-
Arkadaşlar bence hissede çok fazla küçük yatırımcı kalmadı gibi.. Çünkü kısa sürede ciddi yol katetti. Önemli olan bından sonra nasıl bir yol izleyecek.. Benim beklentim bir haber düşmesi artık enerji ile mi ilgili olur yoksa turizm ile mi ilgili olur bilmiyorum. Aksi durumda ufak ufak yedire yedire indirirler gibime geliyor. Sizin yorumunuz nedir bilmiyorum ancak bilgisi yada görüşü olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
-
2,02 veya altında 1,94'den onay almak isteyebilir....ama ben güçlü olduğunu düşünüyorum şahsen..buralara düşse de (ki düşmeden gitse daha iyi tabi) 3 e değer gibi geliyor bana...haber de gelecekse buralardan onay almasına müteakiben gelir....aaaa teknik haberden önce geliyormuş deriz o zaman da...ytd kesinlikle...
-
Yat.finansmanda bitiyor olay 2.14 un altına gitmem diyor 2 gündür. .ama kesinlikle şu bariz belli A1 ve yat.finansman danisikli dövüş içerisinde. .bezdirme dökme işine benziyor. ..
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Anlaşılan spek millete mal kakalamaya çalışıyor gelene verecek
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
-
Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
-
Alıntı:
Originally Posted by
cefaks
Dolaşımdaki lot 9.9M ancak ilk 3 sıradaki aracı kurumun lot sayısı bunun çok üzerinde!!! Enteresan!!! Sanırım benim matematiğim zayıf....
Ytd