80'ler acayipti,
90'lar daha bi acayipp :evil:
Printable View
80'ler acayipti,
90'lar daha bi acayipp :evil:
O zamanlar koalisyon hukumeti var. Saglik Bakani da Osman Durmuş. Bu olaya el koymustu. Mehapeliydi.
Kizmisti millet ona. Vay efendim onbinlerce kan ornegimiz abd ye gitse ne olurmus. Bir candan daha mi onemliymis falan. Adam hakli cikti.
Ednan hocacilar pisligin teki cikti riza babaa.
Gerek dunyada gerek ulkemizde nerde bi dini tarikat varsa hep suphelenirim. Bi tane de tarikat gormedim ki garip gurebaya yardim etsin. Sokak hayvanlarini doyursun. Ogrenci yurtlari yapsin.
Hep para isterler hep para. Vermek yok hic hep almak.
Moruk idari mudurum,
Senin guzel bi lafin var. Erkek adam 3 seyden korkar. Allah'tan, annesinden ve karısından. Ama yalnizca ilk ikisi esirgeyen ve bağışlayandır.
Bak unutmadim bu lafini. Benim o ince iş suruncemede kaldi. Kiz tarafina iki defa istekte bulunacan, ilkinde mutlaka reddeder demistin. İkinci israrda da bi ses soluk cikmadi. Olmayinca olmuyo demek. Begenmedi beni. Saglik ossun. Bana kiz mi yok.
Doğru dersin
Sigarasizlikta 15. Zafer günü
Kahveyide azalttik
Kilo da iyi gidiyo
Osman Durmuş u hatırladım
Çok pis bashekime fırça kaydiydi iyi de yapmış
Oralet mudurum olmadiysa hayırlısı olmuştur zaten
İnşallah daha iyisi olur
Gerci hatun beyni Araz abi
Ne olursa olsun anada bacida awratta
Kontrollu ve uzak yakinlascan yoksa arıza veriyolar
Adres dün yazdık
O durumda
Onno usta
Chip tuningcidir kendisi
Onno ustanin yazdigi (reklam olmasin diye isim vermiyorum) Oto Haber ve Auto Show dergilerini alirdim. Doksanli yillarda. Her satirini okurdum. Biriktirirdim. Yerden tavana ulasirri saklasaydim boyu.
Bi de Onno usta hic yaslanmiyo yav. Motor yagi cilde iyi geliyosa zaar.
Simdi dusunuyom da her hafta onlari alana kadar o paraya bir iki lot hisse alsam simdi epey param vardi. Araba bilem alirdim. Salaklik iste.
Yok iyi yapmışsın
Adam reklamını iyi yapıyordu
Alt tarafı bi chip bi de program
Tabi o dönem millet cesaret edemediginden tek tabanca oldu
Şimdi kanarya Mahallesi var bnm evin az ilersinde gündüz iyi de gece leş bi yer
Orda bakkal cakkal bile yapıyo tuning i
Hoş tuning çok elzem değil ya
Millet apachi gibi araba sürüyo
Bugün hava filtre değiştim
O iyi mi oldu bilmiorum
Bakımları 20bin yada 1 sene
Ben 20bin yada 2 sene yapiyom
Aynı araç avrupada bu intervalde bakimda diye
Türküz diye herkez kekliyo ha bizi
Ama ben yemem
Bi tek etrafta inşaat tozu çok diye 11bin km geçti 9 bin kaldı o hesaba bi hava filtre değişim yaptık
İşte böyle benim bilimsel araç bakimciligim
Youtube izle abi
Orda herseyi anlatıyorlar
Sahtekar araç şirketleri de
Yurdum insaninin arabaya zaafı var diye gereksiz zırt pirt bakıma zorluyolar
Böylelikle kekleyemezler beyhude yere avuclarini yalarlar
Bilinç bnm tahminim aileden gelen ve 5yuz ila bin yıl arası oluşan bi olay . Açıklanması güç ve hassas yegane oluşum
Ottoman zamanı saray ve çevresi çok zengin
Ama ya halk?
Yani anliycaan yüzlerce yıllık birikimli ozenme hissi millette aşırı bi ev araba hassasiyeti doğuruyor dolayısıyla bunu güzel kullanıyorlar burdaki mazot vs avrupayla aynı birebir. Yagda ayni. O zmn niye ben 1 , Avrupalı 2 senede bi bakım yaptiriyor Yukardaki zaafiyetten malesef.