Belediye seçimlerinde iktidara vurulan tokat erken seçim talebi degil. Yanlış yapıyorsun kendini düzelt, halka dön mesajı. Mal bulmuş magribi gibi saldırırsa muhalefet kazandığıni da kaybeder.
Printable View
Belediye seçimlerinde iktidara vurulan tokat erken seçim talebi degil. Yanlış yapıyorsun kendini düzelt, halka dön mesajı. Mal bulmuş magribi gibi saldırırsa muhalefet kazandığıni da kaybeder.
Muhalefet ne muhalefet yapmışta kazanmış.
RTE bu kafayla çok bile oy aldı.
Krizle getirdiler, krizle götürüp, başka seçtiklerini gene krizle getiriyorlar.
Memleketin kısa özeti bu.
Muhalefetteki iki isim Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ın kendi Belediye yönetimlerinde yaptıkları ortada.
İlerisi için ilk defa muhalefet Ümit veriyor seçmenlere Türkiye geneli için.
Daha önce bu ümidi görememişlerdi muhalefette.
Seçmen bu ümit için oy verdi.
Buda yeter.
şu makaleyi (ki hiçbir argümanı olmayan) baştan sona okudum.
bu kadar çok şey söyleyip, ama aslında hiçbir şey söylemeyen bir analiz olamaz.
elle tutulur tek dayanak noktası yok ! 2025 sonunda 30 liranın da altında olması için hangi veriler olumlu mesela ?
dış ticaret açığında ya bütçe de gözle görülür bir düzelme mi var ?
dış mali destek sağlandı ya da rezervlerde bir artış mı var ?
demokrasi ya da hukukun temel dinamiklerinde düzelmemi var ?
vs vs.
klasik algı oyunlarına devam yani
doları 31 e indirmeye çalışıyor biri!Ne haz alıyorsa:kahkah:Japon ev kadınları da sahuru bekliyor galiba!
Kapalıçarşı 32,3000 32,3500
Kapalıçarşıyı henüz ikna edemediler.
Terörist dedikleri Abdullah Zeydan önceden AKP'liydi
Babası Mustafa Zeydan AKP milletvekiliydi
Kardeşi Rüstem AKP adayıydı
Abdullah Zeydan ve babası vesilesiyle Zeydan aşireti yıllarca AKP'ye oy verdi
Kardeşi Rüstem'in ve aşiret ileri gelenlerinin PKK yanlısı söylemlerinin hep üstü kapatıldı
Peki şimdi ne oldu ?
https://twitter.com/musskilic/status...106252091?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Tl mevduatçılar yine faiz illüzyonuna kapılmış 1 sene sonra ağlarlar gene paramız eridi diye
https://pbs.twimg.com/media/GKLqOiXX...jpg&name=large
Toyota tüm modellerde indirim başlatmış.?????:oleyo::kahkah:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://twitter.com/1gawur/status/17...347668209?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Reyis ikramiyeyi 3 bin değil, Cumhuriyet bayramındaki gibi 5 bin gayme yapsaydı, oyu epey artardı.
Bir kere ikramiyenin adını 5 bin gayme koymuşsun, bunu 3 bin gaymeye indirirsen Morcuklar bile ayar.
Ben olsam basardim 5 bin 10 bin zammi emeklilere
Kesin secimleri kazanirdi
secimden bir gun sonra herseye zam
Verdigi paralari catir catir geri alirdi
Bu kadar basit bir seyi neden dusunemediler acaba?
Bu şartlarda yani ''MEŞRUİYET'i sorgulanan bir yönetimin olduğu yere ki genel seçimleri nasıl kazandığını herkes biliyor yabancı yatırımcı gelmez. Ben 2 gündür borsadaki satışları buna bağlıyorum. Eğer bayramdan sonra da bu durum devam ederse ki bana göre edecek gibi duruyor. S..ke s..ke bu ülke seçime gidip iktidarı sandığa gömdükten sonra yeni yönetim ve yeni umutlarla yeni yüzlerle yoluna devam edecektir. BENCE BAŞKA ÇIKIŞ YOLU YOKTUR. 10 senedir bu hükümetin kaldığı her gün bu ülkeye zarar yazar diyordum. Şimdi kaldıkları her saniye zarardır bu ülkeye diyorum. HER ŞEYİN BİR SONU VARDIR KABULLENİP GİTSİNLER...
Erzurum,Konya,Adapazarı...vs emekli vatandaş yaşamıyor mu? :whistling:
Ben hem Adapazarı'nda hem de İstanbul'da yaşıyorum. Adapazarı'ndakiler fotosentez yaparak yaşıyorlar. Evden öğlen çıkarlar. Camiye en yakın parkta yeşillikte otururlar. Zikir çeker gibi reis çok yaşa derler. İkindiden sonra dönüşe geçerler. Tarım Krediye veya BİM e uğrarlar. Oradan eve geçerken mutlaka muhtara uğrarlar o da malum Akepe lidir. Oradan eve teşrif ederler. Arada kadın-erkek ayrı termallere göç ederler göç mevsiminde... Benim bildiğim bu kadar..
Erzurum ve Konyadakileri bilmem de, Sakaryadakilerde yakında ayarlar.
Konya özelinde bizim morcukların çoğuna babadan anadan tarla ev para kaldı. Çoğunun iki üç bazılarının düzinelerce evi var. Emekli maaşı alıyor. Birde Konya'da ki emeklilerin bir kısmı bunlar az değil şuan 5000 TL emekli maaşı alacak çiftçi bağkuru bunlar aktif çiftçi değil sanayide vs çalışanlar bizim akrabalardan 4 tanesi bu şekilde. Bunlar sigara parası kadar prim yatırdı ve normal Bağ-Kur emeklisi ile aynı maaşı alıyorlar yata kaka şükrediyorlar üstelik birde çalışıyorlar.
Çok zor hocam hem de çok zor. Demirel'in neredeyse hiç konuşmadan sadece foter şapkayı sallayarak oy aldığı yerdir orası. 80 den fazla cemaat vardır orada ama birbirlerini kuyruklarına basmazlar. Ben bile 52 yaşı orada nasıl almışım anlam veremiyorum. Bak şimdi yerel medyadan Atatürk Bulvarı'nda nöbet var desinler şehrin yarısı kopup gelmezse bende bir şey bilmiyorum.
Yani bizim emekliler özelinde bunları yatırıp sabaha kadar s..k...n anlamazlar..
Haa bunların bir çoğu da benim tanıdıklarım en azından belli bir yaşa kadar evin yolunu zor bulan. Marmara bölgesinde ki ''PAVYON'' ların haritasını yap desen hiç zorlanmayacak tiplerdir. Yani EZ cümle hocam bir sosyolog gereklidir oranın durumunu anlamak için...
https://resmim.net/cdn/2024/04/02/fHNV1Q.jpg
Hatayda tipik CeHaPe daly.raklığı olmasa Ege ve Akdeniz kıyılarıkurtarılmıştı.:yes:
Şimdi kuşatmayı tamamlayıp boğmaya geldi, denize tek çıkışları Rize kalıncaya kadar.:bravo:
Reha bey Taksim meydanını dün terk ettiler nihayet Beyoğlu bizde artık. İmamoğlu'da bugün İstiklal'de idi. Keyfime diyecek yok. Yaklaşık 2 aydır bir garabet çadır kurmuşlardı tam meydanın ortasına dev ekranlarda 'FİLİSTİN DEMOGOJİ '' si izletiyorlardı insanlara o garabeti dün kaldırdılar. Meydan tertemiz artık çift kale maç yaparsın ama rakibin yabancı karması olur muhtemelen çünkü Türk yok denecek kadar az olanlarında yaş ortalaması 70-80 arası.. Onlarda muhtemelen ibişlik keyfi yapıyorlardır..
Benim babam dahil bizim morcuklar züpper gerizekalı. İnsan babasına öyle der mi diyen olursa iki olay anlatayım aklınız tutulur. Bir tanesi kız kardeşim eşinden boşandı bileziklerini satmış kirayı ödemiş ben bunu öğrendim babama söyledim bizim ki köyde iftar yemeği vereceğim sözüm var dedi.
Güneydoğuda ve Doğuda en az 4-5 ili de görülmemiş hileler ile aldılar, aslında oralarda da yoklar.
Haritaya bakınca Hatay olmasa, açık denizlere çıkış için Montrö hükümlerine tabiler.:dvr:
Evet beklenen gerçekleşti.2300 ü geçti.
Sırada 2400 var.
https://www.youtube.com/watch?v=oSXn7qV2KKg
Türkler dünya fiziki altın piyasasına yön veriyor.:)
Ekstra verdikleri talep ile.
Erdoğan: "Emeklilerimizin serzenişlerini il ziyaretlerimizde zaten görüyorduk...
bütçe disiplinini bozmadan, üzerimizdeki bu baskıyı hafifletmeye çalıştık; ama muvaffak olmadık"..
Eee sürekli bu kitlenin hakkını yersen ..oda canlı, canlı gömer...[emoji4]
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir özet geçeyim, şu an da 85 milyonluk Türkiye nüfusunun 55 milyonu CeHaPe'li belediyelerde, kalan 30 milyonu ise 5 parti bölüştüler.:yes:
Toplam nüfusu 32 milyonu bulan, Türkiyenin ilk 5 büyükşehiri CeHaPe zihniyeti yönetiminde.:bravo: