Yükselirken erken davranıp 1.62 'den verdiklerimi 1.49 'dan geri aldım. 1.42 lere gelirse ordanda 1.55 lerden verdiklerimi alır beklerim.
Gerisi ya nasip ya kısmet.
Ytd
Printable View
Yükselirken erken davranıp 1.62 'den verdiklerimi 1.49 'dan geri aldım. 1.42 lere gelirse ordanda 1.55 lerden verdiklerimi alır beklerim.
Gerisi ya nasip ya kısmet.
Ytd
Yarin sabah sert bir yükselis bekliyorum.Seçime kadar bilançonun ekmeğini diğer hisseler düşerken yedirip yeni arsaya da ne yapacaklari netlesirse bu yukari trendi hizlandirir.Ama ihracat rakamlari 1milyon dolar daha da artmali.Döviz getirisine yönelmesi lazim.bntaş Başarili bir makina parki...para basiyor hemde metalden...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son zamanda bizim borsada o durum tersine işliyor kar eden düşerken zarar eden yükseliyor ilginç temeli güzel duruyor ama biz ky önemli olan tahtacı maldamı değilmi bizim borsanın tek gerçeği bu tahtacı maldaysa istediği kadar zarar yazsın öz sermayeyi yesin defter değeri eksi olsun hiç önemli değil gider ama tahtacı malda değilse rekor karlar açıklasada boş.YTD
1.40-1.45 arasıda gap var orayıda doldurabilir belki
Bilançonun açıklandığı gün bırakılan boşluğu doldurdu yeniden 1,51 üstüne atarsa şık olur
Birgun de dusmedigini gorsem disimi kiracam...
Şirketin temel verilerinde rahatsız edici bir durum yok görünüyor.
Yatırımlarında özvarlık kullandı.
Zaten çok borçlu değildi, ancak yeni yapacağı yatırımları bedelli ile finanse etme yolunu seçti.
Fabrikayı büyüttü. Yandaki arsa üzerindeki yapı ile birlikte satın alındı.
Yatırımların meyvesi alınmaya başladı, satışlar artıyor, karlılık artıyor.
Eeee yükselmesi için daha ne olması gerekiyor?
Acaba bilançolarda istikrar olacak mı? Bu mudur sorun?
Yoksa şirketin halka açıklık oranı mı engel. Yüzde 60 a yakın borsada olması mı?
Patron hissesi olması güvenilirlik problemi de var galiba. Bedelli öncesi patronların yüksek fiyatlardan hisse satışları yapmış olması mı?
Yaaa bir kere de doğru hisse olsun. Biz alınca hep tepesine vuruyorlar böyle şansın ...
Bu da mı gol değil durumu yani [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet 1.49-1.50 Şu an .
Ne diyorsunuz döndük mü?
Bu şirketin yarın katılacağı bir ihale var mı ?
o nerden çıktı
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk almaya başladığımda, şirketin temel verilerinin olumlu olması yanında CİTİ nin düzenli alışları da etkili olmuştu.
Ne olduysa birden satmaya başladı. Onun sattıklarını Garan ,Gedik ve Bizim M alıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bantaş la ilgili olumsuz olabilecek tek sorun halka açıklık oranının yüksek oluşu. Bu nedenle bedelli sermaye artırımları hep tehlike .
Patronları tanımıyorum, bedelli öncesi hisse satışları soru işareti. Muhtemelen bedelliye katılabilmek için yüksek fiyattan sattılar.
Diğer yönden şirketin satışları ve karlılığı artarken genel yönetim giderleri fazla artmamış, bu olumlu. Patronları finanse etmemiş.
Asıl bundan sonra neler olacak. Şirket karlı büyümeye devam edebilecek mi? En önemli konu bu bence.
eskiden yabancı almaya başladı mı baya bi alırdı ve uzun zaman elinde tutardı. şimdi onlara da bişeyler oldu bizim gibi günlükçü oldular. ya da bunlar bizim bildiğimiz o eski yabancılar değil.
Hocam halka açıklık oranı %52 neye ğore yüksek bu şirketin yarışı patronlarda bu karı temettü olarak vermek isterlerse zaten yarisi kendilerine gidiyor ve 2018 karını dağıtırlarmı orası da muallag tabiki.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
foruma bir selam vereyim nede olsa ilerde kısmet olursa alacağım bir hisse...
ancak zaman var 2019 ekim-kasım gibi gireceğim, bu yazdığım tarihi unutmayın zamanı gelince göreceğiz önemini
2018 karı dağıtılmaz... Hem yatırım yapayım diye bedelli sermaye artırımı yapacak hem de temettü verecek... Mümkün değil.
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün gece gelen konsolide bilançolara hızlıca baktım hem önceki yıla göre hemde son çeyrek performansına göre iyi olan 3-5 şirket arasında görünüyor.
Endeks düzeltmesini tamamlayınca bu durum yavaş yavaş fiyata da yansır diye düşünüyorum.
Ytd
sanki bi hareket olacak
Hocam neden dağıtmıyor sonuçta bu kâr ya bedelsiz olarak verecek yada yatirim yapacak yada temettü verecek 3 de yarar hisseye ayrıca bu bedelliyi hala neden yaptı anlayan varmı şirketin mali durumu kötü değil kasa tıka basa dolu...
Arkadaşlar bntas 2018 döneminde vergi dairesine sunduğu kâr 8.183.120 civarı hisse başına 0.12 kuruş civarı kâr var acaba bntas temettü veya bedelsiz verirmi veya bu parayı ne yapabilirler....
bugünkü takası ...
https://twitter.com/EKOTRADER1/statu...88285193904129
Burada Diğer Satıcıların 420 bin, Diğer Alıcıların 110 bin olması olumlu.
Ancak son bir ayda takip ettiğim kadarı ile Bantaş ta alanlar sabırlı değil. Sanki uzun vade değil de trade için alıyorlar gibi. Umarım yanılıyorumdur.
Son bir ay CİTİ alışları vardı, bir haftada neredeyse hepsini verdi.
Yapı kredi bir alışta bir satışta
Yanlış hatırlamıyorsam son bir haftada Garanti ve Gedik alıyordu. Günlükte Garanti devam etmiş, gedik satışa geçmiş.
Şöyle sağlam alıcıya ihtiyaç var, göstere göstere toplayacak
bugün biraz aldım umarım utandırmaz....bol şans...
hisseyi takip eden yok sanırım biraz yükselmesi lazım....bol şans...
31 ler çok manidar :))))https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eeb15a5e31.jpg
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
manyağın biridir kafayı yormayın bu 31 ciye....