Ek 21153
dün bunu fark ettim grafikte boş boş bakarken, sağdaki güncel grafik soldaki ise temmuz 2016 ile ocak 2017 hareketinin olduğu bölge. Benzerlik var bana göre
Printable View
Ek 21153
dün bunu fark ettim grafikte boş boş bakarken, sağdaki güncel grafik soldaki ise temmuz 2016 ile ocak 2017 hareketinin olduğu bölge. Benzerlik var bana göre
Dansöz.....
cb açıklamasından sonra borsa göçtü...brksn özgü birşey yok operasyon açıklaması satış getirdi....yabancı için bahane oldu toplamak için....
Hisseyi rahat bıraksalar gidecekte her gün bir aksiyon. Bi gün Abd'den bir laf geliyor. Bi gün biz bir yerlerler gireriz. Bir gün bahçeli çıkar kel alaka bir şey söyler. Nabız olmuş 180
en sağlam hisselerimden daha sağlam durdu berko....birde uçuşa geçsek....
ah bide çıktığı yerde kalsa
Bu hissede her şey olabilir. Spek ne derse o olur. Not. Ytd.
amerikada şirket kurmuş helal berko...
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim kurulumuzun 17/12/2018 tarihli toplantısında,
Şirketimizin küresel pazar hedefleri doğrultusunda Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde satış- pazarlama ve üretim konularında faaliyet gösterecek Berkosan USA LLC adlı iştirakimizin bugün itibariyle kayıt işlemleri tamamlanmış olup, bu süreçte yapılacak anlaşma ve diğer tüm işlemlerin takibi hususunda Genel Müdür'ümüz Sn. Enis Aldıkaçtı'nın yetkilendirilmesine, kuruluş sonrası dönemlerde meydana gelecek somut gelişmelerin kamuoyu ve yatırımcılarımızla paylaşılmasına Oy birliği ile karar verilmiştir.
Berkosan A.Ş.
Alacak basini gidecek ama ortam hos degil...
te verecek varmı
eşleşme görebilen varmıııı
Artık Amerikada da şirketim yok demezsiniz :yahoo:
Bu arada berkosan da biraz sıkıntı var adamlar ne zaman güzel birşey açıklasa borsada bir sıkıntıda oluyor. Yatar yatar tam çıkmaya başlar bahçeli seçim der.. Sonra tekrardan yatar yatar yine çıkacakken trump bir şey der...
tabela yazmış şirket kurdum diye..sen kurmayı bırak eldekileri karlı hale çevir..bu şirketleri kimler halka arzettiyse..borsadaki şirketlerin yarısı ya bu şirket gibi yada daha kötüsü..aslında şirket halka arz edildi diyelim ve parayı verdin şirkete ortak oldun.şirket senden aldığı parayı başladı çalıştırmaya her yıl nemasını vermesi gerekirken...şirketler başlıyor soyguna beddeli adı altında. beddeli yatırırsın 1000 tl hisse başı sonra hisse düşer 50 kuruşa..soygun başka bişey değil..borsadaki hisse sayılarını acilen indirmeleri gerekir. bu şirketleri borsadan atmaları gerekir..bu soyguna kim dur diyecek. soygunun içinde olmayan elbet birileri çıkacaktır..
Görüşlerinize katılıyorum ancak ayrıldığım bir nokta var, bence burda güven probleminden ziyade kısa zamanda nasılsa daha düşükten yerine koyabilirim düşüncesi var ki haksız da sayılmaz. 1.5’ten 1.7’ye yaptığı hareketi tekrarlamadığı sürece de daha çok geziniriz buralarda.
Borsaya rağmen güzel kapanış yaptı......
abd de sirket haberine bi kac tavan yakisirdi ama problem degil biraz mal aldim.
Gelecegi ve beklentisi olan firma 3-5 baglanti haberi patlatir sonra kendi patlar gider
Sağ cepten sol cebe sonra tekrar sağ cebe yapıp duruyor gibi, bu arada gerçekten toplayabiliyor mu acaba?
Herkese iyi haftalar... Umarım bizim ve BRKSN için çok güzel bir hafta olur. BRKSN bu senenin süprizi sen olsan süper olur