Ben de bir şey anlamıyorum kardeş.bugün 49 bin net ekside kapatmisiz.satış ortalaması 3,51 alış ortalaması 3,62 imiş....
Printable View
Ben de bir şey anlamıyorum kardeş.bugün 49 bin net ekside kapatmisiz.satış ortalaması 3,51 alış ortalaması 3,62 imiş....
Hiçbir sebep yokken , büyük bir işlem hacmiyle %14 düşen bir hisse , yine hiçbir sebep yokken büyük bir işlem hacmiyle yükselip eski haline gelir ve hatta daha da ileriye gider. Bu da benim bir özdeyişim olsun.
O konuda haklısın akıl kardeş...borsa burası,mantık aranmaz.mesale bugün aslan çimento durduk yere tavan yaptı...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Batık kardeş , önümüzdeki p.tesi , salı tamgün ve perşembe yarım gün borsa açıkmış. İnşallah , yarın ve diğer 2,5 günlük sürede zararlarımız kapanacak ve 4,.. TL. lik fiyatla bayrama girecez.. Bayramdan sonra da 5 TL. lere yolculuğa başlarız.Borsada çoğunlukla büyük yükselişler böyle büyük düşüşlerden sonra gerçekleşiyor.Satan pişman olup , arkasından bakakalıyor. Bunu borsada birçok hissede gözlemledim.
Bugün nasıl olur.
Acayip hissedir bizim servet düşmanı SRVGY....Başka hisseler bir gün sonra düşüşe bir miktar tepki yapar.Bizimki tepkiyi bırak düşmeye devam eder.....
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Çok anormal hareket eden bir hisse. Normalde dünkü düşüşe tepki verip 3,70 TL. leri görüp tekrar aşağı salardı. Onu bile yapmadı. Şunu kesin olarak anladım ki , bu hisseye ky. ilgisi hiç yok. 4 TL. iken de yoktu. Şimdi 3,34 TL. yine ky. ilgisi yok. Geçmişindeki dengesiz fiyat hareketleri nedeniyle ky. hisseden ayağını kesmiş. Adam gibi bir tahta yapıcı olsa şu an 4,5 TL. lerde seyrederdi.