıladın deyip jokeye ceza veriliyor.
Who?
What?
Why?
Where?
When?
How?
Bu kadar meraklı olup başımın belaya girmemesinin nedeni Who? sorusunu çok kurcalamamam. Why ve How daha önemli.
Galiba Baba 2 filminde Yahudi iş adamı "Ben şu kişi öldürüldüğünde kim yaptı diye sormadım, Business dir deyip geçtim" diyordu.
Oyunu oynayan değil oynatan kazanır ariston abi ben nasıl daha çabuk fakirleşirim diyerek piyasaya bakılırsa daha net görüntü çıkabiliyor karşına, ben daha çabuk nasıl zengin olurum diye bakarsan hiç bişii göremen :)
At sahibi hep babalar.
Onların dünyası kurallar net olsun istiyorlar.
Borsa daha çok zenginin fantazi alanı
Futbol kulüb yönetimi gibi SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nefis kapanış oldu.
Gevşese de alsam diyenlere öğleden sonra gram fırsat vermedi.
Gün yükseğine yakın aldığım tahtalar dahi oldu.
Bir adam geldi ne değişti falan diye bakılacak kısım borsa değil.
Borsa bahanelerin sonuçları belirlediği yerdir gerçeklerin değil.
Bahane arıyordu buldu hem de en kallavisinden.
O yüzden kazananlara tebrikler, bekleyenlere de Bozkurt’un dediği gibi fırsatlar hiç bitmiyor.
Bugün az artanlar yarın zıplar belki.
Bol kazançlar, iyi akşamlar.
Dün TV'de bir tartışmada tarım konusunda gübrenin çiftçiye indirimli satılması lazım, Gübre Fabrikası'nı halka açmışlar indirim konusunda sorun var vs bir şeyler dediler. Dikkatimi çekti bana da mantıklı geldi.
Alıp sattığım bir hisse değil ama anomali can sıkıcı, bu durum sürdürülemez.
Normalde kamu kuruluşları halka açık olmamalı ya da sübvansiyonlar karşılanmalı.
Yani çakma simulasyon nerden tutsan elde kalıyor, rasyonellik her yere gelmeli.
tradelik pozisyonum kalmadi.. vakbnler 10.05 e gitti.. kredili pozisyonum yok . kârlarla enerj aldim yine..
gunici ekgyo grafik guzeldi ama boynum tutulmus basimi ceviremiyorum pek tadım yok.. sabaha insallah xu100 grafigi guncellerim.. iyi aksamlar..
secbul reise dokunmayın yaw küsüp gidiyor sonra.
https://twitter.com/senolbabuscu/sta...wmV90wdbg&s=19
Kamu bankalarının genel kurullarının Haziran ayı içinde yapılması bekleniyor.
Üst yönetimlerinde bazı değişikler olacağı tahmin ediliyor.
Bir insan rasyonel olmak zorunda değil, öyle bir amacı da olmasına gerek yok. İnsanı insan yapan esas rasyonel olmayı da gerektirmiyor.
Robotlardan biraz farkımız olması nprmal.
Öte yandan iddialı olan her şeyde hata eksik kusur yanlış aramak da malesef içimizde olan bir özellik olabilir. İnsan dışı şeylerde bunlar yapılır ise çok problem olmuyor.
Jöleliden haber var mı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde çoktan birinin tüm dünyaya ve içindekilere hakim olup insanların aldığı ve verdiği nefese vergi koyması gerekirdi. Olmamış ise oldurmamışlardır.
VİOP30 da bugün ne olmuş böyle, Yapıkredi 29 bin longcuyken, tamamını kapatmış hızını alamayıp 12 bin yeni short pozisyon açmış, Zavallı İs Yatırım shortlarının 1/3 ünü büyük bir zararla kapatmış (maliyet 5.200 kapanış 6.198), Spot da yüklü alan BofA buradaki kumar masasına bugün oturmamış,
https://i.hizliresim.com/oxo8h64.PNG