Sizi mi kıracağım, yaptım birşeyler... % 0.8 yukarı... Haydi, destek beyler...
Printable View
bu nedir yahu, bilanço yok her gün düşmesi cabası valla bu kadar olumsuzluk pes vallahi...ne yapmaya çalışıyor bu çelebi...
Dün ABD Ulaşım ve hizmet sektörü endeksi eksi kapamış.
bilanço neden gelmedi acaba bilen var mı...
192.355 bin geldi aslında güzel bilanço ama karı törpülemişler...hayırlısı olsun
CLEBI Konsolide 2019/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 195463901 Yıllık Değ%:-6 Ana Ortaklık Payları: 192355079 Yıllık Değ%:-6
Halk yatirim bilanço degerlendirmesihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...895ad8f686.jpg
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güzel yükseldi bugün, endeks bozmazsa bu hafta 3 hane oluruz gibi...bakalım ne kadar temettü verecekler umarım cimri olmazlar...
Burada kimse kalmadı mı son dönemleri için yorum yapacak.
burdayız ama yorum yapacak hal mi bıraktı sadece iyi bir temettü açıklamasını bekliyoruz...
Mesela endeks üstü düşüşünün bir nedeni biseyi var mı? Haftalık bazda bakıldığında hisseye para girişi var çıkış yok gibi. Bu ilerleyen süreçte nasıl etkiler. Bu hafta yaptığı gibi bir gün %10 artı sonra eksi hareketlere devam mı eder? 15 zamanlarını bilirim bu hissenin.
Korona virüsten dolayı havacılık sektörü sıkıntıda tedavi bulunana kadar ya da hastalık yayılması bitene kadar böyle olacak gibi iga dan yapılan basın açıklamasına göre durdurulan seferlerden şu an %15 sefer kaybı var diyorlardı daha artarsa düşüş de devam ede gi i ytd.
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Thyao daha fazla dayanamamiş hissesinin düşmesine yönetim kurulu karar almış bu gün 30.00 tl fiyata kadar geri alıma başliyor yarin itibari ile..100.00 den geri alim yapan çelebi holding piyasada yokk :)
Ben alıma başladım edimiz budumuz yok ama ne yapalım işte,
İlk alım düşerse daha da almaya çalışırım.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
İnanılmaz düşüyor bu günde %7 düşmüş 69,85 bu kadar sert düşüyor günlerdir ama ilginç olan Şirketten tek bir adım bile yok. Amaçları korkutucu geldi bana ,yoksa mutlaka geri alım yaparlardı..
Paraşütsüz düşerken bir önlem yoktu. Olsa %20 yapacak yapamıyor anlamadım ki bu adaleti.
rüzgar gibi geçen hafta 98.40 'ı gören hisse nerelere indi inanılır gibi değil ,,1 hafta öncesine çıkması için %50 yapması lazım ,,dışarıda toplasan hepsini alacağım desen 165 milyon TL lik hisse var %90 ı sahibinde adamlar sadece aldığı temettü yü yatırsa bile 8 milyon Tl paraları artıyor ve %100 ünü toplamış oluyor ..Ah be Çelebi sen buralara düşecek senetmiydin ??? bunu da gördük :(
Kimse piyasayı tahmin edemez şirket benim olsa bende burdan almam ne zaman ki piyasa stabil olur yükselmeye başlaro zaman geri alım yaparsa hisse çabucak toparlar. piyasa da lot az şu an alacağı geri alım boşa kurşun olur senetten çıkacakları hızlandırır bence ytd.
Arkadaşlar bu süreçte hayalciliği bırakmak gerek dün verilen kararla avrupada birçok noktaya uçuşlar 17 nisana kadar durduruldu. Corona sebebiyle en çok zarar gören havayolu şirketleri ve doca tav celebi. Avrupa daha yeni başlıyor ve garip bir şekilde coronayı çok dikkate almadı ceremesinde italya gibi çekecek buda tüm dünyayı sıkıntıya sokacak. İnşallah coronanın altına sığınıp ülkelerin ve şirketlerin batışını bahane etmezler. Ben italtadan korkuyorum şahsen. Ama bu aşı bulunmadan bu korku düzeni malesef bitmeyecek acayip algı var özellikle medya çok kötü bu konuda sanki kıyamet kopuyor gibi davranıyorlar. Bu iş bitincede hava ulaşımına ait hisseler en önde gidecektir ama sabır..
Teknik olarak destek yeri neresi görünüyor
teknik falan kalmadı çin virüsü en fazla sektörde çelebi yi vurdu bu gün dahi gene taban 3.5 ay önce 120.000 yi gören hisse şu an 55.00 maalesef 100.000 den geri alım yapan sahibi de artık kurnazlık peşinde tavh gibi thyao gibi geri alım yapmıyor herkesi öldürüp öyle alım yapacak ..
Şirketin değeri su an itibari ile 200 milyon dolara kadar indi Actera 2013 te o günkü dolar kuruyla yarısını 135 milyon dolara almıştı(2013 tamamı 270 Milyon USD) yıl 2020 resmen pul oldu Çelebi ..
yatırım zamanı gelmiş merhaba çelebi.
zaman kötüde olsa...
Ufak ufak aldıkça sinirlenip basıyor aşağıya.Alanı pişman etmeye çalışıyor.Bu sebeple çok küçük lotlar halinde almakta büyük yarar var.
Pegasusu takip ediyor. Pegy taban yapacsgina göre pek umut baglamamali
çelebi kısa vadeli borcu yüksek ve gelirleri düştü
düşüş normal pegasusdan olumlu yanı halka açık hisse çok düşük bu sebeple olumlu ayrıştı
yoksa şimdiye 30 inesi gerekirdi nu sebeple çok fazla düşeceğini sanmıyorum
umalım virüs 2020 yılında bitsin havacılık temiz bir 2021 yaşasın
Çelebi kargo'yu hesap ediyormusun çelebi sadece yer hizmeti vermiyor bilginize birde dolar bazinda indiği yere bak ekipmanlari demirbaslari satsa daga fazla eder , celebi şu an çok çok ucuz ama kimsenin umurunda degil herkeste bir kaygi , korku , bilinmezlik var.insan sokaga çikamiyor hisseyi ne yapsin bedava olsa ne yazar ki ?
120 den 46 ya gelmiş yüzüne bakan yok :). Dandik hisseymis. Tepki bile yok . Tersi olsa on kez tabsndi
100.000 den 14 iş gününde 50.00 ye geldi 1 yil gecse 3 hafta öncesine dönemez borsa toparlandi pegasus ,tavh 3 gündür tavan tavan ama celebi gene 50.00 lerde toparlanamiyor , , 100.000 den geri alim yapip hissesine sahip çikan çelebi havacilik holding evde karantinadaymış sanırım
https://i.hizliresim.com/IyvD5I.jpg
Faaliyet raporundaki yukarıdaki tabloya göre şirketin iç hatlarda hizmet verdiği uçuş sayısı her sene azalmış.. nedenini bilen varmı acaba?
Ekonomik kriz etkisi
yurtdışına özellikle macaristan ve hindistana ağırlık vermiş.
toplam uçus sayısında 4,5 civarında büyüme var..
bence strateji olumlu...
elime nakit geçtikçe bunu toplayacağım asla yatırım tavsiyesi değildir.
topla kardeşim ama ufak ufak topla bence en kötü görülmedi o yüzden zaman senden yana nakitten yana...
Genel kurulda temettü dağıtımı yönetim kuruluna bırakıldı diye bir ibare vardı. yönetim kurulu temettüyü iptal edebilir mi bu noktadan sonra. Yasal olarak bir zamanı yada süresi varmı.
Uçaklar stop.
Çelebi de bitti,,,
Başa gelen çekilir..
Ahhhh korona, yaktın bizi
Selamlar arkadaşlar,
Temettü konusunda değişiklikler var. 2 taksit halinde olacak ve tarih ötelenmiş. Detaylar:
http://www.borsanalist.com/celebi-ha...hi-ve-miktari/
Tabi bu yönetim kurulu kararı. Herhalde tekrar değişebilir.
Herkese sağlıklı günler dilerim. :)