senin þortlarýn yüzünden
hiþcatere... 10 liradan 15'e geldi
yine abanmýþsýn þorta... 20'si garanti
Printable View
senin þortlarýn yüzünden
hiþcatere... 10 liradan 15'e geldi
yine abanmýþsýn þorta... 20'si garanti
Bozkurt dayu seni EKGYO topiðinden bilirim. Meþhur Latifimiz vardý. Seni gerçekten severim. Dürüst adam gibi adamsýn vesselam. Kýytýrýklarý býrak kendi hallerine. BirBok'tan haberi olmayan zavallýlara 79 kez nasihat etsenda fayda etmez. Onlarý kendi haline býrak.
alemsin bozkurt bende zaten uyku sorunu var tam uykuya dalacakken sinirim zýplýyor kafama takýyom ben uykumdan oluyom o ise nameli nameli söylüyor sanki arabesk gibi aslýnda diðer bir sýkýntý da sýcaklar yüzünden camlar açýk oda etkiliyor ayrýca camide 50 metre aramýz anca var diyeceksin sen kaþýnmýþsýn ama alakasý yok okul marketler park hepsiyle karþýmda yazýn kapýmýn önü curcuna sýkýntý saat uygun deðil
Sonracýma senn ihtiyarlamýþsýn demek kim top atsak kalkmýyon
gittik geldik..hala ayný konu..
bozkurt dayucuðum sen alarmý kur ezan saatine. alarm sesinide son ses sabah ezaný yab. zýplayarak uyanýrsýn hemide ezaný dinlersin.
bb79 sende. gece yatarken pamuk týka. mýþýl mýþýl uyu.
bitsin bu iþkence :he:
:drunk:
Gece gece aðzýna bok alan biri gelmiþ sanki ona sordular
Nasihat deðil boru noksan anlamazsýnýz masallarla büyüyen
Fitch'ten Türkiye Raporu: Türk sanayi þirketleri 2025'te zora girecek
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...irecek-1980456
Çöküþ dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Haha çok komik kutuplaþma olmuþ dil uzatma sende yan çizdin bozkurt dayu dedik ama aklýn bel altý intikammýþ bir münasebetsiz beklemiþsin sýyrýlmak için akýllýlýk deðil bu neyse söylemeyeceðim ama içiniz belli müslüman olmayan ölsün bariz ortada ben kaçar duvara konuþayým o daha anlayýþlý
Yaklaþýk bir yýllýk zikzak sonrasý þaþý gözlerimle çektiðim çizginin üzerinde kapandýðýmýz ikinci gün: https://invst.ly/1boz1k
bozkurt dayuynan bb79 dayuyu maydonozculara yedirmeyiz...
bozkurt dayu mu mahallenin uþaðudur.
....
ben alinin yanýna gidiyom.. gece 2 ye kadar mal çekecez. :he:
:drunk:
sonra sahilde sabahlarýz. malum kamp yasak.
herkese eyi geceler.
:drunk::drunk:
bu neden oluyor anlatayým mý sana ?
3500 km uzaktan, sosyal medyada bunlarý yayýnlýyor, bu GURBETÇÝ denenler
amaçlarý ne ?
tek bir amaç...Türkiye'de AKEPE yeniden iktidar olsun
https://i.hizliresim.com/i2j71ze.jpg
akepeli olduðu üçün, otomatikman bu adam senden daha DÝNDAR
herþey gençlerin elinin altýnda... bilgisayardan saniyesinde herþeyi buluyorlar
https://i.hizliresim.com/fiiji6u.jpg
bunu gören gençlik dinden nasýl soðumasýn ?
'' bunlar benden daha müslüman... nemaz kýlýyorlar, oruç tutuyorlar... sonra bunu yapýyorlar ''
bu nasýl bir dindiiiir ? nasýl bir müslümanlýktýr. ?'' deyorlar
1 kiþinin yaptýðýný dine veya hepsine maal edemen diye gelmeyin
tutun getirin 100 denesini... 90'ý böyle
hepsi ayný... hepimiz aynýyýz
Damlakent neresi yahu sertifika ile ev almak için en düþük 650.000 adet gerekiyormuþ tanesi 7.59 gibi bir rakam aylýk ödemesi anasýnýn nikahý ile birliktemiþ. Aðam bizimle eðleþir
Bir hristiyanýn Müslüman olup, sünnet olmasýný okumuþtum.
Fark ne diye sormuþlar.
Kestirdikten sonra eskisi kadar seksten zevk almýyorum demiþ..
Tanrý hata yapmýþ ve bunu da müslümanlara kesin o fazlalýðý mý demiþ?
Sanmýyorum. Ama tabu bu konular..
Müslüman zihni eleþtiriye açýk deðildir...
SM-A336E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
FAS marakeþte, yürüyoruz.
Jemaa El-Fna meydanýna doðru.
Bir müezzin ezan okudu, müthiþ..
Hristiyaný Müslüman, Müslümaný da camiye götürür.
Kasetten deðil sanýrým..
Bursa da akþam namazý okunuyor. Hangi makamsa yayarak, uzatarak
Bangýr bangýr, etrafta 10 üzeri cami ayný anda,
Müslümaný dinden çýkartýr, deist yapar..
CUMA namazýna da artýk gitmiyorum.
AKP nin siyasi propogandasýna dönen hutbeyi dinlemeyi
Caiz bulmuyorum..
Atatürk'ün kurduðu diyaneti kapatacak bir parti olursa da ona oy veririm..
SIÐACIK, pahalý bir yer oldu
Ama 1+1 / 4 milyon TL ye de alabilirsin..
Toki nin damlaya damlaya göl olur projesinde
1+1 daire 4.79 milyon TL..
Üstelik, ucuz malzemeden yapýlmýþ
Þehrin bilmem kaç km dýþýnda bir yerde
Ýþ yerine, çevrene uzak mekanlar..
Buyrun alýn..
Sertifika 14 Aðustos’ta borsada iþlem görmeye baþlayacak. Ayný hisse senetleri gibi arz talebe göre fiyatý düþecek veya yükselecek. Misal borsa fiyatý 9 oldu istediðin evi olmak için daha fazla para ödemen gerekecek.
Bu arada en düþük fiyatlý 1+1 için 631.516 adet sertifika toplamak gerekiyormuþ.
Tuhaf rakamlar, tuhaf tesadüfler.
................https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...61bad49111.jpg
SM-M346B2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Benim inancým var din olarak Müslümanim ama bu ezan meselesinde seninle ayný düþünüyorum, ezan minareden insan sesiyle okunmalý , imam aþaðýda kasedi koymuþ amfiyi sonuna kadar açmýþ ezan okuyor , bu dine faydalý deðil zararlý bir hareket.
Bir Ýngiliz buyukelcisinden söz edilir sabah namazýnda bir ezan dinlemiþ mükemmel sonra berbat bir ezan dinleyince o caminin imamýna gidip para vermiþ ve demiþ ki " diðer caminin imamý beni dinimden edecekti senin kötü ezan okuman sayesinde dinimi degistirmiyorum " .
........
Maalesef ülkemizde herþey böyle , bir anlayýþ problemi oluþtu , her kesimde istisnasýz bir düþme var eskiden de matah deðildik belki ama þeklen de olsa görece iyi olunan noktalar vardý.Koruyamadik.
Köyde olmazsam cumaya gitmiyorum, köyde mecburen gidiyorum zira hiç çeneleri durmaz :evil: Ýstanbul da oturduðum semtin camisi bölgenin kalantorlarini aðýrlar bazen kaymakam falan da gelir. Bizim Ýmam acayip iyi para toplar , buradan ateyiz birini götürüp dinletsek dayanamaz para verir. :evil:
Sýrf onun yüzünden demeyeyim ama büyük ölçüde onun yüzünden cumaya gitmiyorum.Sabah erken uyanirsam Vehbi Koç gibi sabah namazý kýlarým bir de bayram namazý. Bizim Caminin bahçesi büyük ve yeniden lüks mermerle dizayn edildi kendine de bir lojman yaptýrdý , villa.
Tayini de çýkmaz Has Rizelidir ve Reis i þahsen tanýr. Ýmam olmasaydý kesin müteahhit olurdu , bizim bir Rizeli müteahhit Abinin ofisinde otururken geldiydi orada tanýþtýk kendisi ile uzun yýllar evvel.
Demem O ki , insanýn algýsý çevresinde gördüðü kiþilere göre degisiyor. Yine Rizeli bir Remzi abi vardý , Kadýköy'de sahilde kesepara doviz bürosu onun ve evlatlarinin di , çok içerdi acayipte meze yapardý bana tarif verirdi , iyi adamdý , hatta sokakta bir gün güreþ bile yaptýk hafiften :evil:
Memleketin en çok hacisi hocasý da en çok içeni de Rize'den çýkar :kahkah:
Bozkurt ve dün seni savcýlýða vereceðim diyen de yazýlarý silmiþ çünkü cevap yok yani akýl yok birde cesaret yok kýnu kapanmýþtýr
Gelelim sertifikaya 50 m2 ev 5 milyon olurmu ben o paraya 5 ev yaparým hýrsýzlar ev satamýyor diye bu yola baþvurmuþ malý götürecek belli kazanan olur ama sonrasýnda malý kucaða verirler evide alacak gücün kalmaz oturursun dýbýrýnýn üstüne benim düþüncem bu
Þöyle bir örnek vereyim biraz uçuk vereceðim kolay anlaþýlsýn 1 TL'den aldýn 10 tl oldu sonra 1 TL'ye düþürürler sen 5 TL'den aldýn satmazsýn sonra beklersin elindeki lerini tekrar çete ler alana kadar sonra yine çýkar ama sana yine yar olmaz
Çeþme'den sonra Ýzmir'de de su kesintisi: Saatler belli oldu
Ýzmir'in Çeþme ilçesinde uygulanan su kesintisinin ardýndan Ýzmir'de de kuraklýk ve azalan su kaynaklarý nedeniyle alýnacak tedbirler kapsamýnda kent genelinde de 6 Aðustos'tan itibaren saat 23.00 ile saat 05.00 arasýnda kýsmi su kesintileri uygulanacaðý belirtildi.
Çeþmede 30 günün altýna inmiþ su stoklarý iþin ilginci dsi nin elinde bþr adet baraj var ve arada baðlantýda var ve ýsrarla izmirbb ye su aktarýmý yapmýyormuþ. Ýþla chp li belediye su vermþyor dedirtecek. Oysa tüm içme suyu ve sulama barajlarý dsi nindir suyu onlar aktartýr. 81 il belediyeside daðýtýr.
Neyse gelelim 2 yýldýr öne sürdüðüm teze
ege ve iç anadolu hava þartlarý böyle giderse 2 yada 3 yýl içinde tamamen çölleþecek bir çok il ve ilçenin kullanabileceði su kalmayacak. Ankaranýn baraj kapasitesi istanbulun kapasitesinin neredeyse 2 katý olmasýna ve nüfusuda istanbulun 3 te 1i olmasýna raðmen barajlarýndaki su 100 gün anca idare eder. Bu suyunda önemli bir kýsmýnýn çok saðlýklý olduðunu düþünöüyorum. Çünkü artýk kullanýlamayacak ve saðlýklý olmayan taban suyuna ulaþmak üzere ankarada müthiþ bir ishal salgýný var tüm hastahaneler doldu taþtý.
Tabsiyemi yeniliyorum. Herkes göçü toplasýn karadenize ve doðu anadoluya göçsün oralarýda hep birlikte kurutalým.
Toplu iþ sözleþmesinde anlaþma saðlanmýþ.
Turk-Ýs ve Hak-Ýþ ile iþveren bugün imza atacak.
Türkiye-Suriye doðalgaz hattý açýlmýþ ve gaz akýþý baþlamýþ.
Parasý bizden olmaz umarým.
Ya varlýk fonu kâðýdý yukarý sürerse. Millet ev almak için kalan sertifikalarý tamamlamak için daha yüksekten almak zorunda kalýr. Devletin geliri de artar.
Mis gibi.
Bu arada illa ev almak için deðil yatýrým için de alýnabilir bu. Halka arzdan al alabildiðin kadar. Yükseldi mi ev almak istenlere çak. Pardon sat yani.
Buna yapan da çok olur.
Sýkýntý cehaletten geliyor nüfus çoðalýyor göç ayrý bir der t zaten adam keyfine düþkün para hýrsý yüzünden doðayý tahrip ediyor bilim yok üretim yok ahlak yok sadece zevk var lafýný söylesen hemen savcýlýk diyor çünkü düzeni bozuluyor bilimi en baþa koymadýðýn sürece asýrlardýr Arap çöllerinde sýkýntý yaþamaya devam ederiz bir bakýn doða için ne yapýlmýþ bu ülkede zarar vermekten baþka kaynaklar yok edilmiþ talan edilmiþ bizde çözümü hutbede yaðmur duasý yaptýrarak arýyoruz
Bakýn bir örnek vereyim
10 milyon tl kredi kartý limiti olandan 750 tl
100 bin tl kredi kartý olandan 750 tl kesilecekti
Þimdi güya çözüm buldular
300 bin tl aracým ile makas atarsam 10 bin tl
30 milyonluk aracýnla makas atarsam 10 bin tl
Kafa ayný asýl sorun bu zihniyet
Örnekler çoðaltýlabilir
Benim 10 yýllýk 2000 motor jipim var deðeri 5 milyon mtvsi 5 bin tl
Senin 10 yýllýk 2000 motor Hondan var deðeri 1 milyon mtvsi 5 bin tl
Neden deðerine bakýlmýyor motor gücü ve modele bakýlýyor
Altýn elmas pýrlanta vs KDV yok neden zengin iþi
Ama ekmek al â„…10 KDV'si var neden çünkü fakir verecek verecek ki zengin olmasýn
Sonuç zihniyet ahlaksýz oldumu sýkýntý bitmez
Þimdi yazýlarýmý okuyan çok þikayetçi isen terket ülkeyi
Peki bende sana derim ki sat evini malýný Arabistan'a kabenin yanýna taþýn sen yine gitmezsin senin derdin baþka ben her sene Bjk þampiyon olacak derim lig baþlamadan ama artýk þampiyon olamayacaðý zaman artýk seneye derim sen ise tutturmuþsun fanatik gibi yanlýþa doðru diye þöyle bir gerçek bir örnek vereyim benim sevdiðim saydýðým bir sinoplu büyüðüm vardý mhpliydi AKP'ye geçti her neyse sancaktepe yenidoðan da kuran kursu tarzý bir yer vardý aslýnda tarikattý Akp döneminde yapýlmýþ sonra chpye geçince þikayet yapýlýyor oranýn kurucusu müridi nin kýzý ile 9 yaþýnda evleniyor bu yi tv'ye internete düþüyor hakim tutukluyor sevdiðim abide orada oturuyor dedimki böyle böyle adam bana dedýký ben inanmýyorum dedim hapiste þahit var belge var görüntü var yok ben inanmýyorum bende dedim ki benimle bir daha konuþma senden bir bok olmaz sýrf inancý yüzünden ahlaksýzlýðý kabul ediyor
Farkýmýz bu iþte
Biraz uzun noldu kusura bakmayýn herkesten özür dilerim
valla sokak röportjlarýnda vardý yalan söylemiyom
þu Allah'larý akepe olmuþ 50+ yaþ akepliler varya... ne diyorlardý ?
''zam vermesede, hiç para almasakta... Tayyip'e atacaz oyu''