gmbia da kadaın bahceleri projesine destek vermişiz....traktör bağışında bulunmuşuz....8360 potansiyeli var.....bakalım ne halt edecek.....
Printable View
gmbia da kadaın bahceleri projesine destek vermişiz....traktör bağışında bulunmuşuz....8360 potansiyeli var.....bakalım ne halt edecek.....
eğer olurda 8360 üzerine atarsak....bu defa 85 deneyebilir...diye düşündüm...ama spek ne düşünür bilmem.....ellini cebine atıp biraz daha bonkör davranması lazım....yatırımcı speğin cimrisini sevmez
bu hissenin mayasında bir şey var...bakıyorsun gidecek gibi...gitmiyor.....düşecek gibi duruyor bazen o da olmuyor....tersinden bakıyorum kulpu çıkmış fincan....düzünden bakıyorum bi baş var ama omuz da apolet kalmamış sümsük sümsük duruyor....dalgalanacak ama bayrağı flase yapmış....vuracak gibi pozisyon almış boksör ün gardı yok....bu nedir anlıyamadım....kademe ler bile adam gibi değil bi ucu %1 de bi ucu sürünüyor.....yine de la havle deyip sabır çekiyoruz...
Bu hisse ile ilgili beklentimi buraya yazıyorum ve ters çeviriyorum . 2020 de açacağım inşallah
XXX,50 TL
Beklenti gereçlerim; İyi yönetilme , temettü verimi, bedelsiz sermaye artırımı beklentisi, ihracatta fırsatlar, olası hurda teşviği , ürün gamının geliştirilmesi ( ARGE) , yaygın satış ve servis ağı.
Saygılarımla..düzceden selamlar
en güzel kapanış......