Kocaeli Gölcük te 20 k bandını geçmis memleketin hali cok zor Allah yardım etsin ...
Printable View
Borsa gebermis aglayani yok.Ciksada geberik dussede geberik.Ak tayfa bu mecraninda bir güzel içine etti.Ulkede içine edebilecek ne kadar mecra varsa doldurdular.Bunlarda pok bitmedi.
https://r.resimlink.com/1c4HnragzC8.png
1760 dan analiz edip 2500 bandı verdiğim grafımız hedefine geldi 2023 sonu bekliyordum 2024 ortasını bulduk bozkurt şahit:)
haftalık grafımız kanal üst bandına geldi buralardan geri çekilmeler görülebilinir .
aşağıda 2485-2390 takip edilecek bantlar.
Şu an ki halim.
https://youtu.be/mL8FRAwkoys?si=VcyXtCXvIHucniup
Yoncaları amiralle değiştiren ferasetime tüküreyim.
altın ons 2566 yı hacimli kıramadıkça geri düşecektir bu gümüş ons uda aşağıya çekmesi ihtimal dahilindedir
No Koç No Parti diyor endeks.
altın yardıra yardıra gidiyor...
2024 müthiş geçiyor benim için...
eskiden secbul altın bazında borsaya bakardı...
herhalde yerin dibine girmiştir...
ONS altının 2800 leri geçmesi gerekli de kısa da zor bence
"KVKK açıklama yaptı: 108 milyonun kimlik bilgileri çalındı mı?"
https://www.ntv.com.tr/turkiye/kvkk-...f0mqko8tOLLDtA
Kimlik verisi çalınabilecek, "kayıtlı insan sayısı" 108M deniliyor...
Kaydı olmayanları da eklersek... 99M minimal bir yaklaşım olmuş.:notr:
EK: "KVKK açıklama yaptı" demiş kaynak... O nasıl oluyorsa... :kahkah:
gümüş düşeni kırdı...
herifler 2 saatte tüm teknik görüntüyü tersine çevirdi. nasıl bir teşkilat? nasıl bir organizasyon?
altın uçup giderken hafta sonu riskini de aldı.
full kontrollü borsa.
alım tarafında ziraat var mı?
Spot piyasada altının onsu %1 artarak 2583,29 dolarla rekor seviyeye yükseldi
Dunku longlar devam hektas long vardı tavanlamıs
Direnç mirenc çık inanmam altın baya güçlü ama 1 cizgi var gibi burdan 1 kontrat short actim
Bugün güzel sopaladim joleliyi devam...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsi tartışılır amenna...
Lakin sayın @pit'in su tüketim hesabı sonucu elde ettiği 99 Milyon nüfus rakamının üzerinde olduğunu düşünüyorum güncel nüfusun.
Bir arkadaşımın evinin karşısındaki, 50 m2 evden 29 göçmen çıktı ilk furya sırasında.
Bu dediğim 6-7 yıl önce...
Öyle; ortalama su tüketimi lle falan hesaplanacak durumda değil güncel nüfus.
Sadece içme amaçlı kullansa, ortalama işletme seviyesinde su tüketecek haneler var memlekette.
hisselere can geldi ... özlemiştik ..:)
9700 üstü güzel olur longlörler için.
Thy 2 fk 0 PD
Saka gibi
Pgs longlari thy ye aktardim
Akp elinde olmasa 1000 lik kagit
9700 deneyecek gibi
3 gündür pıst 100 ipten alıyor bir grup sağlam çıkarken yabancı gözükenler kuş sitesinde bofayı öven yaşa varol diyen yok:)
Indragandi gelene kdr longlar doldurun heybeyi
Geldiği an çöker burasi :kahkah:
Tüik nüfus verisini düzgün ve sağlıklı vermediği için su tüketimi ile hesaplanıyor. Evde tüketilen suyun %98 den fazlası belediyeler tarafından verildiği için elde edilebilen veri bu. ayrıca pandemi sonrası kişi başına su tüketiminde de %5 ile 10 arasında değişen bir artış olduğu gözönüne alınıyor. Tüik gerçek veri verse hiçbirine gerek kalmaz.