Printable View
Alıntı: Originally Posted by secbul Şu Hollanda Bir miktar uyuşturucunun serbest oldğu yer değilmi..:oleyo: Heee RED LIGHT STREET in olduğu yer...:he:
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Vay be konuşmayı bile internete vermişler Bakın internette atmışlar ekran görüntüsünü https://i.hizliresim.com/GDopPZ.jpg başkalarının başarısızlıgı üzerine,başarı inşa edemezsiniz dedi,bu çok önemli idi..
Alıntı: Originally Posted by secbul Şu Hollanda Bir miktar uyuşturucunun serbest oldğu yer değilmi..:oleyo: Sentetik olmayanlar ın bazıları serbest.. Esrar ve türevleri serbest yani..
Alıntı: Originally Posted by RONİN Serbest sözcüğünü atlıyorsun.. Serbest olsun isteyen okusun Dini öğrenmekten zarar gelmez. Anlayarak okunsun yeterki.. Türkçe yani.. Nihat HATİPOĞLU ndan veya İsmailağa cemaati gibi yerlerden değil yani :he:
Alıntı: Originally Posted by iki gozum Kalabalığın içinde yalnız olmak. Günümüzde çoğumuz böyle yaşıyoruz. Ben genelde canlı yayın kanallarını programları seyrediyorum dışarı da pek çıkmak gerekmiyor. Bazen konuklar çay bardağını vs deviriyorlar. Geçen Teke Tek de uzun zamandır çay bardağı deviren olmadı diye içimden geçti ve çay bardağı devrildi.
Alıntı: Originally Posted by RONİN Sentetik olmayanlar ın bazıları serbest.. Esrar ve türevleri serbest yani.. Hem din basıyorlar okulda hem bir mktar uyuşturucu serbest.. Ateistlik oranı da alayım....
Alıntı: Originally Posted by secbul Şu Hollanda Bir miktar uyuşturucunun serbest oldğu yer değilmi..:oleyo: A. Dilipak ın hint keneviri konusunda benim de tamamen katıldığım farklı görüşleri var googlayın..
Alıntı: Originally Posted by RONİN Serbest sözcüğünü atlıyorsun.. Serbest olsun isteyen okusun Dini öğrenmekten zarar gelmez. Anlayarak okunsun yeterki.. Türkçe yani.. İngilizce eğitim uygulanan okullardadamı Türkçe olsun? :) başka dilden anlamasın diyorsun yani...