yatmış mı hesaba
Printable View
reis konuşuyor bakalım bir şeyler diyecek mi?
Pala'nın eski taktiği toparlanma mi gibi yapıp %3-5 vermekti eskiden. Bakalım aynı taktiği yapacak mı.
*Erdoğan: Gayri hukuku uygulamalarla, haksız bir şekilde baskı ve izolasyon altında tutulan Kıbrıs Türklerinin seslerini duyurmak hepimizin sorumluluğudur
https://cdn.yenicaggazetesi.com.tr/news/279589.jpg
https://www.kibrispostasi.com/upload...i_5adee71f.jpg
Arşiv yalan söylemez.!!!
BOP eşbaşkanı.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Astor ve Tuprasa ne dersiniz :)
Hey Allahım daha üç ay önce Ayhan başkanın peşinde başkanım hisse söyle derken şimdi Ayhan başkana hisse söylüyorum. Gerçi o zamanlarda Ayhan başkan viski ile kutluyordu kağıtları. Herhalde tavuklara ekmek ufağı dağıtırken üstüne bastı sonra aksilikler olmaya başladı
Cds 376..
Yabancı çok takılmıyor bizim felaket !! olarak gördüğümüz haberlere...Yada felaket değildir belki ??
ALTINS1/gram altın= 1 olduğunda almak lazım.1.20 yi gördüğü olmuş.
Dolar almaktansa(ons altın en azından yatay kalacaksa) ALTINS1 almak çok daha mantıklı.
tuprs aldım ben de, 148 destek olur bugün daha fazla düşmez diye
koç kağıdı neticede, 5 f/k işlem görüyor, şöyle bi şey de var- tüpraş eskiden tek rafineri idi, sonra star devreye girdi bi kaç senedir, kapasitesi tüpraşın yarısı bile değil ama tüpraşa yakın favök ve net kar üretiyor.. tuprs vergi çıkmasın diye karını bi kısmını gixliyor olmalı..
Bu enflasyon altında parayı değerlendirmek oldukça zorlaştı,
Ons düşüyor borsa düşüyor ama enflasyon düşmüyor.
Sanırsam iyicene fakirleştirecekler nakitte olanları zorla mevduata yönlendiriyorlar gibime geldi, geçen gün bizim mahalleden biride yatırdı parayı vadeliye, yılların borsacısı vadeliye gitti şaşırdım
Tele1 TV
@tele1comtr
·
9 Kas
#SONDAKİKA
TBMM Yargıtay’ın kararı için toplanıyor
Haberleri kullanıyorlar. Saatliklerde pek sorun yok.
Forum gördüğüm çoğunluk malda yakalanmış.......geçmiş olsun......bugün ciddi bir ey yok gibi artıya bile geçer.....
Bugun cacik
Pgsus shortlardan aldigimizi ENKA longlara yedirdik
Otomatik olarak hedge yapmis gibi olduk
Ne alsam ne satsam bilmiyorum Altan
Hic sevmesemde EREGL aldim, ondan umudum var
Cok sevsemde Kozal aldim ama bu tezekten hic umudum yok.
VAKBN trade ettim 2 kez ve 25 kademesini alabildim.
longlara 1000 puan teklif etti almadık
spotta SATICILAR vazgeçmiyor... alttan birazını kapatalım demiyorlar gibi hissettim
851900 lönkler 851575 reverse şort
849 da 15 liğin ikili dibi var... sert verirlerse fazlası olurmu bakalım
Mazda Motor Türkiye, satış operasyonlarını belirsiz bir süre için durdurma kararı aldı- bloomberght.com
Japon otomotiv devi Mazda Motor, Türkiye, satış operasyonlarını durdurma kararı aldı.
Konu ile ilgili şirketten yapılan açıklamada 'Mazda Motor Türkiye, Türkiye'deki Mazda satış ağını belirsiz süre ile durdurma kararı almıştır. Türkiye'deki mevcut Mazda müşterilerine hizmetin devamını sağlamak amacıyla satış sonrası hizmetlerine ve yedek parça tedarikine devam edilecektir." denildi.
Uzmanlar Mazda'nın aldığı bu karar ile ilgili olarak Japonya merkezle bir türlü çözülemeyen e-Call sorunu, uygun motorların olmaması ve diğer iletişim konuları olduğunu belirtirken Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul, satış sonrası ve yedek parça için görevine devam edeceği belirtildi.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/mazda-tu...ekildi-2341768
bu seferde yukarı döndü iyimi :vk:
Geçmiş geçmişte kalır, o zaman alan yüzde 90 yapmış, bu saatten sonra alana bakmak lazım, geleceğe yatırım için :)
Eyvah eyvah çok sakıncalı bir durum,konu komşu tüm mahalleli ereğlinin durumuna düşmesin :)
Ons düşüyor
Yılanoğlu da düşerse 6 ay rakkamla altı ay suyuniçinde hamal gibi altıns1 taşırlar. Dua etsinlerde dolar yükselsin
6580 geçmediği sürece long tehlikeli diyor bende..
:drunk:
Mehmet abinin ''bastığı yerde ot bitmez''...''Maşallah'' dediği bebek 3 gün yaşar...GUSULLE ilgili olsa gerek.:)
Memetabi EREĞLİ,deyince...Herkes malını sattı.Ereğli bizden uzak olsun...Çünkü HALKBNK olayı gibi delirtmesin dedik.Malum memetabiye koniyi halkbnk giydirdi...
Hatta BALIKÇI HASAN abi bile sattı...İŞTE ONA çok şaşırdım.
Sasa yı devreye alacak gibi..
hisse seçiminde hakikaten şans olması gerek, alırsın düşer satarsın çıkar, ulayn ben satınca çıkıyor bir daha satmıycam dersin tekrar alırsın düşer, silkeliyor zalım tahtaci ama ben bu numaraları yemem artık dersin ilave edersin yine düşer.
Sözün özü
O hep hayalini kurduğumuz x12 yapan senette olamayız :)
Ne tuhaf iş bu borsa işi yahu, kimiside çok ballıdır, alır yükselir satar düşer boyuna paraları katlar :drunk:
Şekerlerin %75 verdim Şans bu gun benden yana :)
İşgyo Yeşil ışık yakıyo :)
Bist 30 icin kritik rakam veriyorum. 8070
Eger olurda buraya duser ve donerse itibarlarinizi alirim :yahoo:
TBMM Danışma Kurulu AYM'ye suç duyurusuna ilişkin saat 16.00'da toplanacak - NTV